21-09-17

Dansen met een mooie madam -

 

Zopas gevonden in mijn postbus :  een prachtige flyer/ uitnodiging om naar “de nacht van de burge(R)meesters” te gaan. 

Mevrouw Tanja Roskams , meneer Theo Francken zijn jullie niet een beetje beschaamd ?

5 euro inkom te vragen terwijl jullie zoveel verdienen !

Eddy

verkracht

SCEPTR
14 uur · 

“De man was rond de twintig en vermoedelijk een buitenlander”, verklaarde het slachtoffer. #Rome wordt de laatste weken geteisterd door een golf van verkrachtingen.

Rome wordt de laatste maanden geteisterd door een golf van verkrachtingen. Maandagnacht werd een Duitse toeriste verkracht, bestolen, en naakt…
 
SCEPTR.NET|DOOR TOM LALLEMAND
 
En als het dan eens voor de rechter komt heeft die meer medelijden met de dader want ...
 
 

mja

De Ecolo/Groen Kamerfractie plaats zich hiermee buiten het politieke debat. Ik laat me niet criminaliseren. Ik eis excuses.

foto van Theo Francken.
 
Theo Francken mag zijn wie hij is, en dat is niet altijd zo "aimable" als in de media, maar dit is er ver over.  We zitten ook al eens op elkaars nek maar dit is niet alleen één brug te ver .  In feite bewijst het veel over EColo J.  Door deze smerige , belachelijke foto te verspreiden geven ze Theo Francken toch ook weer een podium om in het nieuws te komen.  
Eddy

't Pallieterke deze week

In de kijker

 

 

 

De Open Vld is het spoor bijster
Sinds de pensioenflater van voorzitter Gwendolyn Rutten is het alle hens aan dek bij de Vlaamse liberalen. De Open Vld’ers proberen de aandacht af te leiden door plots een ‘links-liberaal bobo-united discours’ te houden tegen de N-VA. De zwakke peilingen zorgen voor extra zenuwachtigheid.

Ebru Umar: “Europese paspoorten te koop”
Mensen in doodsnood weten dingen, zo ook dat je legaal Europese paspoorten kunt kopen. Als diezelfde mensen je Turkse vrienden zijn, hoop je voor ze dat het waar is, maar geloof je het eerst niet. En toch is het zo: een groot aantal Europese landen maakt het niet-Europeanen mogelijk om een Europees paspoort te verkrijgen.

Thierry Debels: "EU haalt kwart miljard weg uit interne veiligheid"
Eind augustus publiceerde de Raad van de Europese Unie een interessant document (11732/17). Het is een memo van Günter Oettinger, lid van de Europese Commissie, aan Märt Kivine, voorzitter van de Raad van de Europese Unie. Het onderwerp is een ‘voorstel tot kredietoverschrijving nr. DEC 18/2017 binnen Afdeling III - Commissie - van de algemene begroting voor 2017’.

“Kastanjebomen weerspiegelen de multiculturele samenleving niet”

De groene districtsschepen beval de koelbloedige moord op 54 bomen op de Antwerpse Charlottalei. Het Antwerpse nieuwsje werd nationaal nieuws dankzij de rechtstreekse bemoeienis van twee kandidaat-burgemeesters: Wouter van Besien en Kris ‘the new kid from Puurs’ Peeters. ‘t Pallieterke was erbij toen een wake werd gehouden op hun laatste nacht, langsheen de lei.e.

20-09-17

kraken

VRT NWS
16 uur · 

De politie zal sneller kunnen optreden wanneer mensen een bewoond huis kraken.

 
 
 

money money money : vaccinbusiness

Vaccins :

In 1976 werd het mazelenvaccin ingevoerd.  De Farma-industrie claimde achteraf dat het door haar toedoen was dat het dodenaantal drastisch verminderde door dat vaccin.  En iedereen geloofde dat natuurlijk.  Wat er nooit wordt bijverteld werd/wordt is dat het aantal doden reeds voor de introductie van dit vaccin voor 1976 bijna nul was.  Maar de farma-indsitrie had geld geroken en ook de witte jassen trapten erin en deden ijverig mee met de inspuitingen.

