21-11-17

Weg met de bomma's en de bompa's : door hun toedoen krijgen hun kleinkinderen op latere leeftijd kanker

Het is de schuld van Bomma en Bompa !

En wij bekennen schuld :  wij verwennen onze kleinkinderen

Bompa Eddy .. wij kennen je als een bezorgde grootouder die dagelijks (zo’n 4 x ) aan de school in Linden stond.  Graag een reactie over de hetze die er momenteel in de media gaat over de schadelijke invloed van grootouders op de kleinkinderen.

Wel, Jeanneke, je hebt gelijk.  Toen ik de eerste maal met zulke wetenschappelijke nonsens geconfronteerd werd in de media heb ik er moeten mee lachen.  Maar tijdens mijn gesprekken met andere bomma’s en bompa’s voelde ik op mijn beurt dat er iets over geschreven moet worden.

Het waren de wetenschappelijke (?) onderzoekers van de universiteit van Glasgow die uit hun onderzoeken liet blijken dat de meeste grootouders de gezondheid van hun kleinkinderen onder druk zetten.  Ze krijgen van hen de verkeerde voeding, ze gaan er te weinig mee wandelen enz.  Hen helemaal ongelijk geven kan ik niet. Want uit hun onderzoek blijkt dat er nog altijd grootouders zijn die in het bijzijn van de kleinkinderen roken.  Dat vindt ik ook verderfelijk.

Maar wat één van die onderzoekers op de BBC durft te zeggen ?  Voor zulke uitspraken zou men haar in de cel moeten stoppen.  Met overtuiging durfde ze beweren dat deze verwennerij de grootouders het risico op kanker bij hun kleinkinderen vergroot zodra die volwassen zijn.  Dus, beste lezer, als je kleinkind later kanker krijgt weten we waar we de schuldigen moeten gaan zoeken.  Bij bomma en bompa.

En daarmee wordt de onuitgesproken link naar de ouders zelf gelegd.  Oeps ...

En dan komen we bij de kern van de zaak ! Beide ouders hebben het druk met hun carrière en met geld verdienen om op hun beurt iets te kunnen maken van hun leven en dat van hun kinderen , en dus fungeren de grootouders als gratis oppas . 

Het onderzoek gaat niet alleen over het voedsel dat de kleinkinderen voorgeschoteld krijgen.  De onderzoekers maken ook gewag dat de grootouders niets liever willen dan hun kleinkinderen in de zetel te laten nestelen met een ipad of tablet of wat dan ook.  Het zijn wel de ouders en niet de grootouders die zulke spullen kopen voor hun kinderen.  Ook houden ze geen rekening met het emotioneel gegeven dat als de grootouders de kleinkinderen  verbieden om gebruik te maken van wat ze meekrijgen van de ouders.   

De onderzoekers zitten zelf met een diepgaand probleem. Werden ze dan zelf op een zodanige slechte wijze opgevoed door hun ouders dat ze ze nu beschuldigen van een wat ze nu een kankerverwekkende opvoeding noemen ? Als ik één van die , zoals beschreven,  grootouders zou zijn smeet ik hen buiten en kwamen ze nooit meer in het ouderlijk huis binnen. 

Ook wat voeding betreft slaan ze de bal opzettelijk mis.

Dit onderzoek kan ik niet anders noem dan de zoveelste dolksteek richting grootouders !  Weg met die lastigaards! We sluiten ze op in een concentratiekamp ! Zo kunnen we hun bezittingen zonder justitiële tussenkomst tot de onze maken !

Edoch, maar ... wat als wij zelf grootouder worden ? 

Geschreven door een diep verontwaardigde bompa

Is getekend :  Bompa Eddy  

De commentaren zijn gesloten.