20-10-17

Oeps

Oeps , voel me nog een beetje slapjes dus nu terug een beetje rusten.  doemme toch.

Eddy

Linden

Eén zinnetje pik ik er toch uit in dit fantastisch artikel :  Het lokaal schepencollege ligt aan je voeten !!!

Eddy Elyn heeft een link gedeeld.
44 minuten · 
www.leuvenactueel.be
 · 
 
 
In zijn column ‘De Wolf van de Walstraat’ laat journalist Kristof Debecker zijn licht/duisternis schijnen over de... #dewolfvandewalstraat #kristofdebecker
LEUVENACTUEEL.BE
 

wrong

Researchers at Radboud University in the Netherlands found that more than 30,000 scientific papers have been published based on results from…
DAILYMAIL.CO.UK
 

Linden

Vandaag stukken beter met mijn gezondheid, daarom blij dat ik dit op mijn blog kan zetten.  Nu nog de stiekeme manier van handelen van het schepencollege om mits een verborgen agenda parkeerplaatsen te maken aanklagen.
Kristof Debecker heeft het bericht van Lindenslandschapgedeeld.
 
 
foto van Lindenslandschap.
Lindenslandschap
13 uur · 

PROVINCIE WEIGERT VERGUNNING!!

Ook de provincie Vlaams-Brabant weigert ondernemer Urbain Vandeurzen een vergunning te geven voor de bouw van een wijnproductiecentrum langs de Kasteeldreef in Linden (Lubbeek). Eerder besliste ook het schepencollege van Lubbeek al in die zin. Vandeurzen kan tegen deze beslissing nog in beroep gaan bij de Raad voor Vergunningenbetwistingen.

"In overeenstemming met het advies van onze stedenbouwkundige ambtenaar hebben we donderdag geweigerd een stedenbouwkundige vergunning af te leveren omdat dit gebouw nefast zou zijn voor het landschap en de open ruimte in dit gebied en derhalve in strijd met onze principes op vlak van ruimtelijke ordening. We willen ook de landbouwactiviteiten in dit gebied zoveel mogelijk bundelen. Het areaal dat thans gebouwd is met wijnstokken is bovendien onvoldoende om te spreken van een volwaardige landbouwactiviteit", aldus een van de gedeputeerden. Vandeurzen dacht als landbouwer het recht te hebben om in dit agrarisch gebied infrastructuur te mogen bouwen voor zijn landbouwactiviteiten.

 
LeukMeer reacties weergeven
Opmerking plaatsen
 
 
 

19-10-17

vaccin

Judith Van Den Bergh heeft het bericht van Jeri Keith gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.

"Geloof je nog steeds niet dat vaccins worden gebruikt voor ontvolking?
Dit jaar bevat het griepvaccin een vaginale spermicide.
Polysorbaat 80 en Octoxynol 10 veroorzaken beide onvruchtbaarheid.
Octoxynol stript het sperma en laat het niet toe om een ​​ei te bevruchten.
Het is bekend als een van de meest krachtige spermiciden....

Meer weergeven
 
foto van Jeri Keith.
Jeri Keith

“Still don’t believe vaccines are being used for depopulation? 
This year’s flu shot contains a vaginal spermicide. 
Polysorbate 80 and Octoxynol 10 both cause ...

Meer weergeven
 
LeukMeer reacties weergeven
 
Opmerkingen
Marielle Kroon
Marielle Kroon Bij ons ook dringend oproep voor griep vaccinatie. Dit kunnen ze krijgen 

rotziek - geen griep

Na een bezoek aan een Antwerpse boekenbeurs moest ik de nacht van zondag op maandag jongsleden een paar maal overgeven.  Al het voedsel die ik daar gegeten heb ... Al drie dagen ziek.    

Vandaag donderdag geprobeerd om achter de pc toch wat te rommelen.  15 minuutjes volgehouden.  Terug rusten.

Sorry, Angèle en alle andere mensen die me contacteerden en vragen hadden .

