31-03-18

Hypnose bij Belgian's Got Talent

Belgian’s got talent : 

Op één na, tot nu toe,  zijn alle deelnemers goed tot zeer goed.

We kijken ook maar zodra de jury aan het woord komt zappen we door tot hun commentaar   voorbij is.  Alleen het Amerikaans jurylid staat op hetzelfde niveau als de jury’s van Asia’s Got Talent, America’s Got Talent en z.

Hij mag dan een goed zanger zijn maar vooral Stan Van Samang is als jurylid niet te pruimen :  langdradig en net zoals Ann en Niels meer gefocust op zichzelf dan op wat er gepresteerd wordt.   Mevrouw en haar links en rechts gezeten mannekens :  deze schow gaat over de deelnemers – zij moeten in the picture staan.

Op één na :  al jaren schrijf ik dat hypnose wettelijk moet verboden als entertainment.  Hypnose is een vorm van geneeswijze.  Sportlui hebben deze kracht gebruikt – pijnloze bevallingen door hypnose – studeren onde hypnose – stresstoestanden en nog veel veel meer.  Slechts één voorbeeld, maar wat voor één : koningin Fabiola heeft onder hypnose een operatie gehad ! 

Bovendien maakte die hypnotiseur ( geen hypnotherapeut ) een erge fout.  De 1 -2 -3 die hij gebruikte bij het begin moet op het einde weggenomen worden door terug te tellen van 3 naar 2 naar 1, samen met de bijbehorende suggesties.    

Eddy 

Delen

P.H. heeft dit gedeeld
foto van Paul Harding.
 

schuld

Het parket Halle-Vilvoorde heeft een dossier geopend tegen Mark Demesmaeker, Europees Parlementslid voor de N-VA en kandidaat-burgemeester in Halle, omdat ...
NIEUWSBLAD.BE
 

d'er zijn er maar weinigen

Intelligente mensen weten wanneer het genoeg is ; weten wanneer ze moeten stoppen !

30-03-18

zo

 
A. D. heeft het bericht van E.R. gedeeld.
Indien U ooit gedwongen wordt om geld af te halen aan een geldautomaat om daarna te overhandigen aan uw belager, weet dat ALS U UW PINCODE ACHTERSTEVOREN INBRENGT

(b.v. indien uw code 1234 is , dient U 4321 als code in te tikken).

De machine erkent dat U de code met opzet achterstevoren hebt ingevoerd, en hd-opnamen met de ingebouwde camera worden gestart.
Uw kaart wordt automatisch geblokkeerd. 
U krijgt inderdaad het geld maar tegelijkertijd wordt de politie verwittigd met welke automaat en waar deze is dat U bedreigd of bestolen wordt. Dus rek tijd na opname van uw geld.

De politie kan U in dit geval dus te hulp komen. 
Deze nuttige informatie werd via het programma KASSA met een medewerker van ING vrijgegeven en het blijkt dat slechts weinig mensen hiervan op de hoogte te zijn. 
DAAROM IS HET RAADZAAM OM DIT BERICHT DOOR TE STUREN

NAAR IEDEREEN DIE JE KENT!

 
 

29-03-18

V en W

Wouters: “Regering-Michel regeert op Twitter, niet in de Kamer”

De regering-Michel is vergeten dat het parlement bestaat. De begrotingscontrole wordt enkel voorgesteld aan de pers, niet de Kamer, en in de zaak-Laurent mogen enkel de fracties het woord nemen … voor maximum 120 seconden. Dit is geen democratie meer.

man man man toch

Eddy Elyn heeft een link gedeeld.
23 uur · 
YouTube
 · 
 
 
Watch the most viewed TOP 5 best auditions on Asia's Got…
YOUTUBE.COM
 
 
LeukMeer reacties weergeven
Opmerking plaatsen

Stupids

Dus de mensen die werken, die de economie doen draaien, worden weer uitgeknepen. Dit nog maar pas nadat men de diesel artificieel in prijs verhoogde en iedereen zijn dieselauto plotsklaps minder waard werd. Its about the money stupids!

Diegene die de ganse dag thuis zitten of op hun matras liggen, betalen natuurlijk nooit. De politici ook niet want wij betalen hun auto, hun kilometers. 
Het verschil tussen werken en niets doen is, rekening houdend met allerhande praktische, ...

