04-12-17

klacht

 

Klacht tegen onbekenden ?

Opnieuw werden wij het slachtoffer van non-verbale bedreigingen.

Opnieuw moesten wij vaststellen dat de ketting naar onze af- en oprit weggenomen werd om opnieuw onze – wat wij noemen Oscar – van achter zijn standplaats achter de haag  te halen .  Ik vond hem terug in de goot,  voor onze postbus.  Op deze wijze vormde hij een gevaar voor het langskomend verkeer.  Oscar is een groen manneke met rood vlagje die aanspoord tot trager verkeer.   

Wij zijn ervan overtuigd dat het een persoon betreft die op de hoogte moet zijn van het feit dat na de vorige aanval één van de geïnstalleerde alarmsystemen niet meer optimaal marcheerde.   

Voor ons is het duidelijk dat de dader een geestesgestoorde is, rijp voor het gekkenhuis. 

De vorige maal was het weliswaar erger ( ketting wegnemen, Oscar gestolen om de dag erna terug gebracht te worden, lege bierflessen gegooid, een steen tegen een rolluik gesmeten plus een lege cavafles kapot gesmeten beneden de oprit. Op ons verzoek kwamen  de  dienstdoende agenten een pv opstellen.

De herhaling van deze misdadige streken is voor ons meer dan vandalisme.  Het is een bewust kiezen om personen te kwetsen.  Wat ons betreft:  een lafaard !

Eddy Elyn   

Zavelstraat 21

3212 Pellenberg

De commentaren zijn gesloten.