13-10-17

mijn glazen bol - hopelijk zit hij er naast

 

Mijn glazen bol gaf mij een zicht op de gebeurtenissen na de verkiezingen van 2018- 2019 :

Michel II :  NVA – CD&V – OVLD – MR terug aan de macht !

Bijgevolg zal alles wat al duurder werd door deze coalitie nog duurder worden ... voor de gewone burger.  De rijken zullen rijker worden .  Multinatonals krijgen alles in de schoot geworpen van wat ze willen mits ze zorgen voor de politici die hen pamperden.  Met goedbetaalde postjes natuurlijk.

Zal nog duurder worden :  Water , gas, elektriciteit, geneesmiddelen die helpen,  openbaar vervoer, de plaatsen in een RVT en ook de BTW op allerlei ! Het contingent asielzoekers wordt groter met alle gevolgen voor onze  gepensioneerden, onze daklozen, ons sociaal leven.  De huidige staatsssecretaris wint in zijn dorp maar geeft onmiddellijk de sjerp door aan iemand met meer inhoud om staatssecretaris of minister te worden.  Zijn getweet, ondanks wat hij verzwijgt, blijft genade vinden in de hersenen van zijn volgers.  

Democratie is ver te zoeken, om niet te zeggen onbestaand.  Inspraak ... wat is dat ?  De bevolking wordt  enkel op de hoogte gebracht als de plannen al ge- en ondertekend zijn.   

De NVA blijft bij haar dogma dat kinderen geboren uit rijkere ouders intelligenter zijn dan de kinderen geboren in een ... mag ik het zeggen? ... lagere klasse.  

Enz .

Eddy

De commentaren zijn gesloten.