31-03-18

Hypnose bij Belgian's Got Talent

Belgian’s got talent : 

Op één na, tot nu toe,  zijn alle deelnemers goed tot zeer goed.

We kijken ook maar zodra de jury aan het woord komt zappen we door tot hun commentaar   voorbij is.  Alleen het Amerikaans jurylid staat op hetzelfde niveau als de jury’s van Asia’s Got Talent, America’s Got Talent en z.

Hij mag dan een goed zanger zijn maar vooral Stan Van Samang is als jurylid niet te pruimen :  langdradig en net zoals Ann en Niels meer gefocust op zichzelf dan op wat er gepresteerd wordt.   Mevrouw en haar links en rechts gezeten mannekens :  deze schow gaat over de deelnemers – zij moeten in the picture staan.

Op één na :  al jaren schrijf ik dat hypnose wettelijk moet verboden als entertainment.  Hypnose is een vorm van geneeswijze.  Sportlui hebben deze kracht gebruikt – pijnloze bevallingen door hypnose – studeren onde hypnose – stresstoestanden en nog veel veel meer.  Slechts één voorbeeld, maar wat voor één : koningin Fabiola heeft onder hypnose een operatie gehad ! 

Bovendien maakte die hypnotiseur ( geen hypnotherapeut ) een erge fout.  De 1 -2 -3 die hij gebruikte bij het begin moet op het einde weggenomen worden door terug te tellen van 3 naar 2 naar 1, samen met de bijbehorende suggesties.    

Eddy 

De commentaren zijn gesloten.