Eddy

 

16-10-17

politiek fatsoen weer eens overscheden

De krant HLN overschrijdt de grens van politieke fatsoenlijkheid.

Door het gebruik van een paar woorden durft de reporter van dienst de aanpak  van de immigratie  van de hoogstwaarschijnlijke jongste regeringsleider in Oostenrijk te vergelijken met de aanpak van de immigratie in ons land.

Bewust ver gezocht naar mijn idee. Een gore hersenspoeling van een kudde lezers die de vergelijking tussen Sebastian Kurz, de winnaar van de Oostenrijkse verkiezingen,   en Theo Francken voor zoete koek willen aannemen.  Dat HLN verreweg één van de grootste fans is van Theo Francken weet de aandachtige lezer al lang.   

Een realistischer vergelijking dringt zich dus op.

1 ) De wonderboy van de Oostenrijkse verkiezingen nam eerder als minister het besluit om de open grenzenpolitiek van Merkel naar de vuilbak te kieperen.  Samen met de Balkanlanden zorgde hij ervoor dat de invasieroute via de Balkanroute werd afgesloten. M.a.w., de Oostenrijkse kiezer kon/kan de aanpak van Kurz duidelijk appreciëren.  Dat de grootste aanbidders (de Ooostenrijkse Groenen)  van een open grenzenbeleid de grootste verliezers  zijn zal hem würst wezen.

Heef  Theo Francken ooit ... ooit gesproken over het effectieve sluiten van de Belgische open grenzenpolitiek van Merkel ?

2 ) Sebastian Kurz zet zich zonder enige terughouding, wat betreft de verplichte spreiding van nieuwe asieleisers door Merkel en de EU, op dezelfde lijn als Tjechië, Hongarije, Polen e.a. landen.  Geen verspreiding dus.

Heeft Theo Francken  ooit ... ooit gesproken  over het niet-opvolgen aan de opgelegde verplichte verspreidng ?  Ja ... dat heeft hij inderdaad , hij vond het moeilijk,   maar alleen met woorden in zijn getwitter!  Woorden gevolgd door daden?  Noppes !

Met zijn dagelijks getwitter verzorgd ( en dat doet hij goed moet ik zeggen) de heer Francken zijn PR.   Met zijn zogenaamde successen van het intrekken van dit en het buitenzetten van dat verdoezelt hij het “Lebensraum “ van de autochtone bevolking.   Wat hij zorgvuldig verzwijgt is dat er terug een stijging per dag  is van asieleisers uit Noord-Afrikaanse landen.  Wat nog verzwegen wordt of met de mantel der liefde wordt toegedekt is dat hij in het buitenland contracten gaat tekenen om effectief meer mensen te gaan halen.  Twitteren  van 44 ongewensten buiten te zetten om er 1.000 te gaan halen.

Dus wat schreef de reporter van dienst :  Sebastian Kurz pakt dit allemaal aan – een beetje zoals Theo Francken.  Jawadde jongens en vooral meisjes.

Wat ook verzwegen wordt zijn de laatste berichten dat ook de Deense regering besloten heeft om met onmiddelijke ingang haar grens met  Duitsland te sluiten .  De Deense regering gaat de vroegere grenscontroles over land en in de havenplaatsen die toegang geven naar Duitsland terug invoeren.

Theo Francken is oinderdaad “The King der twitteraars”.  Amen.

Eddy

        

        

 

15-10-17

vergif

"Er is geen enkel bewijs dat het griepvaccin werkt. Het gaat puur om het geld. De meeste huisartsen laten zichzelf niet vaccineren tegen de griep." (huisarts Hans van der Linde) Download mijn gratis eBook: healthwatch.eu/…/gr…/grote-griepprik-hoax-gratis-download...

foto van Healthwatch Nederland.

burgemeester va n (t stad

SCEPTR
10 uur · 

Lijsttrekker Wouter Van Besien heeft een tweederdemeerderheid bij zijn eigen leden nodig om met de linkse frontvorming door te kunnen gaan.

