30-09-17

graaien graaien en graaien

Oh dit ontkennen is het zonlicht ontkennen. Dat is ongelooflijk hoe NVA alles Vlaams verraden en verkocht heeft. Niets van enige verkiezing belofte kwam NVA na NIETS.
Ik/wij geloofde in hen... Man de koude douche achteraf...
Door NVA geloof ik niets meer van politiek, dat verraad wat zij deden is ongezien op gevoel van de Vlamingen die snakken naar erkenning en een soort onafhankelijkheid hen pakken en 2x zo de verkiezingen won.
Om dan 2x ne Waalse premier in onze nek te gooien en NVA 'don corleone' BDW gaat nu voor Michel ll regering (zijn zijn eigen woorden, VB never zei hij) 
Ik begrijp niet dat wij zulk verraad slikken van NVA... 
Op leugens van onze Vlaamse Roots bespeelde BDW ons om dan achteraf ons gewoon te verraden en een donker blauwe LIBERALE graaipartij werd pur sang; loge-boy die de PS verraadde en ONS! 
NVA gaf ook alle belangrijke ministerposten aan VLD en CD&v...
Zijn pure verraders van de Vlaming die NVA, ons zo misbruiken op Vlaams goed om te winnen, 1 sec nadat hij won beide keren Waalse premier in onze nek.
Hoe rijm je dit allemaal met zijn parcour voor ze aan de macht waren?
NVA = GEEN VLAAMSE PARTIJ MAAR EEN BELGISCHE TRADO PARTIJ,
VB zou NOOIT ne Waal in onze nek gegooid hebben als premier! (allé onder voorbehoud)
Waarom slikken die kiezers van NVA zulk verraad? Ik heb er ook 2x op gestemd ben mottig ziek dat ik dat ooit heb gedaan... Nog nooit was het leven zo duur en unfair, en die Geens op justitie WAT DOET DIE MAN DAAR EIGENLIJK, voor een talloor spagetti kon Conorotte het afbollen dag van vandaag niets scrupules meer, graaien, liegen, nooit een begroting kunnen halen land nog meer om zeep geholpen en laat ons leger voor de VS in Irak ONTERECHT bombarderen!

AUB de Vlaamse verrader en graai koning met 17 graaiposten die hij weigerde te openbaren staan op de pagina maar de betalende bedragen niet.. + 3 hoofd jobjes,1- Burgemeester A'"pen, 2- onterecht senaat zitje.
Hij BDW ging dat afschaffen daar won NVA op, ,na verkiezingen zei BDW geen meerderheid te vinden voor afschaffen v/d senaat?? is dit een grap dat wist NVA voor de verkiezingen ook en postje 3- voorzitter van NVA al van 2004. Schuift min 30.000 eurootjes per maand zonder die 17 graaiposten erbij...
Ja twighlight-zone... NVA is verandert naar donkerblauwe liberalen ,niets Vlaams enkel taksen prijsverhogingen partij die graaien zoals nooit ervoor. Voor de EU bestond dit allemaal niet!
Politici die zich sans gêne verrijken op kap van burgers via waanzinnige energie facturen die amper nog te betalen zijn... En dan heeft die NVA nog fans??? Tja de bankiers advocatuur dat soort ja...
NVA IS GEEN VOLKSPARTIJ!!!!!!!

foto van Free Speech nieuwshoekje.
 
 
 
 

De commentaren zijn gesloten.