30-09-17

Mulsen

Lap, weer iets dat in duigen valt !

Ik had gedacht dat ik vandaag mijn gras nog eens kon Mulsen !  Niet dus !  De weergoden beslisten er anders over ! 

graaien graaien en graaien

Oh dit ontkennen is het zonlicht ontkennen. Dat is ongelooflijk hoe NVA alles Vlaams verraden en verkocht heeft. Niets van enige verkiezing belofte kwam NVA na NIETS.
Ik/wij geloofde in hen... Man de koude douche achteraf...
Door NVA geloof ik niets meer van politiek, dat verraad wat zij deden is ongezien op gevoel van de Vlamingen die snakken naar erkenning en een soort onafhankelijkheid hen pakken en 2x zo de verkiezingen won.
Om dan 2x ne Waalse premier in onze nek te gooien en NVA 'don corleone' BDW gaat nu voor Michel ll regering (zijn zijn eigen woorden, VB never zei hij) 
Ik begrijp niet dat wij zulk verraad slikken van NVA... 
Op leugens van onze Vlaamse Roots bespeelde BDW ons om dan achteraf ons gewoon te verraden en een donker blauwe LIBERALE graaipartij werd pur sang; loge-boy die de PS verraadde en ONS! 
NVA gaf ook alle belangrijke ministerposten aan VLD en CD&v...
Zijn pure verraders van de Vlaming die NVA, ons zo misbruiken op Vlaams goed om te winnen, 1 sec nadat hij won beide keren Waalse premier in onze nek.
Hoe rijm je dit allemaal met zijn parcour voor ze aan de macht waren?
NVA = GEEN VLAAMSE PARTIJ MAAR EEN BELGISCHE TRADO PARTIJ,
VB zou NOOIT ne Waal in onze nek gegooid hebben als premier! (allé onder voorbehoud)
Waarom slikken die kiezers van NVA zulk verraad? Ik heb er ook 2x op gestemd ben mottig ziek dat ik dat ooit heb gedaan... Nog nooit was het leven zo duur en unfair, en die Geens op justitie WAT DOET DIE MAN DAAR EIGENLIJK, voor een talloor spagetti kon Conorotte het afbollen dag van vandaag niets scrupules meer, graaien, liegen, nooit een begroting kunnen halen land nog meer om zeep geholpen en laat ons leger voor de VS in Irak ONTERECHT bombarderen!

AUB de Vlaamse verrader en graai koning met 17 graaiposten die hij weigerde te openbaren staan op de pagina maar de betalende bedragen niet.. + 3 hoofd jobjes,1- Burgemeester A'"pen, 2- onterecht senaat zitje.
Hij BDW ging dat afschaffen daar won NVA op, ,na verkiezingen zei BDW geen meerderheid te vinden voor afschaffen v/d senaat?? is dit een grap dat wist NVA voor de verkiezingen ook en postje 3- voorzitter van NVA al van 2004. Schuift min 30.000 eurootjes per maand zonder die 17 graaiposten erbij...
Ja twighlight-zone... NVA is verandert naar donkerblauwe liberalen ,niets Vlaams enkel taksen prijsverhogingen partij die graaien zoals nooit ervoor. Voor de EU bestond dit allemaal niet!
Politici die zich sans gêne verrijken op kap van burgers via waanzinnige energie facturen die amper nog te betalen zijn... En dan heeft die NVA nog fans??? Tja de bankiers advocatuur dat soort ja...
NVA IS GEEN VOLKSPARTIJ!!!!!!!

foto van Free Speech nieuwshoekje.
 
 
 
 

29-09-17

Mammografie

Trap er niet in. Mammografie is helemaal geen vroege detectie. Het is te laat. En dan de kankerverwekkende straling. Kortom, je creëert er meer borstkanker van dan dat je met mammografie kan opsporen. Een Noorse studie, die is gepubliceerd in het vooraanstaande medisch tijdschrift British Medical Journal, bevestigt dat mammografie juist leidt tot meer borstamputaties en gevallen van borstkanker. Lees: healthwatch.eu/…/de-schande-van-mammografie-straling-leid...

