09-10-17

medische richtlijnen: knudde

 

De WantToKnow-Nieuwsbrief!
Elke maandag de onderwerpen van de site,
van de afgelopen week, in je mailbox!

 

Pfizer-directeur wordt BigPharma-klokkenluider..!

Pillen die we slikken, vaccinaties die we toegediend krijgen, zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Je volledig overgeven aan een medicijn, betekent dat er niet mee gerotzooid moet zijn. We vertrouwen dat de heren-geneeskundigen weten wat ze doen. Nou, het blijkt dat dit volstrekt een verkeerde houding is, want zoals medische wetenschappers zelf verklaren, is dit onjuist. Onderzoek naar pillen, poeders, vaccins en ander producten van de farmaceutische industrie komen, minimaal voor de helft, tot stand, op basis van ONJUIST onderzoek. Dat daar een groot deel MOEDWILLIG gemanipuleerd onderzoek bij zit, is inmiddels méér dan duidelijk. De cowboys van de farmaceutische industrie hebben zich als een gezwel in deze ‘gezondheidsindustrie’ ingevreten. Zo verklaarde weer een klokkenluider. …

 

 

Allereerst is daar Dr..Marcia Angell, arts en tientallen jaren de hoofdredacteur van het fameuze ‘New England Medical Journal’ (NEMJ) (source) die de volgende quote op zijn naam heeft:

“Het is simpel niet langer mogelijk om nog veel van het klinische onderzoek te geloven dat wordt gepubliceerd. Noch te vertrouwen op het oordeel van vertrouwde artsen en medische richtlijnen als autoriteiten. Ik vind het niet prettig om deze conclusie te trekken, die ik langzaam en met tegenzin, na enkele decennia als hoofdredacteur van de ‘New England Journal of Medicine’ heb bereikt.”

En dan is er de vermaarde uitspraak van hoofdredacteur Dr. Richard Horton, van het wereldwijd meest gerespecteerde medische tijdschrift, ‘The Lancet’, het bastion van de medische wetenschap. (HIER)

“Direct uitgedrukt, is de hele zaak tegen de wetenschap: veel van de wetenschappelijke literatuur, mogelijk zelfs de helft, zou volledig onwaar kunnen zijn. Voortgekomen uit studies, waarbij sprake is van te kleine steekproeven, invalide conclusies die zijn getrokken en onrustbarende belangenverstrengeling. Dit in combinatie met de obsessie van wetenschappers om modieuze trends na te streven van dubieus belang, brengt mij tot de conclusie dat deze wetenschap de afslag heeft genomen richting het duister..”

De commentaren zijn gesloten.