“Ik wil graag burgemeester worden van een stad waar iedereen wil samenleven en zichzelf kan zijn. Het hoofddoekenverbod schaffen we af,” dat verklaarde Wouter Van Besien (Groen) bij de voorstelling van de Antwerpse progressieve lijst ‘Samen’ – een kartel met sp.a – om Bart De Wever en N-VA van de ma...
SCEPTR.NET
 

14-10-17

effectentaks : 0 op 10

Wie wil die taks eigenlijk?

Heeft u zich ook gestoord aan het gedoe rond de effectentaks de laatste weken? Waar de ons omringende landen zich bezig houden met structurele hervormingen…
MANIFESTMAGAZINE.BE
 

Verzekeringen hmmmm

 
 
 
In België werken verzekeringsrechters stiekem en worden hun banden met verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsartsen doorgaans goed verborgen gehouden voor h...
INFO3701.WIXSITE.COM
 

Terug dezelfde situatie als toen ?? De kiezer is aan het woord !

 
Mag ik mij voorstellen ? Mijn naam is Christian. Ik woon al heel mijn leven in Lubbeek. Op mijn achttiende werd ik verliefd op het mooiste...
EDDY-ELYN.SKYNETBLOGS.BE
 
 

De Olmense Zoo en ...???

D’er is al veel inkt gevloeid over de sluiting van de Olmense zoo!

Vraag :  wat is het verschil tussen de Olmense Zoo en rusthuizen.

Antwoord :  Rusthuizen sluiten niet !!!

Eddy

Genezing gewenst

Wrange herinnering !

Een Vlaamse stewardess vecht voor haar leven in een ziekenhuis in New-York.  Bij een tussenstop in Afrika raakte ze besmet met malaria.

Brussels Airlines wou niets kwijt over haar medische toestand.

Zo klinkt het in het artikel in de krant HLN.

Laat ons hopen dat deze mama zeer vlug haar twee kinderen gezond en wel kan omhelzen.

Wrange herinnering van jaren geleden :

Ons bankkantoor bevond zich pal naast de douane en de autoverhuurzaken. Bij elke aankomst van een lijnvlucht komende uit Congo zagen we de douaniers dikke rubberen handschoenen aantrekken, tot boven de ellebogen.  Dat dat hoog nodig was werd iedere maal bewezen.  Telkenmale liep er uit de ijzeren kisten bloed.  De stank bij het openen van de kisten was niet te harden.  Ze zaten vol met vlees van ginder gedode dieren.  Bij één van die controles kwam er een vrouw, werkende bij een autoverhuurbedrijf langs.  Ze struikelde en viel in een bloedplas komende uit één die kisten.  Achteraf bleek dat deze dame, een goedlachse en immer goedgezinde vrouw,  via een opgelopen schram besmet werd .  De dagen daarop kreeg ze hoge koorts.  Een paar weken later kregen we bericht dat ze was overleden.

Tijdens een later gehouden gesprek vertelde de piloot me dat hij praktisch de enige was die deze vluchten deed omdat ze geen andere piloten vonden.  Hij bleek ook met de daver op het lijf te zitten;  Vooral bij het opstijgen hield hij zijn hart vast.  Altijd was het vliegtuig overbeladen met zulke kisten.

Een prettige herinnering was die terugblik niet.

Eddy     

  

Duidelijke taal

Kandidaat-burgemeester Wouter Van Besien is duidelijk.

13-10-17

slecht nieuws voor chirurgen en gynaecologen -goed nieuws voor de vrouwen

Het beruchte HPV-vaccin hopelijk binnenkort van de markt gehaald? Bij Eva Jinek legt prof. dr. Lex Peters uit hoe hij voorkomt dat vrouwen baarmoederhalskanker krijgen. Met een wattenstaafje gedrenkt in azijn dempt hij de baarmoedermond. Als het wit wordt is er sprake van onrustige cellen. Met een vriesapparaat worden de afwijkende cellen vervolgens bevroren. Je wordt dus in 1 keer gediagnosticeerd, behandeld en genezen en het werkt zelfs preventief. Actrice Jennifer Hoffman en Eva Jinek zijn ambassadeurs van de Female Cancer Foundation die door prof. dr. Lex Peters is opgericht.

