10-02-18

vitamine C

De Nieuwe Dokters

 

 

Nieuwsbrief februari 2018
 

Je Hebt Vast Geen Tijd Om Ziek Te Zijn!

 

Voorkom Een Lange Periode In Bed Om Uit Te Zieken Door Zelf De Regie In Handen Te Nemen


U ontvangt dit bericht omdat u zich heeft ingeschreven bij De Nieuwe Dokters voor het boek, de nieuwsbrief, uitgeverij/ bibliotheek of anders. Wilt u geen berichten meer ontvangen dan kunt u zich uitschrijven middels de link onderaan in dit bericht.

Beste Eddy Elyn,

Je hebt vast geen tijd om ziek te zijn.

Voorkom een langere periode in bed om uit te zieken.

Wat kun je doen om de vatbaarheid voor griep te voorkomen!

Zorg ervoor dat je lichaam voorzien is van o.a. voldoende Vitamine C, “ascorbinezuur”.

Vitamine C is essentieel voor een goede weerstand, gezonde bloedvaten, botten, tanden en zorgt voor een goed functionerend zenuwstelsel en energievoorziening voor de cellen.

Meer dan 80 jaar onderzoek naar de werking van Vitamine C kan jou ook verder helpen.

Linus Pauling was een talentvol chemicus, die voor zover bekend als enige ter wereld in zijn eentje twee Nobelprijzen in de wacht sleepte. Hij legde de basis voor de orthomoleculaire geneeskunde.

Pauling hield zich in zijn wetenschappelijke carrière al vroeg bezig met biomolecule en dan met name de structuur vooral van eiwitten, maar ook met de fysiologie en pathofysiologie.

Paulings reputatie kwam vooral in het geding toen hij bekendheid gaf aan zijn inzichten over de werking van hoge doses vitamine C bij verkoudheid.

Voorkom een griep! Lees verder in deze link


Hartelijke groet,

Wil

PS.1 U mag de link www.denieuwedokters.nl altijd doorsturen naar uw naaste familie, vrienden, kennissen en collega's. Ook zij kunnen dan een keuze maken uit de bibliotheek van De Nieuwe Dokters. Alvast mijn hartelijke dank hiervoor.

 

GEZONDHEID EN WELZIJN IS VOOR ONS ALLEMAAL!

 

Geen Copyright De Nieuwe Dokters

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.