De oproep voor het borstkankeronderzoek, lezers Marja Doppenberg gruwelt ervan. Zij ziet er elke twee jaar weer weken tegenop en schreef er deze lezerscolumn over. "De persoon die dit vreselijk pijnlijke onderzoek overbodig…
VROUW.NL
 
  
 

Hpv- dodelijk !

HALLO MENEER VAN RANST ?

Anne Bennett heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
13 uur · 
 

Ook in India zijn er zorgen over vaccinaties.

"Kortom, dure vaccins, die weinig nut hebben worden uitgerold zonder de voordelen of schade te controleren, en die sterfte en ernstige bijwerkingen veroorzaken. Als gevolg daarvan, ondanks de officiële pogingen tot ontkenning, verliest het publiek vertrouwen in het gehele immuniseringsprogramma.

Wij, een groep academici, beoefenaars en docenten van kindergeneeskunde en volksgezondheid, vestigen uw aandacht op het patroon van bijwerkingen en sterfgevallen van het nieuw geïntroduceerde Pentavalent Vaccine (DPT + Hib + Hep B vaccin) dat de overheid landelijk wil inzetten..

We zijn ons ervan bewust dat er wereldwijde druk is van internationale organisaties en donoren. Deze zeer internationale organisaties hebben ervoor gezorgd dat zelfs het protocol dat gebruikt wordt om de doden te onderzoeken nu is veranderd, zodat de sterfgevallen kunnen worden genegeerd.

Professor BM Hegde MD, PhD (Hon. Causa), FRCP (London), FRCP (Edinburgh), FRCP (Glasgow), FRCPI (Dublin), FACC, FAMS. Dr Vikas Bajpai Professor Amitav Banerjee Dr J P Dadhich MD Dr Arun Gupta MD FIAP Professor S K Mittal Professor Ritu Priya MBBS, Ph.D. Dr Jacob Puliyel MD MRCP M Phil Professor S Sr...
JACOB.PULIYEL.COM
 
 

Vraag het je huisarts! Als hij/zij het niet weet of een ontwijkend antwoord geeft verander dan van huisarts !

Tamara Bergstra heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
10 uur · 
 

Bijna niemand heeft echt een idee wat er zit in vaccins. Wanneer ze zich laten injecteren met vaccins, zijn ze niet bewust van het feit dat ze worden geïnjecteerd met geaborteerde menselijke foetus cellen of Afrikaanse aap nier pus cellen geoogst uit geïnfecteerde, zieke primaten. (Zie het bewijs van de CDC, hieronder.)

Toch geeft de CDC het openlijk toe (en meer).

Bijna niemand heeft echt een idee wat er zit in vaccins. Wanneer ze zich laten injecteren met vaccins, zijn ze niet bewust van het feit dat ze worden geïnjecteerd met geaborteerde menselijke foetus cellen...
JDREPORT.COM
 

Wat Theo Francken steeds maar verzwijgt !!!

Hoeveel bedraagt de kostprijs van de immigratie en wat zou men met dat geld kunnen doen  

7,2 miljard = 1,3 miljard meer dan het totaal van de betaalde werkloosheidsuitkeringen in 2016

7,2 miljard = 3 x het totale Vlaamse budget 2017 voor mobiliteit en openbare werken

7,2 miljard = 106 procent van het totale budget 2016 voor ziekte- en invaliditeitsuitkeringen

7,2 miljard = een jaarlijkse verhoging van het kindergeld van 2.571 euro per kind

De waarheid is ontluisterend - het getweetter van Francken getuigt van het ene maar in de werkelijkheid gebeurt er iets anders !

Als we staatssecretaris Francken mogen geloven, is de immigratiecrisis zo goed als voorbij.

Niets is echter minder waar.

Het volstaat enkele feiten op een rijtje te zetten om tot de vaststelling te komen dat de hoeraberichten vanuit de Wetstraat niet alleen voorbarig, maar zelfs ronduit misplaatst zijn.