Terwijl door een fles azijn van 35 cent 1000 vrouwen gered kunnen worden. Azijn is namelijk het wondermiddel volgens Prof. dr. Lex Peters. Hij heeft al honderdduizenden vrouwen genezen. Dr. Lex Peters richtte Female Cancer Foundation op. Jennifer Hoffman is ambassadeur van de foundation, evenals Eva...
EVAJINEK.KRO-NCRV.NL
 

mijn glazen bol - hopelijk zit hij er naast

 

Mijn glazen bol gaf mij een zicht op de gebeurtenissen na de verkiezingen van 2018- 2019 :

Michel II :  NVA – CD&V – OVLD – MR terug aan de macht !

Bijgevolg zal alles wat al duurder werd door deze coalitie nog duurder worden ... voor de gewone burger.  De rijken zullen rijker worden .  Multinatonals krijgen alles in de schoot geworpen van wat ze willen mits ze zorgen voor de politici die hen pamperden.  Met goedbetaalde postjes natuurlijk.

Zal nog duurder worden :  Water , gas, elektriciteit, geneesmiddelen die helpen,  openbaar vervoer, de plaatsen in een RVT en ook de BTW op allerlei ! Het contingent asielzoekers wordt groter met alle gevolgen voor onze  gepensioneerden, onze daklozen, ons sociaal leven.  De huidige staatsssecretaris wint in zijn dorp maar geeft onmiddellijk de sjerp door aan iemand met meer inhoud om staatssecretaris of minister te worden.  Zijn getweet, ondanks wat hij verzwijgt, blijft genade vinden in de hersenen van zijn volgers.  

Democratie is ver te zoeken, om niet te zeggen onbestaand.  Inspraak ... wat is dat ?  De bevolking wordt  enkel op de hoogte gebracht als de plannen al ge- en ondertekend zijn.   

De NVA blijft bij haar dogma dat kinderen geboren uit rijkere ouders intelligenter zijn dan de kinderen geboren in een ... mag ik het zeggen? ... lagere klasse.  

Enz .

Eddy

Weinstein krijgt ruggesteun van enkele sexattributen

CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

12-10-17

V en W

De effectentaks & een machteloos parlement

De regering kreeg gisteren reeds het advies van de Raad van State over de effectentaks maar weigerde hierover te communiceren. Een regering die zomaar cruciale informatie achterhoudt tijdens een parlementair debat, dit kan toch niet?

Wat een toffe mama

 

Terecht?  WAT EEN TOFFE MAMA !GOED GEDAAN !

 

nieuws

Nieuws van de dag :

Antwerpen :  Groen en Rood komen samen op.  Versterkt door wat ze “onafhankelijken” noemen.

Of De Wever daar zal van wakker liggen is nog de vraag.  Bij de vorige coalitie-vorming in Lubbeek bleek dat niet te lukken.  De spa verloor 1 zetel.

De zaak Olmense zoo :

Of het nu de Olmense zoo of een ander dierenpark betreft ... ik onthoudt één zaak tijdens ons bezoek aan een zoo ... ons kleindochter vond het zielig dat al die dieren in een kooi moesten lven.  Haar jongere zus zei daarop:  het is toch waar hé bompa ... ik gaf ze allebei gelijk !

