03-10-17

Het nieuwe centrum Linden: beetje bij beetje verkocht

 
Kristof Debecker heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.

Het speelplein en grasveld tussen de Nachtegalenstraat en de Kerkdreef in Linden moeten plaats maken voor een parking. Eerst was het volgens het lokale bestuur omdat er op die plek veel mensen de bus nemen nadat ze eerst met de auto tot daar komen. Nu is het plots bijkomende parking voor het kerkhof. Uiteraard zijn dit twee drogredenen. Het publieke speelplein moet plaatsmaken voor parking voor de private horecazaak en het bezoekerscentrum voor het wijnproject van Vandeurzen. Hallucinant dat dergelijke plannen gebaseerd op vriendjespolitiek zelfs op tafel komen...

foto van Kristof Debecker.
foto van Kristof Debecker.
 
 
Pieter Wauters Kracht van verandering
 
 
Filip Noé Bezwaar indienen. Petitie opstarten.... tijd voor actie??
 
 
 · 
 
Raf De Canck
Raf De Canck Mijnheer Debecker zou zich beter moeten informeren voralleer hier tamtam te verkopen en bovendien is de fotomontage een valse voorstelling van de werkelijkheid. De bekendmaking van de aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning staat aan de huidige parking naast de kerk voor een vergroting van deze parking en niet aan het kerkhof. Mijnheer Debecker ( woudbe journalist) de waarheid heeft haar rechten
 
 
Kristof Debecker Raf De Canck Alles goed met jou? Fotomontage? Ik heb gewoon twee foto's gemaakt op de locatie waar het over gaat. Dossierkennis? Misschien kan je zelf best eens gaan kijken in Linden-dorp, want je slaat de bal écht compleet mis. Een beetje beschamend v...Meer bekijken
 
 
Duerinckx Paul Kristof,ik ben het helemaal niet eens met deze voorstelling van zaken, gewoon omdat uw commentaar niet strookt met de werkelijkheid. Ga eerst de plannen inkijken bij de dienst omgevingsvergunningen, en je zal merken dat in totaliteit het aantal vierkante meters bespeelbaar gras zal toegenomen zijn na de volledige uitvoering van dit project.ik kan best tegen commentaar ,maar niet tegen onwaarheden.
Paul.
 
 
Kristof Debecker Duerinckx Paul Beginnen bij het begin: Waarom moet er parking bijkomen ter hoogte van het kerkhof/Kasteelhoeve, waar nu de jeugd een plek heeft? Geef toch gewoon toe dat het te maken heeft met dat nieuwe privé-project....
 
 
Duerinckx Paul Kristof, er valt niets toe te geven, het heeft alleen te maken met de totale herinrichting van Linden Centrum om daar orde te scheppen in de chaos rond beide scholen ,en op deze manier de veiligheid van de voetgangers, fietsers,schoolgaande kinderen en traag stappende senioren te verbeteren.
 
n
Eddy Elyn
Eddy Elyn Op de vergroting van de stedebouwkundige vergunning kan men lezen en ik citeer : het betreft een aanvraag tot het aanleggen parking kerkhof Linden centrum ! Dus meneer De Ganck : men mag voor mijn part deze vergunning ophangen aan de kerktoren : het staat er letterlijk kerkhof Linden centrum.
 

De commentaren zijn gesloten.