Meer weergeven
Op een congres van ondernemersorganisatie Voka discussieerden de partijvoorzitters van N-VA, CD&V, Open VLD, SP.A en Groen dinsdagavond over…
STANDAARD.BE
 

NVa op koers

En de NVA kiezer blijft maar dromen - Als zombies zonder nadenken volgen ze hun leider: ze aanvaarden alles wat men hen voorschotelt !

Eddy

Tom Van Grieken: “Geen nieuwe pestbelasting voor werkende Vlaming”

Het voorstel van Bart De Wever om in de volgende legislatuur het rekeningrijden in te voeren is volgens Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken een slag in het gezicht van de miljoenen Vlamingen die geen bedrijfswagen bezitten. Bovendien is de maatregel compleet overbodig aangezien het rekeningrijden de facto al bestaat. “Twee derde van de brandstof bestaat al uit belastingenRekeningrijden zal de mobiliteit niet ten goede komen, enkel de schatkist”, klinkt het.   

Nadat eerder mobiliteitsminister Weyts zijn voorkeur had uitgesproken voor het rekeningrijden voor personenwagens lijkt ook N-VA-voorzitter Bart De Wever overstag te gaan voor deze zoveelste verkapte belastingverhoging. Gezien de afwezigheid van enige tegenstand bij de andere partijen staat het in de sterren geschreven dat de volgende Vlaamse regering de pestmaatregel ook zal doorvoeren.

Tom Van Grieken: “De heren excellenties – die nota bene allen op kosten van de belastingbetaler rijden mét chauffeur – beseffen waarschijnlijk niet dat het rekeningrijden feitelijk al bestaat. 65 procent van de brandstof bestaat uit belastingen. Daarbovenop is er de inschrijvingstaks en de torenhoge btw-heffing op de aankoop. Bovendien schijnt men te vergeten dat heel wat mensen de auto nu eenmaal nodig hebben en mobiliteit een fundamenteel recht is.”

Volgens de Vlaams Belang-voorzitter zal een extra belasting op rijden dan ook geen zoden aan de dijk leggen. “Ondanks de hoge taksen en accijnzen en ondanks de files staan miljoenen mensen elke dag zuchtend in de file. Waarom doen ze dat? Omdat er geen bruikbaar alternatief is”. Naast investeringen in het openbaar vervoer en het wegennet – waarbij vooral aandacht naar verbreding moet gaan – pleit het Vlaams Belang dan voor het (fiscaal) aanmoedigen van flexibele werkuren en thuiswerken. “Daar en nergens anders ligt de werkelijke sleutel om de verstikkende verkeerscongestie aan te pakken”, aldus nog van Grieken.

Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang

28-03-18

vuy en wouters

Vuye: “Dit is een Moeder Teresa-regering”

“Dit is geen veiligheidsregering maar een Moeder Teresa-regering!” zegt Hendrik Vuye in de Kamer. Open Vld en N-VA zijn slaags geraakt over de woonstbetredingen, staatssecretaris Francken weet niet hoeveel illegalen op ons grondgebied verblijven, het aantal repatriëringen boert achteruit, en het beloofde blauw op straat is nergens te bespeuren.

26-03-18

doen

Bart Neys heeft het bericht van Stop uur wijzigen gedeeld.
5 uur · 
 

Hier kan je de wereldkaart zien en zien dat de meerderheid van de landen in de wereld niet 2 keer per jaar het uur wijzigen. Laat ons alle blauwe landen oranje maken! Laat ons kiezen voor een vast uur.

Wilt u actief meewerken met onze organisatie om de politici rekening te laten houden met de bezwaren van veel mensen tegen het blijven wijzigen van de klok?

contacteer ons: info@lifa.be

 
foto van Stop uur wijzigen.
Stop uur wijzigen
Non-profitorganisatie
 

Mobiliteit in Gent en Leuven

Eddy Elyn heeft een link gedeeld.
24 minuten · 
YouTube
 ·  
 
Naar aanleiding van het nieuw mobiliteitsplan te Gent komt een…
YOUTUBE.COM
 
 

een prikje jonge dame ?

Het geloof in de HPV-vaccins ... tot in de doodskist !   

Big Pharma verhult problemen met HPV-vaccins..!