Binnenkort met 13 miljoen

Tussen 2012 en 2016 kwamen 614.525 immigranten legaal naar ons land. Door de aanhoudende immigratiestromen zal het inwonersaantal van België tegen 2060 stijgen tot 13 miljoen inwoners. Dit land dreigt hierdoor een van de dichtst bevolkte landen ter wereld te worden.

Leger illegalen blijft groeien

Vorig jaar schatte Binnenlandse Zaken het aantal illegalen op 200.000. Dat is zowat de totale bevolking van een stad zoals Gent waarop niemand vat heeft en die almaar verder aangroeit. Het uitwijzingsbeleid in dit land blijft immers een catastrofe. Amper een op vijf afgewezen asielzoekers en illegalen wordt effectief het land uitgezet. De overgrote meerderheid krijgt enkel een ‘bevel om het land te verlaten’ en verdwijnt vervolgens in de illegaliteit. Alle berichten van deze regering ten spijt: feiten blijven feiten. Wie beweert dat de immigratie onder controle is, doet de waarheid geweld aan. Ook de strafste tweets kunnen niet verhullen dat de immigratiekraan blijft openstaan. Dit land blijft wat het was: een topbestemming voor immigratie vanuit alle windstreken.

28-09-17

zwarte piet

De Pieten van De Sint heeft zijn/haar video gedeeld.
4 uur · 
 
 
 
 
-2:30
 
 
 
 
 
  
 
 

de griepprik - mja

De Griepprik :  daar zijn ze weer !

Via een publicatie van het Logo Oost-Brabant spendeerd het Lubbeekse OCMW In het Sleutelnieuws van oktober 2017  een halve bladzijde aan het promoten voor het laten inspuiten van de griepprik.

Wie tussen de regels leest kan concluderen of dit vaccin wel zo effectief is als men laat uitschijnen.

Zo schrijft men in dit bericht het volgende:  Zo heb je de beste kans om geen griep te krijgen in de winter.

Glashelder dus:  de beste kans ... kans is geen zekerheid !

Verder en ik citeer : De Wereldgezondheidsorganisatie stemt het vaccin af op het griepvirus dat waarschijnlijk zal overheersen in het najaar.

Glashelder dus:  waarschijnlijk ! Met andere woorden ze weten het niet... met wat spuiten ze je dan in ? 

M.a.w.: zonder enig bewijs van wat u te wachten staat wordt er op industriële wijze een onmogelijk te toetsen en zogenaamd veilige medische wetenschap gepromoot.

Goed om weten is trouwens ook dat de industrie die de vaccins en pillen verkopen dezelfde partijen zijn die de testen doen.  Dus ... 

Bovendien worden medicijnen niet getest op oudere mensen en ook niet op de gevaarlijke wisselwerkingen met elkaar. M.a.w. medicijnen (waaronder vaccins) worden onvoldoende getest.

En het spijt mij te moeten schrijven maar ook jij, als patiënt, gaat niet vrijuit.  Lees de bijsluiters die je in handen krijgt !  Leg de schuld bij de al dan niet schadelijke bijwerkingen niet altijd bij de huisarts.  Want ook deze, voor u vertrouwenswaardige persoon, is een slachtoffer.  De meesten onder hen zijn net zoals wij te beïnvloeden en vertrouwen ook blindelings de industrie. 

En waarom zijn er twee bijsluiters ?  Waarom is de bijsluiter voor de patiënt anders dan die van de “geleerden”.

En zo kan ik nog uren bezig blijven en kan ik maar met één ding dit schrijven besluiten :  neem je gezondheid volledig in eigen hand.

Eddy

 

 

  

Mia

Lubbeek - OCMW

Mia Conaert :  een aanwinst als nieuw OCMW raadslid .

Go for it Mia.

En als je aangeboren diplomatie niet pakt sla dan maar op tafel.

