01-12-17

prik prik prik

Nieuw doelwit van de pharmaeutische industrie  !

Via de media worden ouders opgeroepen om hun kinderen te laten vaccineren met de ... griepprik.  Om te voorkomen dat ze hun bomma’s en bompa’s besmetten met het groepvirus .  Welk griepvirus er zal uitbreken weet men ook niet , maar dat doet blijkbaar weinig ter zake.  Spuiten maar.

  Na de campagne die gericht was op de zorgverleners en onlangs naar de apothekers toe, wordt de bangmakerij nu gericht op de ouders met kinderen.  

Het is echt angstaanjagend om zien hoe de farmaceutische industrie, vertegenwoordigt door betaalde wetenschappers, in de media alle ruimte krijgt om de bevolking te misleiden.  Hoe deze zogenaamde wetenschappers hun pijlen mogen richten op onschuldige kinderlichamen om die vol te spuiten met giftige bazaar.

Een virus past zich, zoals elk levend organisme, voortdurend aan de omstandigheden aan. Het vindt telkens nieuwe manieren om te overleven en te gedijen.  Mede daardoor is het onmogelijk te weten welke soort griep op ons afkomt.  Maar, niet getreurd, er zou door de lobbyïsten op de juiste plaats op de juiste knoppen gedrukt worden.

Dus zo’n griepprik is niets anders dan een hutsepot van de voorbije jaren geïnjecteerde rommel. Dus vanuit de onwetendheid welke griep er juist zal uitbreken en de mogelijke gevaren ervan betalen de regeringen van de Westerse landen enorme bedragen om een mogelijke dreiging af te wenden.     

Waarom durven al die virologen en andere wetenschappers in hun boodschappen in de media niet zeggen wat er in de vaccins zitten.  Daar wordt altijd zedig over gezwegen. Want dat zou nefast kunnen zijn voor de winstgevendheid van het farmaceutisch circus.

Wat krijgen we daarentegen op onze boterham.  Een aantal boodschappen waarop de vele goede daden van vaccins worden gepresenteerd met foto’s van lachende ouders en tevreden kinderen. Met daaronder de onvermijdelijke teksten die verkondigen dat de farmaceutische bedrijven een o toch zo’n belangrijke bijdragen leveren aan de gezondheid van jou en mij en onze kinderen en kleinkinderen.

En trappen we d’erin.  In deze onwaarheden, enkel bedoelt om de aandeelhouders van de commerciële farmaceutische industrie rijker te maken?

Toch zijn deze bedrijven bang! Ze weten goed genoeg dat medicijnen een vertrouwensbasis nodig hebben.  Als de mensen hun producten (met al hun bijwerkingen) verliezen kan dat een dramatische vermindering van hun afzet tot gevolg hebben.  Dus zonder enig gewetensbezwaar richten ze nu hun pijlen op de zwaksten onder ons  :  de peuters en de kleuters.

Het heeft helemaal niets te maken met geneeskunde, maar alles met de verdiensten van de farmaceutische industrie .

In een vorig bericht op deze blog kon men wie het wilde kennis maken met wat er zoal in een griepprik zit.

Eén voorbeeld maar!  Wie heeft tijdens de scheikunde les geen dode kikker in een glas met vloeistof gezien?  De dode kikker ligt in een bad met formaldehyde. 

Wat brengt formaldehyde teweeg :

  • irritaties aan ogen, keel en neus
  • -brandigere ogen, hoesten droge keel
  • - staat geregistreerd als kankerverwekkend
  • -studie tonen een verband aan met neus, longkanker
  • - veroorzaakt schade aan het immuunsysteem, zenuwstelsel en DNA
  • - astma en bronchitisachtige verschijnselen

Wil je meer weten over het griepvaccin of andere vaccins ga dan naar de sociale media :  o.a.  wanttoknow – vaccinsvrij – verontruste moeders enz.

Het is aan de lezer te oordelen – ieder is vrij om te doen of te laten !

Eddy

    

De commentaren zijn gesloten.