27-04-18

Slaap Vlaams-kindje slaap !

 

De N-VA-Democratie in al zijn vormen blootgelegd !

In zijn column Onze Opinie in HLN neemt de schrijver Jan Segers de maat van de NVA !

Ik citeer de laatste alinea:  N-VA is de schaamte voorbij. Zo stilaan verloochent ze zichzelf op elk gebied.  Communautair.  Budgettair. Elementair. Dat is slecht nieuws voor Vlaanderen en voor het land.

Verder in het artikel kinkt het zo :  “ Met de politieke benoeming van kleinzoon Frère bij de Nationale Bank lacht de N-VA haar eigen kiezers uit.  Zou Jan Jambon nog beseffen hoe cynisch hij gisteren overkwam in de Kamer ? “

En nog:  zou hij beseft hebben dat hij niet alleen de vraagster Almaci uitlachte maar tegelijk ook zijn eigen kiezers, die in 2014 voor N-VA hebben gestemd in de hoop – de illusie dus – dat de macht de partij niet zou corrumperen?  

Voor de rest van het artikel verwijs ik de lezer graag naar de krant HLN van vandaag.

Reactie :  de N-VA doet het nog openlijker dan de vroegere partijen. Ze zorgen voor hun postjes.  Door de benoeming van een telg uit de dynastie-Frère, symbool van de Franstalige haute finance, verzekert de N-VA-top (Jambon – De Wever – Francken -  Homans e.a.) zich na hun politieke carrière van een lucratieve toekomst ! 

Wat is de volgende zet van de N-VA?  Ze delen kaakslag na kaakslag uit aan de Vlaamse kiezer wetende dat de Vlaamse kiezer ... wel ... die slaapt, slaapt en blijft slapen !      

Eddy

 

De commentaren zijn gesloten.