12-10-17

nieuws

Nieuws van de dag :

Antwerpen :  Groen en Rood komen samen op.  Versterkt door wat ze “onafhankelijken” noemen.

Of De Wever daar zal van wakker liggen is nog de vraag.  Bij de vorige coalitie-vorming in Lubbeek bleek dat niet te lukken.  De spa verloor 1 zetel.

De zaak Olmense zoo :

Of het nu de Olmense zoo of een ander dierenpark betreft ... ik onthoudt één zaak tijdens ons bezoek aan een zoo ... ons kleindochter vond het zielig dat al die dieren in een kooi moesten lven.  Haar jongere zus zei daarop:  het is toch waar hé bompa ... ik gaf ze allebei gelijk !

De zaak Weinstein:  smerig en verwerpelijk van deze vent.  Geen excuses voor zijn gedrag.  Maar de schuld leggen bij alle mannen is er ver over.  Eén geval uit de praktijk : jaren geleden maakte ik deel uit van het leescomité van een Leuvense toneelvereniging.  Het toneelstuk zou in de stadsschouwburg gespeeld worden.  En wat gebeurde er dan :  een vrouw uit de spelersgroep, die zich wat meer verheven voelde dan andere speelsters, kwam plotseling naar mij toe en vroeg  me of ik bij haar thuis tijdens het nuttigen van een tas koffie en een koekje de rolverdelng wou doornemen.  Het moest geburen terwijl haar echtgenoot niet thuis was.  Mja, een goed verstaander heeft geen twee woorden nodig.  Deze dame zou al haar vrouwelijke attributen in de ring gooien om de hoofdrol te pakken te krijgen.  En dat om drie keer op te treden in de stadsschouwburg.  Ik weigerde vriendelijk.

Hallo , meneer Francken ... dikke vriend van Mutti Merkel  :  de krant HLN bloklettert dat  2 op de 3 meisjes s’avonds niet meer alleen uit durfde aan.

Een goed voorbeeld van een stagiair-huisarts :  aan den lijve ondervinden wat is om in deze tijden buschauffeur te zijn !  

 Dat zouden alle ceo’s, politici en andere bureelzitters ook moeten doen !           

Tot morgen, beste lezer :  Eddy

De commentaren zijn gesloten.