03-01-18

Je gezondheid op de keien gegooid

Het eerste gezondheids(?) nieuws van 2018!

Uw medisch dossier staat straks online !   

Volgens Maggie De Block kan elke Belg zijn/haar medisch dossier inkijken vanaf  maart 2018.

Mijn persoonlijke mening hierover :   Ik twijfel niet aan haar goede intenties maar kan het zijn dat  Maggie De Block gevallen is voor het grote geld van de Pharma-industrie ?  

Want beste lezer: hoe lang zal het duren eer iedereen uw medisch dossier kan inkijken?  

Met de farmaceutische industrie op de eerste plaats !

De farmaceutische industrie is een industrie die op massale schaal vaccins, pillen, poeders en drankjes verkoopt.  Voorgeschreven door dokters, zelf vaak vredelievende mensen, met het hart op de juiste plaats voor hun patiënten.  Maar ook zij worden op het verkeerde been gezet door deze industrie.  Als het maar geld opbrengt.

Mensen worden permanent vergiftigd door chemische medicijnen (lees bazaar)  waarover vaak gedacht word dat ze “daardoor beter” worden.  Heb je de bijsluiter gelezen ?  Bijna altijd krijg je dan het neen-antwoord.  Een medicijn die zogenaamd goed is voor de maag is uitermate slecht voor de lever.  En ga zo maar verder!  

Ziet de farmaceutische industrie bijv. dat hun verkoop van middelen voor hoge bloeddruk dalend is gebruiken ze allerlei kunstgrepen om de omzet omhoog te krikken.  Van de ene dag op de andere ben je dan van een gezonde mens een patiënt  met hoge bloeddruk.  M.a.w.:  van de ene dag op de andere stelt men  de waarden voor hoge bloeddruk bij waardoor kerngezonde mensen plotseling probleemgevallen worden.

Eén van de kunstgrepen is angst aanjagen waardoor veel mensen in de onzekerheid terecht komen.

Bovendien, mevrouw De Block ...  hoe omzeil je de wet op de privacy dan.

Eddy  

De commentaren zijn gesloten.