Opnieuw een schandaal rondom de HPV-vaccinatie-ontwikkelingen. Het blijkt dat veel zogenaamd ‘wetenschappelijk onderzoek’ naar de werking van het HPV-vaccin, ernstig is gemanipuleerd en gecorrumpeerd. Het blijkt dat de onderzoekers die het HPV-vaccin hebben getest, er álles aan gedaan hebben, om de bijwerkingen van het toedienen van het HPV-vaccin te ‘verdoezelen’ in de wetenschappelijke onderzoeksresultaten. Dit werd gedaan door de placebo zodanig te manipuleren, dat ook die bijwerkingen vertoonden, waardoor het HPV-vaccin er nog ‘genadig’ afkwam. Hier het hele verhaal.. …

bron:  wanttoknow

25-03-18

Lubbeek

 

Lubbeek !

O.K. Mich.  Je laat me weten volledig akkoord te zijn met wat ik antwoordde op je vorige vragen gisteren.

Nu vraag je me wat ik denk over een ander probleem. N.m. het echte probleem voor de democratie.

Het grootste probleem voor de democratie speelt zich af in de media.  De media schotelt de bevolking een misperceptie voor van de feiten over uiteen lopende onderwerpen.  Vooral politieke kwesties worden ofwel verdraaid of gewoonweg niet vermeld. 

De media weten verdorie goed dat als de kiezers eenmaal die mispercepties bij herhaling in hun hersens gepompt krijgen ze blijven vasthouden aan die mispercepties op een zodanige wijze dat ze er zeker van zijn over dat de hun opgedrongen opvattingen de juiste zijn en beschouwen zich dan nog als goed geïnformeerd.   

M.a.w. de kennis over wat er echt gaande is in en over de politiek is schrijnend laag bij de meeste burgers.  Het gevolg van dat klakkeloos aannemen is dat het volk stelt zonder echt na te denken over de gevolgen.  De stembusgang is bijgevolg heel simpel. Vooral als alles je wordt voorgekauwd. Ze krijgen verkeerde informatie en de volbloed politici weten dat verkeerd geïnformeerde burgers zich bijna nooit laten corrigeren. In realiteit zullen echte feiten deze misvattingen nog versterken.

Als ik het bovenstaande moet vertalen naar de gemeenteraadsverkiezingen zal ook daar het effect groot- zo niet alles bepalend zijn. Waar de gemeentelijke verkiezingen allesbepalend zouden moeten zijn voor de lokale bevolking krijgen we dan ook te maken met de meeste verkozenen die zich verheven voelen boven de lokale bevolking. Landelijke  verkozenen die zich bezondigen aan vriendjespolitiek beseffen zelfs  (van uit door hen zelf opgetrokken ivoren toren) niet dat ze het aantekkelijke van hun partij verkwanselen. Het effect van hun houding zien we bij het aanzien van onze straten, pleinen en andere zaken waarbij de daders van wantoestanden mogen doen en laten wat ze willen. Een corrupt systeem begint bij het idee dat iemand minder is dan jij.   Fraude en ander minder aangename zaken schijnen bewust niet door te dringen bij deze zichzelfverheerlijkende politici.  Wie dan aan de bel durft te trekken wordt zelf de dupe. 

Eddy               

dictatuur.

Jean Claude Juncker en Martin Sellmayr : het ware gezicht van de verachtelijke EU dictatuur (video)

Op een persconferentie van de Europese Commissie stelde  Volkskant verslagever  Marc Peeperkorn aan Jean Claude Juncker, de EU commissie voorzitter , de vraag, of het waar is dat Juncker zou aftreden , indien het EU parlement er op zou staan om de zeer omstreden promotie van Martin Sellmayr af te keuren.
Lees hele artikel
bron:  Geen nieuws. nl

hij wist het

 
Eddy Elyn heeft een link gedeeld.
16 minuten · 
 
Wist Defensieminister Steven Vandeput al in 2016 over het bestaan van studies over de verlenging van de levensduur van de Belgische F-16’s? N-VA-partijgeno...
NIEUWSBLAD.BE
 
 
 
 
 
 

24-03-18

Liegen - manipuleren - nooit in de spiegel kijken bij een miskoop

Danke Mich om nog eens iets van jou te horen – en bedankt voor het regelmatig bezoeken van mijn blog.