Het zelfde gebeurde bij andere vaccins:  leugens over de schadelijke stoffen die  er in steken.  Alleen geld telt.  Mensen ... bah ... zijn ongeweten slachtoffers en daar bij , zij we al niet met te veel op deze aardbol.

Eddy

bewezen

Anne Bennett heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
9 uur · 
 

Nieuwe Canadese studie: Autisme-Aluminium adjuvansverbinding bevestigd (gisteren openbaar gemaakt)

BY J.B. HANDLEY September 18, 2017
MEDIUM.COM
 

19-09-17

Wir schaffen das

Wir schaffen das zegt de NVA in navolging van Merkel , Juncker enz...

De Dagelijkse Standaard - DDS

19 uur · 

Deense overheid over misdaad door ‘migranten': ‘Ergste situatie sinds de Tweede Wereldoorlog’

De rechtsstaat staat op het punt van imploderen in Denemarken. Dit komt doordat 'low-tech-jihad' en bendes migranten de straten overnemen. De Deense overheid…
DAGELIJKSESTANDAARD.NL
 
 
 

18-09-17

Bijzonder bezoek

We hebben al allerlei dieren op bezoek gehad - soms waren we zelfs een dierenkliniek - maar wat we nu aan de voordeur kregen is toch wel de max : een vleermuis

DSC00506.JPG

DSC00505.JPG

 

adieu Weiler

 
 

Anderlecht zet René Weiler aan de deur

 

Anderlecht heeft zijn coach René Weiler na zeven speeldagen ontslagen na de tegenvallende competitiestart. "Vandaag hebben RSC Anderlecht en coach René Weiler beslist om afscheid te nemen van elkaar", laat Anderlecht weten.

 

adieu Weiler

 
 

Anderlecht zet René Weiler aan de deur

 

Anderlecht heeft zijn coach René Weiler na zeven speeldagen ontslagen na de tegenvallende competitiestart. "Vandaag hebben RSC Anderlecht en coach René Weiler beslist om afscheid te nemen van elkaar", laat Anderlecht weten.

 

Linden - Groen -inspraak bij de huidige beleidsploeg (NVA-LL-CD&V) is nihil

Ik heb de vrijheid genomen om iets over te nemen van de Lubbeekse partij Groen !

Ter info aan de inwoners van Linden.
Op volgende gemeenteraad van 30/08/2017 komt de herinrichting van het centrum van Linden aan bod.

Welk is het voorstel. 
1. Creatie van een parking voor 24 wagens in de buurt waar nu de glasbollen staan.
2. De glasbollen verhuizen naar de kerk tegen de Korenbloemstraat en worden ondergronds. Voor het textiel moet er nog een oplossing komen.
3. Voor de ingang van beide scholen komt er een kiss en ride zone met behoud van de vrije ruimte voor de vrije basisschool.
4. Het plein rond voor de kerk en voor de Gbs de Stip, wordt verkeersvrij.
5. De parking aan de kerk wordt uitgebreid naar de weide naar het voetbalveld toe, meer dan de helft van dit terrein wordt ingenomen voor parkeerplaatsen.
6. Er komt een pad van aan de parking tot aan de ingang van het Bleekbos, aan de Nachtegalenstraat. Er komt daar ook een zebrapad zoals groen reeds vijf jaar terug voorgesteld heeft.

- Positief is het feit dat de schoolomgeving veiliger zal worden, de kiss & ride zone voor de schoolpoorten is een grote stap vooruit, het verkeersvrij maken van de ruimte tussen de kerk en school is ook positief te noemen.

- Negatief vinden wij het kappen van de bomen rond de huidige parking en de inname van het speelterrein voor parking, koning auto haalt het hier wéér ten nadele van speelplezier van de zovele kinderen. Alweer moet er een stuk natuur wijken voor de auto en ja de kinderen moeten maar elders gaan spelen.
- De extra parkeerplaats aan het kerkhof ( 24 plaatsen)moet volgens de meerderheid dienen voor mensen die uit hoog Linden komen en van daar uit de bus willen nemen naar de stad. Ons idee is echter dat deze ingenomen zal worden door de bezoekers van de nieuwe proeverij.
- Op de commissie werd er gezegd dat er overleg was geweest met beide ouderverenigingen en scholen, dit overleg hield in dat er gewoon werd meegedeeld wat er stond te gebeuren, van inspraak was er geen sprake. De vraag van de ouderverenigingen tot behoud van de vrije speelruimte voor de kinderen werd niet gehoord.
-Terugkoppeling naar de bevolking die de eerste keer massaal aanwezig was op de infovergadering in de Stip is er niet geweest, waarschijnlijk was de kritiek te fel op deze infovergadering.

