15-11-17

En nog maar eens de griepprik: de glazen bol

En nog maar eens geconfronteerd met de griepprik:

Tijdens een wandeling werd me de vraag gesteld  of wij (mijn madam en ik ) al de griepprik laten “zetten” hebben. Toen het antwoord negatief was kregen natuurlijk de vraag waarom niet.  Om de wandeling niet te laten ontaarden in een al dan ja of neen spektakel vroeg ik enkel of de vrager wist wat er in zo’n vaccin zit.  Hij wist het vanzelfsprekend niet. 

Een arts heeft geen glazen bol die hem aangeeft welke griep er al dan niet zal uitbreken.  Het griepvaccin is altijd gebaseerd op de virussen van de jaren daarvoor en biedt dus geen bescherming tegen die van dit jaar. M.a.w.  een griepvaccin is zonder meer achterhaald in ieder gegeven jaar.

Wie meer wil weten over de griep- en andere vaccins hoeft slechts te rade gaan op de sociale media.

Om slechts een paar webs te noemen :  Verontruste moeders – Vaccins.vrij- Wanttoknow e.a..

Op deze websites komen vooraanstaande wetenschappers aan het woord over vaccins. 

Omdat het hier over de griepprik en de ingreep die het heeft over het aanwezige immuunsysteem van elke mens zullen wij het enkel hebben  over wat die sites te zeggen hebben over de aangegeven  inhoud  van dat vaccin:   

 In een griepprik zitten ondermeer de volgende gifstoffen: Ethyleen glycol = antivries; Phenol = een desinfecteringsmiddel; Formaldehyde = kankerverwekkende stof; Aluminium = deeltjes die je hersencellen aantasten; Thimerosal (kwik) = neurotoxine, tast immuunsysteem aan en veroorzaakt hersenbeschadiging; Neomycin & Streptomycin = antibiotisch en geeft allergische reacties.

Wat mezelf betreft kan ik enkel het advies geven om bij elk  vaccin of parmaceutisch middel de bijsluiter te lezen.  En waarom krijgen huisartsen andere bijsluiters te lezen ?

 Eddy

De commentaren zijn gesloten.