Gelijk heb je :  in de meeste gemeentes heerst er een totaal gebrek aan openheid en medewerking. 

Je stelt je vooral vragen over de werking van bepaalde administratieve medewerkers.  Blijkbaar spreek je vanuit je eigen ondervinding en stel je je vragen over het al dan niet opzettelijk negeren van een deontologische code (als die al aanwezig is) door sommige medewerkers van stedelijke –of gemeentelijke diensten. 

Gelijk heb je :  een totaal gebrek aan openheid en medewerking.

Eventjes toch Mich:  de informatiestroom naar daders toe wordt inderdaad schijnend overschreden, echter niet alleen door die enige zwarte vlek bij de administratie maar ook door de verkozen politici. 

Je bent niet alleen die van een verkozene een antwoord verwacht.  Je hebt reeds een drietal brieven (of het e-mails zijn schrijf je niet, maar een e-mail is  in mijn ogen zeker evenveel waard dan een brief) naar de burgemeester van jouw gemeente.  Je kreeg geen antwoord; niet van hem noch van één van zijn medewerkers.  Je vergelijkt deze weinig democratische houding met narcisme! En zo blijf je dus als slachtoffer op je honger zitten.

Mich, ik ken er niet één maar een paar die aan dezelfde ziekte lijden.Een narcist, Mich, is een persoon die enkel gevoelens heeft van zelf belangrijk te zijn, iemand die houdt van macht, iemand die meer afbreekt dan dat hij investeert. 

Wij hebben er enkelen mogen ontdekken in onze directe omgeving.  Ze dachten te maken te hebben met kwetsbare, naïeve of zwakkere personen.  Wel Mich, iemand kan misschien een minder intelligent voorkomen hebben maar daarom zeker en vast meer in petto onder zijn hersenpan hebben dan geacht door die narcisten.  Een narcist zal alle middelen gebruiken om  mensen in zijn directe omgeving afhankelijk (lees controle ) proberen te maken zodat hij de leiding kan nemen.  Hij/zij is manipulatief, kent geen schuldgevoel, tracht steeds zijn eigen mislukken af te schuiven op een ander, kan geen compromis sluiten, is alleen op zichzelf gericht, arrogant, voelt zich superieur, is afgunstig, beschouwt mensen die hem durven tegen te spreken als minderwaardig, doet dingen die iedere logica bij ieder normaal denkend mens te boven gaat, hij eist dat een andere persoon dingen opgeeft ervan overtuigt dat hij/zij meer rechten heeft dan anderen (iets dat meer dan eens lijkt te lukken door mogelijke medewerking van administratieve krachten die zelf niet weten of willen weten dat dat ze gemanipuleerd worden), hij liegt en misbruikt anderen om zijn doel te bereiken. 

Mich, misschien geeft mijn antwoord ietwat ruimte aan jou en  ...  Mich ... trek het je niet want anders ga je er zelf onderdoor en dat is juist wat zo’n genre van individu wil.

Eddy

 

Weg met Ben Weyts

 

Weg met Ben Weyts !!!

Meneer Ben Weyts houdt uwe kak maar in – laat de senioren met rust !

Als je dan verder wil doen, maar dan  op een objectieve wijze, vergelijk de echte ongevallen met de wagen door senioren met die van jonge chauffeurs. En vergelijk geen fake-cijfers door te zeggen dat senioren 75 % meer kans hebben op een ongeval.   Op papier is “meer kans” hebben geen echte verwijzing naar de realiteit en vergelijk het aantal ongevallen tussen  jongeren en senioren.

En kom niet af met gratis opfrissen van de wegcode bij ouderen.  Dat is pas een verborgen agenda van misbruik maken van de goedgelovigheid van sommigen.Want dan maakt u daarvan gebruik om de resultaten van die “gratis test” op te nemen in de statiteieken die dan op hun beurt geman ipukleerd worden .  Ouderen zijn geen wegcowboys !

Of is dit de zoveelste poging van de NVA om de Kas te spekken van de regering.

hypnose

Hypnose :  prachtig, opbeurend dit te moeten lezen.

Mijn favoriete van “elkaar ondersteunende geneeswijzen”  : hypnose

Een geneeswijze die uit onwetendheid door de witte jassen links gelaten worden.

