29-09-17

De waarheid is ontluisterend - het getweetter van Francken getuigt van het ene maar in de werkelijkheid gebeurt er iets anders !

Als we staatssecretaris Francken mogen geloven, is de immigratiecrisis zo goed als voorbij.

Niets is echter minder waar.

Het volstaat enkele feiten op een rijtje te zetten om tot de vaststelling te komen dat de hoeraberichten vanuit de Wetstraat niet alleen voorbarig, maar zelfs ronduit misplaatst zijn.

Binnenkort met 13 miljoen

Tussen 2012 en 2016 kwamen 614.525 immigranten legaal naar ons land. Door de aanhoudende immigratiestromen zal het inwonersaantal van België tegen 2060 stijgen tot 13 miljoen inwoners. Dit land dreigt hierdoor een van de dichtst bevolkte landen ter wereld te worden.

Leger illegalen blijft groeien

Vorig jaar schatte Binnenlandse Zaken het aantal illegalen op 200.000. Dat is zowat de totale bevolking van een stad zoals Gent waarop niemand vat heeft en die almaar verder aangroeit. Het uitwijzingsbeleid in dit land blijft immers een catastrofe. Amper een op vijf afgewezen asielzoekers en illegalen wordt effectief het land uitgezet. De overgrote meerderheid krijgt enkel een ‘bevel om het land te verlaten’ en verdwijnt vervolgens in de illegaliteit. Alle berichten van deze regering ten spijt: feiten blijven feiten. Wie beweert dat de immigratie onder controle is, doet de waarheid geweld aan. Ook de strafste tweets kunnen niet verhullen dat de immigratiekraan blijft openstaan. Dit land blijft wat het was: een topbestemming voor immigratie vanuit alle windstreken.

De commentaren zijn gesloten.