04-12-17

Inbreuk op de privacy - vandalisme noemt de politie het - moeten we bang zijn zijn voor de kleinkinderen ?

Ho , wat is dat toch plezant ! 

Deze morgen bij het halen van de krant zag ik dat ons manneke “Oscar noemen wij hem” weer eens verplaatst was.  Aan de postbus zag ik hem staan in de goot.  Om tot bij deze aansporing tot trager verkeer werd de ketting naar onze inrit weggenomen worden. 

Betreft het hier een dronkeman, een drugsverslaafde?  In ieder geval, voor ons betreft het hier een geestesgestoorde, rijp voor het gekkenhuis !

De vorige maal ... met andere vuile streken erbij ... werd de politie er bij gehaald.  Volgens mij was dat toen en ook nu het schenden van de privacy en inbraak.  De politie hield op vandalisme.

Het moet een geesteszieke zijn die de situatie goed kent.  Na de eerste maal installeerden wij twee alarmtoestellen aan de gevel.  Hij moet zeker opgemerkt hebben dat er ééntje niet meer functioneerde zoals het moet en nam hij die gelegenheid te baat om toe te geven aan zijn verdraaide geest.  Volgens het lawaai waar ik wakker van werd moest het gebeurd zijn rond 5 uur deze morgen.  Laf, ja! Smerig, ja! Verwerpelijk, ja.  Een sukkelaar, ja.

Eddy  

 

De commentaren zijn gesloten.