21-03-18

Zo zie

 

Gatz wil reclame zappen verbieden !

Meneer Gatz, excuseer me maar de eerste gedachte die bij mij opkwam toen ik dit las was : zou het kunnen dat je daarvoor geld krijgt om dat te regelen ?  ’T is maar een vraag !

Ik ben van oordeel dat de commerciële zenders maar zelf moeten zorgen hoe ze een oplossing moeten vinden om hun mindere inkomsten uit reclame op te krikken. Moeilijk is dat niet !

Meneer Gatz en zijn vrienden bij de commerciële zenders, zie hier slechts één maar een afdoende oplossing :  breng geen reclame meer tijdens het afspelen van series of films.  Dan zullen de kijkers hun tijd niet verspillen om die serie of die film op te nemen om ze later dan bij het afspelen ervan de reclame te kunnen doorzappen. 

Gisteren nog meneertje Gatz spoelde onze jongste kleindochter al zuchtend de publiciteit door tijdens het kijken naar Belgian’s Got Talent. O ja, ze wordt binnen 5 dagen 9 jaar. 

Nog een oplossing :  breng enkel reclame vôôr en na het te bekijken programma !!!  

Niettemin meneer Gatz zullen er enkelen positief reageren en je dankbaar zijn moest je door gaan met je nefaste idee.  O.a. meneer Gatz :  Netflix !

Eddy  

Zappen betekent voor ons doorspoelen.  

De commentaren zijn gesloten.