De zaak Weinstein:  smerig en verwerpelijk van deze vent.  Geen excuses voor zijn gedrag.  Maar de schuld leggen bij alle mannen is er ver over.  Eén geval uit de praktijk : jaren geleden maakte ik deel uit van het leescomité van een Leuvense toneelvereniging.  Het toneelstuk zou in de stadsschouwburg gespeeld worden.  En wat gebeurde er dan :  een vrouw uit de spelersgroep, die zich wat meer verheven voelde dan andere speelsters, kwam plotseling naar mij toe en vroeg  me of ik bij haar thuis tijdens het nuttigen van een tas koffie en een koekje de rolverdelng wou doornemen.  Het moest geburen terwijl haar echtgenoot niet thuis was.  Mja, een goed verstaander heeft geen twee woorden nodig.  Deze dame zou al haar vrouwelijke attributen in de ring gooien om de hoofdrol te pakken te krijgen.  En dat om drie keer op te treden in de stadsschouwburg.  Ik weigerde vriendelijk.

Hallo , meneer Francken ... dikke vriend van Mutti Merkel  :  de krant HLN bloklettert dat  2 op de 3 meisjes s’avonds niet meer alleen uit durfde aan.

Een goed voorbeeld van een stagiair-huisarts :  aan den lijve ondervinden wat is om in deze tijden buschauffeur te zijn !  

 Dat zouden alle ceo’s, politici en andere bureelzitters ook moeten doen !           

Tot morgen, beste lezer :  Eddy

11-10-17

Een pillryje voor dit - een pilletje voor dat - een vaccintje voor dit -een vaccintje voor dat : meestal helpt het niet maar als het maar geld opbrengt

 
 
Ellen Vader Fragmenten uit de uitzending van 24 nov 2015 NPO Brandpunt (op hun website werd dit interview verwijderd): https://www.youtube.com/watch?v=DPWy9RWpOZE
"De medicijnmaffia, Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad Hij is scherp en snoeihard in zijn oordeel over de farmaceutische industrie. De Deense hoo...
YOUTUBE.COM
 

liefde

Albert Verheyden heeft de video van Best Video You Will Ever See gedeeld.
1 uur · 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LeukMeer reacties weergeven
Opmerking plaatsen

De waarheid - indien u na het lezen uw ogen nog steeds sluit bent u medeplichtig aan wat er nog op ons zal afkomen

“Er gaapt een ravijn tussen de regeringsretoriek en de realiteit voor de mensen”

De goed-nieuws-show die deze middag door de Kamer galmde, staat in schril contrast met de realiteit bij de mensen. 1 op 7 mensen leeft in armoede, de werkzaamheidsgraad blijft fors onder het Europees gemiddelde en de pensioenen behoren tot de laagste van de EU. “Er gaapt een ravijn tussen de regeringsretoriek en de harde realiteit voor de mensen”, reageert Vlaams Belang-fractievoorzitter Barbara Pas.  

Het Vlaams Belang is alles behalve onder de indruk van de regeerverklaring die premier Michel vandaag in de Kamer ten beste gaf. De focus op een aantal sociaaleconomische hervormingen die de concurrentie- en koopkracht ten goede moet komen, kunnen niet verhullen dat de regeringsmaatregelen in veelvoud teniet worden gedaan door het salvo aan verkapte belastingen en kille besparingen. Denken we maar aan de btw-stijging van 6 naar 21 procent op elektriciteit en de botte saneringen in de gezondheidszorg.

Het mantra van premier Michel over de creatie van jobs, jobs, jobs kan al evenmin verhullen dat niet minder dat 2 op 3 ervan tijdelijk of deeltijds is. “Onder deze regering heeft het aantal mensen dat werkt en dat arm is een nieuwe piek bereikt. Nooit eerder waren er zoveel mensen aan de slag die de eindjes niet aan mekaar kunnen knopen”, aldus Pas verwijzend naar een onderzoek van het Leuvense Instituut voor Arbeid.

Volgens Pas zijn de hoeraberichten over het aantal gecreëerde jobs bovendien totaal misplaatst. Zo zijn een rechtstreeks gevolg van de verbeterde conjunctuur in de buurlanden en dus geen verdienste van de regering. Procentueel wordt er overigens amper een steen verlegd. Volgens de FOD Economie blijft de werkzaamheidsgraad met 67,6 procent nog altijd ver onder het Europees gemiddelde van 73,2 procent. De plechtige belofte van vicepremier Kris Peeters om een volledige tewerkstelling te realiseren tegen 2025 lijkt verder weg dan ooit.

