27-09-17

zo

Jeno Mens heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.

Pneumokokken vaccinatie zorgt voor verschuiving bacterien

Een groep wetenschappers van de Universiteit Utrecht bestudeerde de microbiële flora in de neus en keel van 200 gezonde Kinderen. De helft van de proefpersonen werden vervolgens ingeënt tegen pneumokokken - met een vaccin dat zeven verschillende pathogene varianten dekt.

De andere helft kreeg een placebo vaccin. Met een steriel wattenstaafje werd een uitstrijkje uit de neus gehaald vóór vaccinatie en twaalf maanden erna.... Terwijl de microbiële kolonisatie van de neus-keelholte ruimte slechts geleidelijk veranderde onder niet-gevaccineerde kinderen werden grote verschuivingen waargenomen in de gevaccineerde kinderen. De pneumokokken varianten waartegen het vaccin is gericht waren zoals verwacht of zeldzaam of helemaal verdwenen. De daardoor ontstane "holtes" werden echter niet alleen bezet door andere pneumokokken varianten. Plotseling werden zeer zeldzame bacteriële kolonisatoren van de neus en de keel van het kind gevonden, soorten zoals Veillonella, prevotella en Leptotrichia , die over het algemeen beschouwd als onschadelijk gelden. Gealarmeerd waren de onderzoekers toen ze genetische sequenties vonden die wezen op de aanwezigheid van pathogene bacteriën zoals streptokokken en stafylokokken, meningokokken (veroorzaker van meningitis) en Haemophilus influenzae (kiem die in inwendige organen kan leiden tot infecties)..... lees verder ...

Een groep wetenschappers van de Universiteit Utrecht bestudeerde de microbiële flora in de neus en keel van 200 gezonde Kinderen. De helft van de proefpersonen werden vervolgens ingeënt tegen pneumokokken - met een vaccin dat zeven verschillende pathogene varianten dekt.
HOMEOPATHIE-BEHANDELING.NL
 

De commentaren zijn gesloten.