18-04-18

geneeswijze !

Maggie De Block tegen aanvullende geneeswijzen !   In de ban van de farma-industrie is ze en blijft ze !!!  Kinderen genezen met ... kan niet, mag niet. Zie de berichtgevingen in de media vandaag.

Daarom was ik blij onderstaande vraag te beantwoorden.

Eddy, we weten dat je een grote voorstander bent van alternatieve geneeswijzen.  Maar geef eens een voorbeeld !   Was getekend :  Mich.

Mich; ik houdt niet van de term alternatieve geneeswijzen.  Welke geneeswijze men ook wil gebruiken, voor mij zijn het elkaar aanvullende geneeswijzen. 

Een voorbeeldje:  hieronder een foto van een werkstukje van een meisje die geholpen werd .  De moeder was radeloos.  Van de huisdokter naar een tweede opinie, van die tweede opinie naar een kinderarts en van daar naar het ziekenhuis.   Het kind werd van de ene op de andere dag depresssief, schoolresultaten verslechterden, wou nog amper eten enz. Niets hielp tot een aanvullende geneeswijze soelaas bracht.

Ik heb het mogen meemaken het kind te zien opfleuren na de hulp die de aanvullende geneeswijze bracht.

Mich , als je zo’n dingen ziet gebeuren ... jongen toch. 

Aansluitend:  het is spijtig dat er bij de traditionele artsenopleidingen geen aandacht mag besteed worden aan elkaar aanvullende geneeswijzen.

Eddy

DSC00580.JPG

De commentaren zijn gesloten.