Onze vraag : wanneer komt de beloofde verandering en komt er werkelijke participatie van de bevolking in de beslissingen die hen aanbelangen. Groen wil hier in ieder geval voor gaan in de toekomst.
Creuwels Fons en Werner Boullart 
Gemeenteraadsleden groen Lubbeek.

 
 
LeukMeer reacties weergeven
Opmerking plaatsen
Opmerkingen
Eddy Elyn
Eddy Elyn 24 plaatsen voor de bewoners van Hoog-Linden om de bus te pakken: Verdwijnen dan de huidige stopplaatsen in Hoog-Linden ? Hoog-Linden is de rijkste deelgemeente van Lubbeek. En terwijl ik dit schrijf krijg ik een visioen: ik zie de aan te leggen parking vol staan met Mercedessen - Jaguars en andere elite-wagens. Misschien kan De Lijn bussen inleggen met aan boord een koffietafel met broodjes en luxe zitplaatsen . Misschien overdreven voorgesteld ... maar soms is overdrijving nodig om iets te laten doordringen in de menselijk hersenpan..

Verplichte kost voor leerlingen chauffeurs

LeukMeer reacties weergeven
Opmerking plaatsen

08:40 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

17-09-17

kankercellen in vaccins !

Miep Bos heeft het bericht van Health Bytes gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
 
De consument is al bezorgd over de gevaren van vaccinatie en zal waarschijnlijk weinig geruststelling vinden in de recente berichten dat de Food and Drug Administration (FDA) ambtenaren fabrikanten van vaccins groen licht geven voor het gebruik van menselijke kankercellen om toekomstige vaccins te p...
HEALTHBYTES.ME
 

16-09-17

Maggie op de afwaartse glijbaan

Red de sociale geneeskunde. Stop De Block!

En red de sociale geneeskunde.
REDDESOCIALEGENEESKUNDE.BE
 
 
 
Opmerkingen
Maddy Loits
Maddy Loits Heb ze nooit gemoeten eerst zeggen er valt niks te rapen bij mij en dan kar keren, hoop dat dat mens nooit zwaar ziek word. Maar goed die haar zakken zitten vol genoeg
 · Beantwoorden · 
1
 · Gisteren om 17:45
Beheren
Lea van den Bosch
Lea van den Bosch Hier steekt een ideologie achter die me niet aanstaat, "ik zou dit Artsen zonder grenzen "light" willen noemen
 · Beantwoorden · 
1
 · 3 uur
Beheren
Eddy Elyn
Eddy Elyn Dat De Block eerst eens de totaal overbodige of onnodige onderzoeken in de klinieken onderzoekt . Een hint : Maggietje, ga eens te rade bij je Hollandse collega. Die kreeg een bevestigend onderzoek van 1.366 overbodige en/of klinische onderzoeken voorgelegd. Waar ze niks mee deed ! Dus vrees ik als je het toch moest opvragen je hetzelfde zou doen als je Hollandse confrater.
Beheren
 

Schaamte kent die niet !

Yvette Carriere heeft het bericht van Kim De Witte Bis gedeeld.
 
 
 
foto van Kim De Witte Bis.
Kim De Witte Bis
23 uur · 
 Wel ja, beste Bart, misschien kunnen we eens knippen in jouw pensioen. Dat is 6.283 € per maand uitgespaard. #DeSchaamteVoorbij#BlijfvanonsPensioen
 
Opmerking plaatsen
 
De schaamte voorbij zegt u ! Welke schaamte ?  Die vent kent geen schaamte !  En al diegenen die aan zijn lippen hangen ook al niet.  
Eddy

Griepprik : wij deden het nooit -op al die jaren en jaren en jaren slechts één keer een zware verkoudheid gehad

