23-11-17

Het ware gelaat van de NVA

 

Donderdag 23 november 2017 .  In zijn column, getiteld Onze opinie, laat Jan Segers ons het ware gelaat zien van de NVA !

NVA, redder des vaderlands, zo klinkt het .

- Minister Jambon en de fusie van de Brusselse politiezones, of hoe de Vlaamse Leeuw niet langer klauwt. Hij heeft zelfs geen tanden meer.

- Na de uitspraken van Jan Jambon: De waarheid is dat vice-premier Jambon en zijn NVA zich in dit dossier zonder morren plooien naar premier Michel en zijn MR. Baas boven baas.

- Een fusie van de Brusselse politiezones :  NVA wil niet , verveld als ze is tot een onderdeel van het Belgisch compromis.

Dat de NVA daarmee niet alleen de nog weinige Vlaamse Brusselaars, maar ook alle inwoners van deze stad, in de steek laat kan hen geen lor schelen. Tot er doden vallen.

Maar zoals Dewever zei als opnieuw verkozen NVA-voorzitter:  voor de NVA primeert de veiligheid.  En dus zal in elke stad en elke gemeente deze slogan gebruikt worden.  Behalve in Brussel dan.

Voor hoeveel wedden we dat om de heisa rond Jambons uitlatingen in de vergeetpunt te duwen NVA er voor zal zorgen dat de aandacht wordt getrokken op andere zaken.  Door andere hooggeplaatste NVA’rs zoals een Theo Francken,  Ben Weyts of Homans.  Hoe noemt men dat weer ?  Een NVA rookgordijn.  Leve de NVA .

Lees het schitterende artikel van Jan Segers !  Een must !

Eddy

  

De commentaren zijn gesloten.