15-09-17

wie de waarheid durft zeggen ...

Judith Kraak heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
1 uur · 
 
Dr. Ann Boroch. Image Credit: Google World famous, holistic doctor, big-pharma activist and researcher suddenly died. Famous anti-vaccination campaigner and
ASHEEPNOMORE.NET
 
 
 

Hallo voorzitter van het Lubbeekse OCMW:

Hugo , voorzitter van het OCMw :  misschien een idee als bezigheidstherapie hier in Lubbeek ???

Dierenvriend heeft de video van ViralNed gedeeld.
14 uur · 
 
 
 
 
 

Toffe moeder

Gisteren heeft mijn zoontje bij de gym helaas zijn arm op 3 plaatsen gebroken.

Op de SEH kwamen natuurlijk de standaard vragen aan de beurt.

Is hij ergens allergisch voor? ( nee ) 
Is hij ziek? Gebruikt hij medicatie?
( nee, nee )

En toen kwam het....

Heeft hij alle vaccinaties gehad?

Ik zeg nee..
Verbaasde blik: oh waarom?

Ik zeg omdat ik hoop voor altijd op alle vragen nee te kunnen blijven zeggen.

Ogen werden nog groter.

Maar U weet dat hij op dit moment onnodig risico's loopt?

Ik zeg, nou we zijn hier met een gebroken arm, ik verwacht niet dat hij met mazelen of iets dergelijks het ziekenhuis weer verlaat...

 
 LeukMeer reacties weergeven

geen bewijs dat ze werken

Kristel Stevenhagen heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
10 uur · 
 

Vaccination is an extremely controversial topic these days. Whatever side of the aisle you may fall with regard to your opinion about vaccination, one thing is for certain. The choice to vaccinate or not vaccinate is a decision that has the potential to greatly impact the health of you and most importantly, your children for the rest of their lives.

As a result, this decision should not be taken lightly and it should not be made in a vacuum. In other words, don’t just take your pediatrician’s word that shots are safe. It is possible for doctors to be wrong. They are human, after all. In reality, your doctor is simply parroting the standard line about vaccination from the American Medical Association (AMA) playbook. If you think you are getting their honest assessment, think again.

Vaccinatie is tegenwoordig een extreem controversieel onderwerp. Welke kant van het gangpad je ook mag vallen met betrekking tot je mening over vaccinatie, één ding is zeker. De keuze om te vaccineren of niet te vaccineren is een beslissing die het potentieel heeft om de gezondheid van u en het belangrijkste, uw kinderen voor de rest van hun leven te beïnvloeden.

Als gevolg daarvan mag dit besluit niet lichtvaardig worden genomen en moet het niet in een vacuüm worden gebracht. Met andere woorden, neem niet gewoon het woord van je kinderarts, dat de schoten veilig zijn. Het is mogelijk dat dokters het fout hebben. Ze zijn toch menselijk. In werkelijkheid is uw arts de standaard lijn aan het napraten over vaccinatie van het amerikaanse medisch genootschap (ama) draaiboek. Als je denkt dat je een eerlijke beoordeling krijgt, denk er dan nog eens over na.
The six irrefutable reasons that saying no to vaccination is the smartest decision to make for the long term health of your child.
 
THEHEALTHYHOMEECONOMIST.COM|DOOR THE HEALTHY HOME ECONOMIST
 
 
Meer weergeven van The Healthy Home Economist
 

Linden naar de botten

K D heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.
6 minuten · 
 

De mooie bomen van de dreef van Linden heeft Theo Francken en zijn bestuursploeg al laten kappen. Nu moeten het grasveld en de publieke speeltuin verdwijnen voor een parking voor een privé-initiatief van één van de mensen uit het netwerk van Theo. Ook het andere speelveld tussen de parking en het voetbalveld moet plaats maken voor parking. Pure waanzin hoe ze Linden dorp aan het verknoeien zijn...

foto van Kristof Debecker.
foto van Kristof Debecker.
foto van Kristof Debecker.
foto van Kristof Debecker.
 
Opmerkingen
 
Eddy Elyn