Vandaag in de krant HLN pagina 14 :  Rijangst ? probeer hypnose.  Dat is wat een rijschool uit Breda doet bij leerling-chauffeurs.

Tof –Top

Eddy  

22-03-18

gemeentelike verkiezingen holland

 

Gemeenteraadsverkiezingen in Nederland: PVV in 30 gemeenten zetels, FvD in gemeenteraad Amsterdam

Door RechtsActueel

De twee landelijke rechts-populistische partijen hebben flink wat zetels gewonnen. Allerhande lokale, leefbaar en divers rechtse partijen konden ook overal op zetels rekenen. Met name de Partij voor de Vrijheid (PVV), die hiervoor slechts in twee gemeenten zetelde, te weten Den Haag en Almere, kon flink wat volksvertegenwoordigers op de lijst bijschrijven. In Amsterdam, bolwerk […]

Lees meer over dit bericht

RechtsActueel | 22 maart 2018 om 09:52 | Tags: FVD, gemeenteraadsverkiezingen, pvv | Categorieën:Actualiteit | URL: https://wp.me/p153kh-bam

Reageren

   Bekijk alle reacties

in mijn postbus

Nog een politiek uitgerangeerde met een fraai inkomen via de politiek !

Guy Seghers heeft het bericht van Rob Van Vlierden gedeeld.
1 uur · 
 

Omdat tsjeven belangrijk (willen) zijn

 
foto van Rob Van Vlierden.
 

Lubbeek

Eddy Elyn heeft een link gedeeld.
2 minuten · 
 
 
Op zaterdag 24 en zondag 25 maart organiseert Kokodo Kansui Dojo Lubbeek een internationale stage. Vorig jaar ging de stage door in Japan, volgend jaar in...
NIEUWSBLAD.BE
 
 
 
 

in het pallieterke deze week

In de kijker

 

 

 

Het wordt drummen op links
CD&V kiest voor een socio-cultureel links programma in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en de stembusgang van 2019. De sp.a vaart economisch volle kracht links. Groen hoopt links van het centrum de grote politieke kracht te worden. De PVDA droomt van de kiesdrempel. Het wordt drummen aan de linkerkant van het Vlaamse politieke spectrum, al is dat maar goed voor maximaal 40 procent van de Vlaamse kiezers.

Verknoeit CD&V de beursgang van Belfius?
Het stappenplan voor de beursgang van staatsbank Belfius moet tegen de paasvakantie of ten laatste in juni klaar zijn. Anders is het momentum voorbij en dreigt de opbrengst van de beursgang voor de staatskas en dus voor de burgers tegen te vallen. CD&V staat echter op de rem en wil pas groen licht geven voor een beursgang nadat er zekerheid is voor de vergoeding van de Arco-coöperanten.

Armoede en prestigeprojecten in Belgrado
Onderzoeksjournalist Jens de Rycke - auteur van ‘Dagboek van granaten in Damascus’ (Uitgeverij Polemos, 2017) - trok voor ’t Pallieterke naar Servië om verslag uit te brengen van de toestand in de hoofdstad van dat land. Er zijn dit jaar gemeenteraadsverkiezingen in Servië en dat is duidelijk te merken in het straatbeeld van Belgrado. Overal in de stad hangen affiches van politieke partijen. De moord op de Kosovaars-Servische politicus Oliver Ivanovic beheerst momenteel het politieke debat, maar ook de vluchtelingenproblematiek blijft een actueel onderwerp.

Poetin: “Jaja, leve de democratie. Wil u mijn supersonische raket eens zien?”
President Poetin deed het opnieuw. Nog even en hij is de langst zittende Russische leider sinds Stalin. Met dat verschil dat die zich niet moest bezighouden met herverkozen raken en dat soort trivialiteiten. “De democratie is een heel handige bestuursvorm”, stelt Poetin zelf, “alleen zijn jullie Westerlingen er heel slecht in. Maar moet u onze supersonische raket eens zien? Kan niet onderschept worden en legt Brussel in de as voor je borjst kan zeggen. Hoe bedoelt u? Straks misschien?”

21-03-18

een zwijgbarak

De beste periode ooit in het parlement: de 541 dagen zonder regering

Interview in Het Nieuwsblad met Hendrik Vuye, Veerle Wouters en Hermes Sanctorum (36) over de machtige partijhoofdkwartieren, die geen tegenspraak van de eigen parlementsleden dulden. “Het parlement is zelfs geen praatbarak, het is een zwijgbarak.”

