21-09-17

oordeel zelf

Zoveel seksuele misdaden dat zelfs verkrachtingen van kinderen niet meer worden onderzocht

 
Het ‘no borders no nations stop deportations’ van politiek-correcte pro-immigratie activisten verandert Zweden in razendsnel tempo in een land met ‘no laws no rules and no civilization’.

De Zweedse politie heeft tegenover een journalist erkent dat het aantal verkrachtingen in het land sinds het openen van de grenzen voor migranten zó gigantisch is toegenomen, dat zelfs verkrachtingen van jonge kinderen niet worden onderzocht, omdat er simpelweg geen mankracht voor is. De journalist wilde een verhaal maken over een 12 jarig meisje dat in juli in het centrum van een stadje boven Göteborg in een toiletruimte was getrokken en daar was mishandeld, verkracht en met de dood bedreigd. Twee maanden na deze misdaad heeft de politie de dader, wiens adres bekend is, nog niet eens verhoord.

 

Lees meer... 

oordeel zelf

Sluiten grenzen werkt wèl: Aantal immigranten in Hongarije afgenomen van 391.000 in 2015 naar slechts 1184 dit jaar

 
Buitengewoon effectief en véél goedkoper dan het permanent toelaten van grote aantallen economische migranten, waaronder zich ook terroristen bevinden, wat honderden Europeanen al met hun leven hebben moeten bekopen. (Afbeelding: (3)).

Het Europese Gerechtshof besloot onlangs dat Hongarije net als Polen moet meewerken aan de verplichte verdeling van moslimmigranten over de EU-lidstaten. De Hongaarse premier Viktor Orban liet vrijwel onmiddellijk weten niet van plan te zijn mee te werken aan de ondergang van zijn land door gedwongen immigratie en islamisering, temeer omdat hij de beweringen van Europese –en ook Nederlandse- politici dat het onmogelijk is om de grenzen te sluiten, heeft gelogenstraft en ontmaskert als pure leugenpropaganda. De muren (1) die Hongarije aan de grens heeft gebouwd en nog aan het bouwen is, hebben de illegale immigratie namelijk met 99% teruggedrongen.

 

Lees meer...   

natuur en dierenvriendschap

Nieuwtjes van de voorbije dagen :

De gedrevenheid van Benny mag ook wel eens in de verf gezet worden.

Wie is Benny ?

Benny L'Homme

Voorzitter bij Milieuadviesraad, Chairman bij Natuurpunt Lubbeek en lid van de raad van bestuur bij Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw

Woont in Binkom, Brabant, Belgium

 Verleden maandag belden we naar Benny om te melden dat een kleine vleermuis bivakkeerde  aan de voet van onze voordeur.   Binnen het uur was hij bij ons .  Heel voorzichtig, en met handschoenen aan, zorgde hij dat het kleine diertje los kwam van de muur.

Tot onze grote verwondering kregen we dezelfde dag onderstaand bericht binnen :

Gisterenavond heb ik de dwergvleermuis nog zelf naar het VOC van Opglabbeek gebracht. Blijkbaar werden er die dag nog verschillende exemplaren binnen gebracht. Het vleermuisje was een beetje verzwakt ten gevolge van de koude en hevige regenbuien. Het zal een paar dagen terug op krachten moeten komen en wordt gevoed met zacht meelwormenvlees. Nadien wordt het uitgezet in de Limburgse natuur. Het verandert aldus van identiteit => van Vlaams-Brabander naar Limburger

 

Van dierenliefde gesproken.   Benny, doe zo verder met je zorg voor dieren en de natuur.

Hieronder dan een foto van de kleine schelm die het zo knusse vond aan onze voordeur !

Eddy

 DSC00506.JPG

Dansen met een mooie madam -

 

Zopas gevonden in mijn postbus :  een prachtige flyer/ uitnodiging om naar “de nacht van de burge(R)meesters” te gaan. 

Mevrouw Tanja Roskams , meneer Theo Francken zijn jullie niet een beetje beschaamd ?

5 euro inkom te vragen terwijl jullie zoveel verdienen !

Eddy

verkracht

SCEPTR
14 uur · 

“De man was rond de twintig en vermoedelijk een buitenlander”, verklaarde het slachtoffer. #Rome wordt de laatste weken geteisterd door een golf van verkrachtingen.

Rome wordt de laatste maanden geteisterd door een golf van verkrachtingen. Maandagnacht werd een Duitse toeriste verkracht, bestolen, en naakt…
 
SCEPTR.NET|DOOR TOM LALLEMAND
 
En als het dan eens voor de rechter komt heeft die meer medelijden met de dader want ...
 
 

mja

De Ecolo/Groen Kamerfractie plaats zich hiermee buiten het politieke debat. Ik laat me niet criminaliseren. Ik eis excuses.

foto van Theo Francken.
 
Theo Francken mag zijn wie hij is, en dat is niet altijd zo "aimable" als in de media, maar dit is er ver over.  We zitten ook al eens op elkaars nek maar dit is niet alleen één brug te ver .  In feite bewijst het veel over EColo J.  Door deze smerige , belachelijke foto te verspreiden geven ze Theo Francken toch ook weer een podium om in het nieuws te komen.  
Eddy

't Pallieterke deze week

In de kijker

 

 

 

De Open Vld is het spoor bijster
Sinds de pensioenflater van voorzitter Gwendolyn Rutten is het alle hens aan dek bij de Vlaamse liberalen. De Open Vld’ers proberen de aandacht af te leiden door plots een ‘links-liberaal bobo-united discours’ te houden tegen de N-VA. De zwakke peilingen zorgen voor extra zenuwachtigheid.

Ebru Umar: “Europese paspoorten te koop”
Mensen in doodsnood weten dingen, zo ook dat je legaal Europese paspoorten kunt kopen. Als diezelfde mensen je Turkse vrienden zijn, hoop je voor ze dat het waar is, maar geloof je het eerst niet. En toch is het zo: een groot aantal Europese landen maakt het niet-Europeanen mogelijk om een Europees paspoort te verkrijgen.

Thierry Debels: "EU haalt kwart miljard weg uit interne veiligheid"
Eind augustus publiceerde de Raad van de Europese Unie een interessant document (11732/17). Het is een memo van Günter Oettinger, lid van de Europese Commissie, aan Märt Kivine, voorzitter van de Raad van de Europese Unie. Het onderwerp is een ‘voorstel tot kredietoverschrijving nr. DEC 18/2017 binnen Afdeling III - Commissie - van de algemene begroting voor 2017’.

“Kastanjebomen weerspiegelen de multiculturele samenleving niet”

De groene districtsschepen beval de koelbloedige moord op 54 bomen op de Antwerpse Charlottalei. Het Antwerpse nieuwsje werd nationaal nieuws dankzij de rechtstreekse bemoeienis van twee kandidaat-burgemeesters: Wouter van Besien en Kris ‘the new kid from Puurs’ Peeters. ‘t Pallieterke was erbij toen een wake werd gehouden op hun laatste nacht, langsheen de lei.e.