08-04-18

Hoog paasbezoek !

Wij kregen onverwachts een hoog bezoek

Wij hadden één Oscar en nu plotseling kwam zijn broer op bezoek.  Zou hij kwaad geweest zijn dat zijn broer (onze Oscar) vergeten was zich naar buiten te reppen ?   

Zie hier : DSC00574.JPG

DSC00575.JPG

DSC00576.JPG

Zo is het

Hogere energieprijzen en –belastingen voor consumenten vloeien rechtstreeks in zakken van toch al zwaar gesubsidieerde producenten

 
Het is je reinste volksverlakkerij, maar als het u maar een goed en vooral ‘groen’ gevoel geeft, hè? (Afbeelding: Getty Images (2)).

De NS wil in de toekomst enkel nog op groene stroom uit windenergie gaan rijden. Sluit u een nieuw energiecontract af, is er grote kans dat de aanbieder ‘100% groene stroom’ belooft te leveren. Schiphol gaat ‘emissieloze’ elektrische bussen gebruiken, want dat zou zo ‘duurzaam’ zijn. Dorpen en steden zeggen dat hun openbare gebouwen met 100% zonne-, wind- of waterenergie zijn of worden uitgerust. En weet u wat? Het is allemaal onzin, allemaal propaganda. Duidelijker gezegd: het zijn pure leugens, enkel bedoeld om uw als burger zonder morren steeds hogere rekeningen en belastingen te laten betalen, waar enkel de overheid en de toch al zwaar gesubsidieerde producenten van profiteren.

 

Lees meer...   (38 reacties)  bron:  Xandernieuws

zo is het

Partij #Islam zegt wat vele #moslims denken.

Staatssecretaris Theo Francken en de N-VA gaan hard tekeer tegen Partij Islam in Brussel die de sharia wil invoeren, maar zelf laat hij jaarlijks tienduizenden…
DOORBRAAK.BE
 
Uit het artikel : 

Socioloog en cijferfetisjist Jan Hertogen berekende eind februarinog het volgende:

  • De laatste 30 jaar waren de grenzen nog nooit zo open als vandaag onder Theo Francken.
  • De laatste 30 jaar was er nog nooit zoveel asielopvang en waren er nog nooit zoveel erkenningen van asielzoekers als vandaag onder Theo Francken.
  • De laatste 30 jaar was de totale immigratie nog nooit op zo’n hoog peil als vandaag onder Theo Francken, zodanig hoog zelfs dat de als vluchteling erkende asielzoekers slechts een 10-tal % (!) van de totale immigratie uitmaken.

Hertogen concludeert: ‘Nog nooit had België een staatssecretaris die enkel langs harde maatregelen in de marge zijn gezicht van hardliner probeert te redden, maar de geschiedenis en de statistieken zal ingaan als de Moeder Theresa van de vluchtelingen.’