Zo zie

 

Gatz wil reclame zappen verbieden !

Meneer Gatz, excuseer me maar de eerste gedachte die bij mij opkwam toen ik dit las was : zou het kunnen dat je daarvoor geld krijgt om dat te regelen ?  ’T is maar een vraag !

Ik ben van oordeel dat de commerciële zenders maar zelf moeten zorgen hoe ze een oplossing moeten vinden om hun mindere inkomsten uit reclame op te krikken. Moeilijk is dat niet !

Meneer Gatz en zijn vrienden bij de commerciële zenders, zie hier slechts één maar een afdoende oplossing :  breng geen reclame meer tijdens het afspelen van series of films.  Dan zullen de kijkers hun tijd niet verspillen om die serie of die film op te nemen om ze later dan bij het afspelen ervan de reclame te kunnen doorzappen. 

Gisteren nog meneertje Gatz spoelde onze jongste kleindochter al zuchtend de publiciteit door tijdens het kijken naar Belgian’s Got Talent. O ja, ze wordt binnen 5 dagen 9 jaar. 

Nog een oplossing :  breng enkel reclame vôôr en na het te bekijken programma !!!  

Niettemin meneer Gatz zullen er enkelen positief reageren en je dankbaar zijn moest je door gaan met je nefaste idee.  O.a. meneer Gatz :  Netflix !

Eddy  

Zappen betekent voor ons doorspoelen.  

Geen get(w)etter meer op twitter meneer Francken : de naakte cijgers ???

4 op 5 uitwijzingsbevelen onuitgevoerd

De kans dat een illegaal of een uitgeprocedeerde asielzoeker een uitwijzingsbevel straffeloos kan negeren is in dit land vier keer groter dan dat hij ook effectief wordt uitgewezen. Dat blijkt alvast uit cijfers die Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas opvroeg bij staatssecretaris Francken.

Nadat eerder deze maand was gebleken dat de repatriëringscijfers onder Francken lager liggen dan onder Di Rupo, blijkt het uitwijzingsbeleid in zijn totaliteit te slabakken. Zo werden er van de 45.601 uitwijzingsbevelen – die betrekking hadden op 38.441 individuen – die in 2017 werden uitgeschreven amper 8.536 uitgevoerd. Minder dan 1 op 5 dus.

Bijzonder veelzeggend is volgens het Vlaams Belang-kamerlid dat het in 19.551 gevallen ging om illegalen die eerder reeds een dergelijk bevel hadden gekregen – en dat vervolgens feestelijk aan hun laars lapten. “Sinds het aantreden van Francken is er amper 20 procent kans dat een uitwijzingsbevel ook effectief wordt uitgevoerd. Die eenvoudige kansberekening is diep doorgedrongen in het illegalencircuit” aldus Pas.

Volgens haar ligt het kalf gebonden bij de structurele ondercapaciteit in de gesloten terugkeercentra. Er wordt weliswaar steevast aangekondigd dat de capaciteit zal worden opgevoerd, maar feit is dat slechts een fractie daarvan binnen deze legislatuur zal worden gerealiseerd. Een snelle oplossing kan volgens Pas nochtans worden gevonden door een aantal van de huidige asielcentra – met zo’n 5.500 leegstaande plaatsen – te sluiten en het geld dat daardoor vrijkomt versneld te investeren in nieuwe terugkeercentra. “Nu de asielcijfers weer aan het stijgen zijn is het primordiaal dat we een duidelijk signaal geven dat wie hier illegaal voet aan wal zet, linea recta wordt gerepatrieerd.”     

Kortom: van een trendbreuk in het asielbeleid is ook onder deze regering allesbehalve sprake. Het spreekt voor zich dat bij ongewijzigd beleid het leger illegalen – vandaag goed voor 200.000 mensen – in onze steden nog verder zal aangroeien, en de N-VA vandaag organiseert wat ze gisteren bestreed: een volgende collectieve regularisatieronde.

Bijlage: vraag Barbara Pas en antwoord kabinet Francken  

 

19-03-18

terugkeer - oordeel zelf

Pogingen van EU om afgewezen asielzoekers terug te sturen, falen !

