28-09-17

de griepprik - mja

De Griepprik :  daar zijn ze weer !

Via een publicatie van het Logo Oost-Brabant spendeerd het Lubbeekse OCMW In het Sleutelnieuws van oktober 2017  een halve bladzijde aan het promoten voor het laten inspuiten van de griepprik.

Wie tussen de regels leest kan concluderen of dit vaccin wel zo effectief is als men laat uitschijnen.

Zo schrijft men in dit bericht het volgende:  Zo heb je de beste kans om geen griep te krijgen in de winter.

Glashelder dus:  de beste kans ... kans is geen zekerheid !

Verder en ik citeer : De Wereldgezondheidsorganisatie stemt het vaccin af op het griepvirus dat waarschijnlijk zal overheersen in het najaar.

Glashelder dus:  waarschijnlijk ! Met andere woorden ze weten het niet... met wat spuiten ze je dan in ? 

M.a.w.: zonder enig bewijs van wat u te wachten staat wordt er op industriële wijze een onmogelijk te toetsen en zogenaamd veilige medische wetenschap gepromoot.

Goed om weten is trouwens ook dat de industrie die de vaccins en pillen verkopen dezelfde partijen zijn die de testen doen.  Dus ... 

Bovendien worden medicijnen niet getest op oudere mensen en ook niet op de gevaarlijke wisselwerkingen met elkaar. M.a.w. medicijnen (waaronder vaccins) worden onvoldoende getest.

En het spijt mij te moeten schrijven maar ook jij, als patiënt, gaat niet vrijuit.  Lees de bijsluiters die je in handen krijgt !  Leg de schuld bij de al dan niet schadelijke bijwerkingen niet altijd bij de huisarts.  Want ook deze, voor u vertrouwenswaardige persoon, is een slachtoffer.  De meesten onder hen zijn net zoals wij te beïnvloeden en vertrouwen ook blindelings de industrie. 

En waarom zijn er twee bijsluiters ?  Waarom is de bijsluiter voor de patiënt anders dan die van de “geleerden”.

En zo kan ik nog uren bezig blijven en kan ik maar met één ding dit schrijven besluiten :  neem je gezondheid volledig in eigen hand.

Eddy

 

 

  

De commentaren zijn gesloten.