Ton van den Berg heeft het bericht van Healthwatch Nederlandgedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
18 uur · 
 
 
 
foto van Healthwatch Nederland.
Healthwatch Nederland

Griepprik = $. Laat je niet voor de gek houden. healthwatch.eu/gratis-ebooks

 
 
Opmerkingen
Tessa Fay
Tessa Fay That's right, oompje 

blijf er af

Zie hier het antwoord op ook die Belgische Kluffers :

 

Ben Cramer- Blijf van mijn poen af.wmv - YouTube

1
https://www.youtube.com/watch?v=_hMhXC9vmAM
 
 

ME Blijf van mijn pensioen af - YouTube

1
https://www.youtube.com/watch?v=0xrM6GUFfvs

Blijf van ons pensioen af

SCEPTR
18 uur · 

De '#pensioenstrijd' is nog niet beslist. Lees ⬇️ meer over de #pensioenenvan #vijftigplussers en hoe #Open #Vld het zichzelf lastig maakt.

Of werkloze vijftigplussers in de toekomst evenveel pensioen zullen blijven ontvangen, het blijft onzeker. Ondanks dat de regering er vandaag een akkoord over bereikte – en de bewuste maatregel er niet instaat – blijft de deur hiervoor op een kier staan volgens de premier. Al geruime tijd heerst er…
 
SCEPTR.NET|DOOR HUGO DECKER
 

overal Uitgefloten maar toch herverkozen ?

 

n.F.

 

straffe woorden: mja zo kennen we hem al lang

 

15-09-17

wie de waarheid durft zeggen ...

Judith Kraak heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
1 uur · 
 
Dr. Ann Boroch. Image Credit: Google World famous, holistic doctor, big-pharma activist and researcher suddenly died. Famous anti-vaccination campaigner and
ASHEEPNOMORE.NET
 
 
 

Hallo voorzitter van het Lubbeekse OCMW:

Hugo , voorzitter van het OCMw :  misschien een idee als bezigheidstherapie hier in Lubbeek ???

Dierenvriend heeft de video van ViralNed gedeeld.
14 uur · 
 
 
 
 
 

Toffe moeder

Gisteren heeft mijn zoontje bij de gym helaas zijn arm op 3 plaatsen gebroken.

Op de SEH kwamen natuurlijk de standaard vragen aan de beurt.

Is hij ergens allergisch voor? ( nee ) 
Is hij ziek? Gebruikt hij medicatie?
( nee, nee )

En toen kwam het....

Heeft hij alle vaccinaties gehad?

Ik zeg nee..
Verbaasde blik: oh waarom?

Ik zeg omdat ik hoop voor altijd op alle vragen nee te kunnen blijven zeggen.

Ogen werden nog groter.

Maar U weet dat hij op dit moment onnodig risico's loopt?

Ik zeg, nou we zijn hier met een gebroken arm, ik verwacht niet dat hij met mazelen of iets dergelijks het ziekenhuis weer verlaat...

 
 LeukMeer reacties weergeven

geen bewijs dat ze werken

Kristel Stevenhagen heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
10 uur · 
 

Vaccination is an extremely controversial topic these days. Whatever side of the aisle you may fall with regard to your opinion about vaccination, one thing is for certain. The choice to vaccinate or not vaccinate is a decision that has the potential to greatly impact the health of you and most importantly, your children for the rest of their lives.

As a result, this decision should not be taken lightly and it should not be made in a vacuum. In other words, don’t just take your pediatrician’s word that shots are safe. It is possible for doctors to be wrong. They are human, after all. In reality, your doctor is simply parroting the standard line about vaccination from the American Medical Association (AMA) playbook. If you think you are getting their honest assessment, think again.

Vaccinatie is tegenwoordig een extreem controversieel onderwerp. Welke kant van het gangpad je ook mag vallen met betrekking tot je mening over vaccinatie, één ding is zeker. De keuze om te vaccineren of niet te vaccineren is een beslissing die het potentieel heeft om de gezondheid van u en het belangrijkste, uw kinderen voor de rest van hun leven te beïnvloeden.