Ook de passage van Michel dat de regering de economische heropleving niet zal offeren op het altaar van de begrotingssanering, kan bij Pas op weinig begrip rekenen. “De voorwaarde van de N-VA om de Belgische rekening op orde te krijgen in ruil voor een communautaire stilstand draait uit op een fiasco. Zelfs de bijgestelde doelstelling om het structurele tekort onder het procent – goed voor een besparing van 10 miljard euro – te laten duiken tegen 2019 zal niet worden gehaald. De rekening wordt gewoon doorgeschoven naar de volgende generaties.”  

Het migratieluik van premier Michel was voor Pas dan weer een bevestiging van wat het Vlaams Belang al van bij het aantreden van deze regering stelt. Namelijk dat België – ook met Theo Francken –  tot een van de meest lakse landen behoort op het vlak van asiel en migratie. “Ondanks de asielcrisis ligt het aantal uitwijzingen van illegalen lager dan onder Maggie De Block. Meer zelfs: nooit eerder werden zoveel asielzoekers erkend op zo een korte periode”, reageert Pas.     

Als klap op de vuurpijl vond Michel het nodig in quasi onverhulde termen de kant te kiezen van de staatsdictatuur van Madrid in het Catalaans-Spaanse conflict. Voor Pas het zoveelste bewijs dat het zoeken van de meerwaarde van de N-VA in deze regering even moeilijk is als die van een naald in een hooiberg.

Barbara Pas 

 

10-10-17

klimaatopwarming : foute analyse

Aarde weigert halsstarrig gevaarlijk op te warmen

Screenshot_80

(Door: Jan Jacobs)

Klimaatopwarming? Wetenschappers geven fout toe

Klimaatopwarming? We hadden het fout. Dit zijn de onontkoombare conclusies van een nieuwe wetenschappelijke studie, gepubliceerd in Nature Geoscience door een groep wetenschappers-alarmisten. De berekeningen opgenomen in het akkoord van Parijs zitten er maar liefst 170 miljard ton CO2 naast. Na de onthulling begin dit jaar van voormalig NOAA-wetenschapper John Bates dat er datamanipulatie en ondeugdelijke praktijken hadden plaatsgevonden om een politieke agenda van Obama in Parijs 2015 door te drukken, is dit wellicht de nagel aan de doodskist van klimaat-alarmisme.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

kort nieuws

De krant HLN brengt op een volle bladzijde een reportage over de te verdienen premies in het Vrouwenvoetbal :   prachtig nieuws voor ... de voetbalvrouwen van Noorwegen !!!

Wanneer krijgen onze voetbalmaskes, die geselecteerd zijn om te spelen in de nationale ploeg,  ook een veel betere verloning ???

En laat ons eerlijk zijn.  Veel mannenploegen kunnen een lesje nemen aan de aantrekkelijkheid van het voetbal die de vrouwen brengen.  Het voetbalspel dat de vrouwen brengen ( en niet alleen in het voetbal ) ligt meestal kwalitatief  veel hoger dan bij de mannen.  De verbetenheid en de overgave die ze in hun spel leggen ... wauw !    

Nog in dezelfde krant :  Scheve schaats is al lang geen mannenzaak meer, zegt experte !

Het is toch zo dat bij elke overspel van een man er een vrouw bij betrokken is, of zie ik het verkeerd ?   Dus vrouwen zijn niet minder overspeliger dan de mannen.    

Eddy

09-10-17

medische richtlijnen: knudde

 

De WantToKnow-Nieuwsbrief!
Elke maandag de onderwerpen van de site,
van de afgelopen week, in je mailbox!

 

Pfizer-directeur wordt BigPharma-klokkenluider..!