Was het niet zo ernstig, dan zou je haast geneigd zijn, de EU nuttelozen over het hoofd te aaien en te zeggen “rustig maar het komt allemaal goed, ga nu maar lekker slapen, morgen is er weer een dag! ” Dat slapen zal wel lukken, maar zoals uit nu net bekend...
Lees hele artikel

Leerrijke zorgdag Lubbeek OCMW

o Pierson heeft een nieuwe video toegevoegd.
23 uur · 
 

Het was een leerrijke dag! Voorzitter Hugo Simoens gaf een rondleiding, raadslid Marijke Gidts toonde de nieuwe serviceflat. Ik bezocht de bestaande flat van Mia Conaert. Dat werd hoog tijd! Mia had alleen nog maar de kinderen op bezoek gehad :)Eddy Elyn kwam er net op dat ogenblik ook binnen. #gezelligonderonsje #hardwerk#bewegenisdeboodschap
BTW Nicolas Pitschon en Loranne Puttevils waren ook van de partij! #lekkernijen

Lubbeek – opendeurdag zorg in het dienstencentrum OCMW  

Ik deel het enthousiasme van Jo, Mia, Hugo en alle anderen.

De ontvangst was top – het personeel die al die oude rakkers moesten opvangen was top ( zoals altijd ) -  enkele “oude” bekenden gesproken

Alles verliep vlekkeloos op één zaak na: de nieuwe serviceflat .

 Men kon niet één positieve reactie horen van de aanwezige senioren.  Wat jammer is ... maar nodig .  De aanwezige senioren-bezichtigers legden de vinger op niet één maar verscheidene mankementen.  Zo kon men een tocht voelen aan de ramen.  Een cruciaal punt waren ook de keukenkasten. Men kon amper de onderste legger bereiken.  De vloerbekleding was ook niet dat :  de naden tussen de planken of plasticdelen zouden na reiniging water vasthouden met later wat mogelijk het vasthouden van stofdeeltjes tussen die naden..

Samen met de aanwezigen vonden wij het prima dat er wat gebeurde voor de ouderen maar dat men toch eerst deze ouderen kon betrekken bij de vormgeving van de plannen.

Ondanks deze vaststelling nogmaals een duim omhoog voor deze zorgdag.

Eddy

 
 

kan geld de drijfveer zijn !!!!

Grenzeloos vertrouwen beleidsmakers in vaccinaties..!?

Waarom blijven autoriteiten zo hangen in de heilige veronderstelling dat vaccins en vaccinaties hét middel zijn tegen alle ongewenste verstoringen/indringers in onze lichamelijke gezondheidsbalans? Er is alle reden om in ieder geval eens HEEL GOED na te gaan denken over waar we mee bezig zijn. Zeker zou iedere ouder van een pasgeborene dit dienen te (gaan) doen. Want het is absoluut wetenschappelijk bewezen, dat vaccins en vaccinaties een zéér heftig middel/methode zijn, waar heel ernstige zg. ‘bijwerkingen’ bij mogelijk zijn. Op de korte termijn, maar zéker op de totaal onbekende, lange termijn. Vermoedens van uiterst erudiete wetenschappers over de schadelijkheid van vaccins, geven alle reden tot bezorgdheid. …

bron :  wanttoknow

 

Vaccinatieschade

Vaccinatieschade bij Italiaanse militairen…!

Manipulatie in ieders blikveld; als ie het maar wil zien. Terwijl in Italië parlementsleden worden bewerkt door de lobby van de farmaceutische industrie om vaccinaties verplicht te stellen en door de knieën zijn gegaan op dit punt, komen er -bijna tegelijkertijd- de resultaten van onderzoek vrij, die keihard aantonen, dat na 18 jaar onderzoek kan worden geconcludeerd, dat vaccinaties ernstige bijwerkingen vertonen bij militairen die preventief waren gevaccineerd. Er wordt nog netjes gezegd dat ‘een oorzakelijk verband niet kan worden uitgesloten’, maar voor de goede verstaander is dit helemaal duidelijk.. Vaccins en vaccinaties, zo blijkt opnieuw weer, zijn NIET veilig, betrouwbaar en functioneel. Het IS GEEN heilige graal om angst voor heftige ziekten te begraven..! …

 bron :  De WantToKnow-Nieuwsbrief!