Als gevolg daarvan mag dit besluit niet lichtvaardig worden genomen en moet het niet in een vacuüm worden gebracht. Met andere woorden, neem niet gewoon het woord van je kinderarts, dat de schoten veilig zijn. Het is mogelijk dat dokters het fout hebben. Ze zijn toch menselijk. In werkelijkheid is uw arts de standaard lijn aan het napraten over vaccinatie van het amerikaanse medisch genootschap (ama) draaiboek. Als je denkt dat je een eerlijke beoordeling krijgt, denk er dan nog eens over na.
The six irrefutable reasons that saying no to vaccination is the smartest decision to make for the long term health of your child.
 
THEHEALTHYHOMEECONOMIST.COM|DOOR THE HEALTHY HOME ECONOMIST
 
 
Meer weergeven van The Healthy Home Economist
 

Linden naar de botten

K D heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.
6 minuten · 
 

De mooie bomen van de dreef van Linden heeft Theo Francken en zijn bestuursploeg al laten kappen. Nu moeten het grasveld en de publieke speeltuin verdwijnen voor een parking voor een privé-initiatief van één van de mensen uit het netwerk van Theo. Ook het andere speelveld tussen de parking en het voetbalveld moet plaats maken voor parking. Pure waanzin hoe ze Linden dorp aan het verknoeien zijn...

foto van Kristof Debecker.
foto van Kristof Debecker.
foto van Kristof Debecker.
foto van Kristof Debecker.
 
Opmerkingen
 
Eddy Elyn
 
 
 

14-09-17

via de web: fenixx

Veelgebruikt vaccin gelinkt aan miskramen

Tijdens een nieuw onderzoek is een link tussen de griepprik en miskramen naar voren gekomen. Amerikaanse vrouwen die zich tussen 2010 en 2012 jaarlijks lieten vaccineren tegen griep, hadden een hoger risico op een...

13-09-17

Merkel: uw trouwe leerling Theo Francken is er mee bezig. hij gaat er om te beginnen al 1.000 overvliegen

Merkel en Macron willen het miljoenen Afrikanen nog makkelijker maken naar Europa te komen door ze met vliegtuigen uit de Sahara op te halen

 
Bondskanselier Merkel wil in samenwerking met de Franse president Macron en de EU volgend jaar miljoenen nieuwe moslimmigranten naar Europa halen. (Afbeelding: (4))

In Berlijn, Brussel, Parijs en Rome – de ‘kop van de Nieuwe Wereld Orde slang’ in Europa – laten de globalistische leiders opnieuw hun anti-Europese gezicht zien door de weg vrij te maken voor de komst van miljoenen moslimmigranten, voor een groot deel uit Afrika – waarvan er 4 deze week bij Rimini een Pools toeristenechtpaar beroofden, verkrachtten en mishandelden (8). Paus Franciscus vindt dat alle illegalen meteen dezelfde rechten als autochtone Europeanen moeten krijgen, en dat zij hier hun eigen cultuur mogen behouden. Ook voor bondskanselier Angela Merkel is het nog lang niet genoeg; zij heeft aangekondigd dat volgend jaar bijna 400.000 ‘Syriërs’ hun familie mogen laten overvliegen, waardoor er op zijn minst 1,5 miljoen migranten bijkomen. Brussel eist ondertussen een ‘vrijwillige’ eerlijke verdeling van al deze migranten over de hele EU.

 

Lees meer...   (59 reacties)
 
 

horen zien en zwijgen zegt de overheid

 
 
 
 
 


Massa protesten tegen ‘rapefugees’ zoals deze hebben niets uitgehaald – integendeel. (Afbeelding: (2)).

Afgaande op de reguliere media lijken migranten zich behoudens af en toe een dodelijke aanslag voornamelijk rustig te houden in Europa. Niets aan de hand dus? Integendeel – dagelijks groeit het aantal ‘incidenten’. Mishandelingen en verkrachtingen zijn aan de orde van de dag, maar komen op last van de politiek amper in het nieuws. En als dat al wel het geval is, wordt de afkomst van de daders zoveel mogelijk verzwegen – tenminste, als het asielzoekers of migranten uit het Midden Oosten of Afrika betreft. Een greep uit de dagelijkse asielterreur waar onze Oosterburen de afgelopen week door getroffen werden:

 

Lees meer...   (23 reacties)