Uit HNB.be

voetbal

 

Voetbal !  Anderlecht – Celtic :  0 – 3

Zonder de hulp van de scheidsrechters zal het in de Belgische competitie ook niet lukken.

Eddy

27-09-17

laf

Eddy Elyn
6 minuten · 
Shared via AddThis
 · 
 

Laffe Peumans - men hoeft geen onnozelaar te zijn om te begrijpen dat hij Francken viseerde - laf manneke Peumans: hoe zegt men het weer: noem een paard een paard

Eddy

Jan Peumans (N-VA), de voorzitter van het Vlaams Parlement, roept bij de start van het nieuwe politieke jaar op tot meer respect.
TINGO.BE
 

zo

Jeno Mens heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.

Pneumokokken vaccinatie zorgt voor verschuiving bacterien

Een groep wetenschappers van de Universiteit Utrecht bestudeerde de microbiële flora in de neus en keel van 200 gezonde Kinderen. De helft van de proefpersonen werden vervolgens ingeënt tegen pneumokokken - met een vaccin dat zeven verschillende pathogene varianten dekt.

De andere helft kreeg een placebo vaccin. Met een steriel wattenstaafje werd een uitstrijkje uit de neus gehaald vóór vaccinatie en twaalf maanden erna.... Terwijl de microbiële kolonisatie van de neus-keelholte ruimte slechts geleidelijk veranderde onder niet-gevaccineerde kinderen werden grote verschuivingen waargenomen in de gevaccineerde kinderen. De pneumokokken varianten waartegen het vaccin is gericht waren zoals verwacht of zeldzaam of helemaal verdwenen. De daardoor ontstane "holtes" werden echter niet alleen bezet door andere pneumokokken varianten. Plotseling werden zeer zeldzame bacteriële kolonisatoren van de neus en de keel van het kind gevonden, soorten zoals Veillonella, prevotella en Leptotrichia , die over het algemeen beschouwd als onschadelijk gelden. Gealarmeerd waren de onderzoekers toen ze genetische sequenties vonden die wezen op de aanwezigheid van pathogene bacteriën zoals streptokokken en stafylokokken, meningokokken (veroorzaker van meningitis) en Haemophilus influenzae (kiem die in inwendige organen kan leiden tot infecties)..... lees verder ...

Een groep wetenschappers van de Universiteit Utrecht bestudeerde de microbiële flora in de neus en keel van 200 gezonde Kinderen. De helft van de proefpersonen werden vervolgens ingeënt tegen pneumokokken - met een vaccin dat zeven verschillende pathogene varianten dekt.
HOMEOPATHIE-BEHANDELING.NL
 

26-09-17

Bourgeois de grote leugenaar

De bubbel van Bourgeois: goednieuwsshow moet verbergen dat veel parameters op rood staan

Met een lange wachtlijst van aangekondigde maatregelen en initiatieven wil Vlaams minister-president Geert Bourgeois in zijn Septemberverklaring de indruk wekken dat hij “de Vlamingen naar een goede toekomst leidt”. “In werkelijkheid staan tal van parameters op rood en heeft de Vlaamse regering nog steeds geen afdoend antwoord op de vele uitdagingen die zich stellen”, reageert Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens.

Chris Janssens: “Bourgeois zwijgt in alle talen over de problemen van massa-immigratie en islamisering die onze samenleving in toenemende mate ontwrichten en bedreigen. Dat de Vlaming kreunt onder de besparingen, lijkt voor Bourgeois van geen tel. Scholen zitten op hun tandvlees en rusthuizen zijn – met een gemiddelde maandelijkse factuur van 1640 euro – voor veel ouderen onbetaalbaar geworden.Ook hoorde ik geen enkele oplossing voor de files die record na record verbreken.