Pillen die we slikken, vaccinaties die we toegediend krijgen, zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Je volledig overgeven aan een medicijn, betekent dat er niet mee gerotzooid moet zijn. We vertrouwen dat de heren-geneeskundigen weten wat ze doen. Nou, het blijkt dat dit volstrekt een verkeerde houding is, want zoals medische wetenschappers zelf verklaren, is dit onjuist. Onderzoek naar pillen, poeders, vaccins en ander producten van de farmaceutische industrie komen, minimaal voor de helft, tot stand, op basis van ONJUIST onderzoek. Dat daar een groot deel MOEDWILLIG gemanipuleerd onderzoek bij zit, is inmiddels méér dan duidelijk. De cowboys van de farmaceutische industrie hebben zich als een gezwel in deze ‘gezondheidsindustrie’ ingevreten. Zo verklaarde weer een klokkenluider. …

 

 

Allereerst is daar Dr..Marcia Angell, arts en tientallen jaren de hoofdredacteur van het fameuze ‘New England Medical Journal’ (NEMJ) (source) die de volgende quote op zijn naam heeft:

“Het is simpel niet langer mogelijk om nog veel van het klinische onderzoek te geloven dat wordt gepubliceerd. Noch te vertrouwen op het oordeel van vertrouwde artsen en medische richtlijnen als autoriteiten. Ik vind het niet prettig om deze conclusie te trekken, die ik langzaam en met tegenzin, na enkele decennia als hoofdredacteur van de ‘New England Journal of Medicine’ heb bereikt.”

En dan is er de vermaarde uitspraak van hoofdredacteur Dr. Richard Horton, van het wereldwijd meest gerespecteerde medische tijdschrift, ‘The Lancet’, het bastion van de medische wetenschap. (HIER)

“Direct uitgedrukt, is de hele zaak tegen de wetenschap: veel van de wetenschappelijke literatuur, mogelijk zelfs de helft, zou volledig onwaar kunnen zijn. Voortgekomen uit studies, waarbij sprake is van te kleine steekproeven, invalide conclusies die zijn getrokken en onrustbarende belangenverstrengeling. Dit in combinatie met de obsessie van wetenschappers om modieuze trends na te streven van dubieus belang, brengt mij tot de conclusie dat deze wetenschap de afslag heeft genomen richting het duister..”

dodelijk

goed nieuws

 

Meerdere goede nieuwsberichten in de krant !

  • Tommelein reanimeert erfenissprong.

Van dezelfde Tommelein:  “Burgemeester van Oostende?  Dan blijf ik geen minister”!    

In Lubbeek kennen wij er een andere.  Francken gaat net zoals de vorige maal aan kiezersbedrog doen . Als hij verkozen wordt bij de gemeentelijke verkiezingen gaat hij niet zetelen als burgemeester.  Hij gaat dat postje doorgeven om zelf te gaan zetelen als staatssecretaris, minister .  In feite zou er een wet moeten komen die politici niet toe staan om op twee lijsten te komen, één voor de gemeentelijke en één voor de parlementaire verkiezingen.

    2 ) Agenten krijgen nu wel alle kosten terug na zware agressie , zo klinkt het in HLN.  “Wie leven riskeert, mag geen twee keer slachtoffer worden”.

De politiek wil er werk van maken:  het werd tijd !

     3 ) Nog in HLN:  Scholen die verenigingen helpen, worden niet gestraft.

Eddy    

08-10-17

oogkleppen

Oogkleppen :

Elke persoon die zich bezighoudt met mensen te helpen en die durven verklaren dat hun geneesmethode en alleen hun geneesmethode ( hetzij allopathie, homeopathie, hypnose , kruidengeneeskunde e.a. ) zaligmakend is gaan op een misdadige wijze met patiënten om. Ze oefenen hun beroep uit met oogkleppen.  Ze vertikken het om links of rechts te kijken en daardoor ontnemen ze hun patiënten de kans om te genezen.

Eddy