15-01-18

Wat zegt Gaia hierover ?

Ellen Vader heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.

Dit past in het rijtje 'vaccinexperimenten op baby's...

Oxford wetenschappers spoten 1.400 Zuid-Afrikaanse baby's in met een nieuw tuberculose vaccin, ondanks dat apen tijdens de tests overleden aan deze inenting. 
http://www.dailymail.co.uk/…/TB-vaccine-killed-monkeys-gi...

...Meer weergeven
An information sheet given to the parents of the babies said the vaccine had been tested on animals and was ‘shown to be safe and effective’. But it did not mention the failed monkey trial.
DAILYMAIL.CO.UK
 
 
 
 

Vlaamse graaier

ReAct heeft zijn/haar foto gedeeld.
16 uur · 

Waarschuwing! Nadat de gevaarlijke vogelsoort 'Vlaamse Graai' (Zakvulus Flandriensis) verdreven werd bij Telenet, werd hij nu gesignaleerd in voetbalstadions. Hij komt af op zijn rondslingerend lievelingsvoedsel: euromunten en -briefjes. Hij maakt ook graag zijn nest in Vlaamse leeuwenvlaggen, die hij 'vod' noemt, dus: altijd mooi opgevouwen opbergen na gebruik. Deze vogel belooft u bij zijn komst verandering, maar die is enkel op zijn bankrekening te zien. Dus: U bent gewaarschuwd!

 
foto van ReAct.
ReAct

Nieuwe vogelsoort gespot: de Vlaamse Graai

ons kent ons

 
Wegens financieel gesjoemel moeten opstappen als minister, nu doodleuk politiek benoemd in een van de belangrijkste rechtbanken. Dit is België, een bananenrepubliek die toch denkt morele lessen te moeten geven aan Polen (en de rest van de planeet).

Wat goed dat we Dewael, Verhofstadt en Gwendolyn Rutten hebben om ons lessen Moraal te geven in het parlement en ver daarbuiten, hahaha...

De voormalige minister van Open VLD is door de liberalen voorgedragen als rechter bij het Hof.
 
VRT.BE