Dat de regering na de vernietiging van de Turteltaks door het Grondwettelijk Hof tot het besef is gekomen dat een nieuwe heffing van 100 euro niet voor herhaling vatbaar is, vindt het Vlaams Belang maar vanzelfsprekend. Chris Janssens: “Dat de taks die de regering nu invoert een bescheidener omvang heeft, kan niet verbergen dat de energiefactuur de voorbije jaren enorm is gestegen en zal blijven stijgen zolang de Vlaamse regering haar energie-agenda blijft afstemmen op onrealistische dogma’sMijn partij zal dan ook verder blijven ijveren voor betaalbare energie.

Net zoals de vorige jaren ging van deze Septemberverklaring ook geen enkele Vlaamse bezieling uit. Chris Janssens: “Wie dacht dat de deze zomer, op verzoek van de Vlaamse regering, opgeleverde transferstudie zou leiden tot meer communautaire assertiviteit, had het verkeerd voor. Blijkbaar legt zelfs de N-VA-minister-president zich neer bij de jaarlijkse welvaartsdiefstal van 7 miljard euro Vlaams belastinggeld naar Wallonië.”

Volgens de Vlaams Belang-fractievoorzitter is het duidelijk: “Bourgeois leeft in een bubbel waarin alles in orde lijkt, ondanks alsmaar langere wachtlijsten in de zorg en de sociale huisvesting, ondanks toenemende armoede, vervreemding, onveiligheid en islamisering.”

laat je je kind vergiftigen ?

Ellen Vader heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
2 uur · 
 

HPV-vaccins (Cervarix en Gardasil) kunnen, naast alle andere bekende bijwerkingen, zoals bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, ook hersenontsteking veroorzaken, zegt Dr. Makoto Yoneda in Japan. In dit land worden deze vaccins dan ook niet meer aanbevolen...

Japan is one country that is questioning the HPV vaccine due to so many reports of serious side effects. The Japanese government has stopped recommending it. So it is not surprising that the Japanese Society of Internal Medicine published their own investigations into the HPV vaccine and found
HEALTHIMPACTNEWS.COM
 

25-09-17

Merkel

Duitse verkiezingsuitslag : Frau Merkel, was nun ?

Eigenlijk waren de Duitse verkiezingen net een slechte crimi.  Je begint er aan, maar je weet de uitslag al, dus kun je het boek net zo goed opzij leggen. Dat deden rond de 76 % van de ruim 60 miljoen kiesgerechtigde Duitsers niet, braaf zoals zij zijn opgevoed, gingen zij als lemmingen naar...
Lees hele artikel

mja

Hautaine wetenschap wil homeopathie verbieden…!

Het is bijna inquisitie of ketterij.. Geef het een naam. De verschrikkelijk arrogante houding van medische wetenschappers, die -wellicht gesteund door de cowboys van Big Pharma- proberen met man en macht om homeopathie te verbieden. Een medische geneesKUNST die recht tegenover het wereldbeeld van de inquisiteurs staat. Mensen die intelligent menen te handelen en het omgekeerde doen. …

 

De vraag is :  van wie krijgen ze geld  om zulke zever te verspreiden ?

Eddy

je hebt toch altijd van die onnozele nekken

Zwitserland: Homeopathie werkzaam, doelmatig en besparend!

Als meneer Jos van der Meer als oud-hoogleraar meent leugens te moeten verspreiden, met het doel homeopathie officieel proberen te laten verbieden, dan is dan één ding. Maar als zijn manipulatieve beweringen over de werking van homeopathie onjuist zijn, hebben we het eigenlijk niet meer over manipulatie maar over een pure poging tot oplichting..! Hoe kan het dat deze man een oproep doet aan de Europese autoriteiten om homeopathie te verbieden en dat tegelijkertijd in Europese landen de loftrompet over homeopathie wordt geblazen..? Kijk eens naar het voorbeeld van Zwitserland, waar jl. juni complementaire geneeskunst naar WETGEVING is omgezet..! En ja.. Ook homeopathie dus..! Lees hier het hele verhaal. …

 

plus plus plus

Y C heeft het bericht van Gerry Van de Moortel gedeeld.
 
 
 
foto van Gerry Van de Moortel.
Gerry Van de Moortel aan ACOD - Algemene Centrale der Openbare Diensten
15 uur · 
 

De stakingen bij het openbare ambt betreffen niet enkel die ambtenaren maar ook de gebruikers-burgers zoals duidelijk blijkt uit de ticketprijzen bij De Lijn die de belastingbetaler mag ophoesten voor zijn ritjes ...

 

plus plus plus

Y C heeft het bericht van Gerry Van de Moortel gedeeld.
 
 
 
foto van Gerry Van de Moortel.
Gerry Van de Moortel aan ACOD - Algemene Centrale der Openbare Diensten
15 uur · 
 

De stakingen bij het openbare ambt betreffen niet enkel die ambtenaren maar ook de gebruikers-burgers zoals duidelijk blijkt uit de ticketprijzen bij De Lijn die de belastingbetaler mag ophoesten voor zijn ritjes ...

 

Sagan

Wereldkampioenschap wielrennen :

Slimme Sagan -  heel domme Belgen !

Eddy

Wereldkampioenschap wielrennen :

Slimme Sagan -  heel domme Belgen !

Eddy

24-09-17

De gepeste reageert op de beste manier : klop er op !

Pesten is kut, vechten ook maar hulde voor dit kleine mannetje die voor zichzelf durft op te komen! 

Waarom zwijgt de NVA

VRT NWS
17 uur · 

De Vlaamse politicoloog Bart Maddens vertrekt vrijdag als waarnemer naar Catalonië voor het omstreden referendum. Dat brengt de professor naar bedenkingen over ons land.

 
VRT.BE|DOOR VRT NWS
 

Merkel werd er omringd door gehersenspoelde jongeren - ik houd mijn hart vast !

SCEPTR
16 uur · 

Honderden Duitsers verwelkomden #Merkel met een striemend fluitconcert.

Breng een bezoek op het kerkhof en vraag je af hoeveel mensen er daar liggen door de zogenaamde weldaad van de pharmaceutische industrie

Mike Verest heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
15 uur · 
 

Homeopathie niet bewezen? Hoe zit het dan met de reguliere geneeskunde?

Zonder ENIG bewijs wordt er op industriële schaal, kwakzalverij toegepast en verkocht als getoetste en veilige medische wetenschap.
 
LEEFBEWUST.NU|DOOR MIKE VEREST
 
  

23-09-17

Bij vele, ik zou durven zeggen zelfs bij de meeste reporters is het zo : broodschrijvers

 

6oclock

Goedenavond, het is 6 uur en hier is wat we willen dat u denkt.

Lubbeek: CD&V

 

 

Er werd me gevraagd om ook eens in mij glazen bol te kijken over de mogelijke verkiezingsplaatsen bij de CD&V Lubbbeek !

Ik keek en wat was het resultaat :

1 ) Jo Pierson    2 ) Hugo Simoens    3 ) Marina Salaets-Stas   4 )  Herman Vangilbergen    5 )  Ellen Lammens  …

Van de oud-gedienden Paul Duerinckx en Koenraad Van Coppenolle kan er geen sprake meer.       Er wordt gevreesd dat ze meer schade dan voordeel zullen opleveren door bepaalde krapatsen tijdens vorige verkiezingen. 

CD&V Lubbeek verliest 1 tot 2 zetels.

Eddy

Om de zoveel jaar wordt de waarde van cholesterol naar gelang de verkoop van statines houdende medicijnen verhoogd of verlaagd

En jij maar die levensgevaarlijke statines slikken om je 'slechte' cholesterol omlaag te krijgen.. Een groep van zeventien wetenschappers uit verschillende academische instituten, waaronder de medische faculteit van Harvard, heeft ontdekt dat 60-plussers met veel LDL ('slecht') cholesterol in hun bloed juist minder kans hebben op kanker en hart- en vaatziekten...

Het ‘slechte’ LDL-cholesterol, waarvoor cholesterolverlagers (de zogenaamde statines) worden geslikt...
HEALTHWATCH.EU