13-09-17

Merkel: uw trouwe leerling Theo Francken is er mee bezig. hij gaat er om te beginnen al 1.000 overvliegen

Merkel en Macron willen het miljoenen Afrikanen nog makkelijker maken naar Europa te komen door ze met vliegtuigen uit de Sahara op te halen

 
Bondskanselier Merkel wil in samenwerking met de Franse president Macron en de EU volgend jaar miljoenen nieuwe moslimmigranten naar Europa halen. (Afbeelding: (4))

In Berlijn, Brussel, Parijs en Rome – de ‘kop van de Nieuwe Wereld Orde slang’ in Europa – laten de globalistische leiders opnieuw hun anti-Europese gezicht zien door de weg vrij te maken voor de komst van miljoenen moslimmigranten, voor een groot deel uit Afrika – waarvan er 4 deze week bij Rimini een Pools toeristenechtpaar beroofden, verkrachtten en mishandelden (8). Paus Franciscus vindt dat alle illegalen meteen dezelfde rechten als autochtone Europeanen moeten krijgen, en dat zij hier hun eigen cultuur mogen behouden. Ook voor bondskanselier Angela Merkel is het nog lang niet genoeg; zij heeft aangekondigd dat volgend jaar bijna 400.000 ‘Syriërs’ hun familie mogen laten overvliegen, waardoor er op zijn minst 1,5 miljoen migranten bijkomen. Brussel eist ondertussen een ‘vrijwillige’ eerlijke verdeling van al deze migranten over de hele EU.

 

Lees meer...   (59 reacties)
 
 

horen zien en zwijgen zegt de overheid

 
 
 
 
 


Massa protesten tegen ‘rapefugees’ zoals deze hebben niets uitgehaald – integendeel. (Afbeelding: (2)).

Afgaande op de reguliere media lijken migranten zich behoudens af en toe een dodelijke aanslag voornamelijk rustig te houden in Europa. Niets aan de hand dus? Integendeel – dagelijks groeit het aantal ‘incidenten’. Mishandelingen en verkrachtingen zijn aan de orde van de dag, maar komen op last van de politiek amper in het nieuws. En als dat al wel het geval is, wordt de afkomst van de daders zoveel mogelijk verzwegen – tenminste, als het asielzoekers of migranten uit het Midden Oosten of Afrika betreft. Een greep uit de dagelijkse asielterreur waar onze Oosterburen de afgelopen week door getroffen werden:

 

Lees meer...   (23 reacties)

proper maken kost geld

Het nieuwe spannende Zweden – Het saneren van zigeunerkampen kost niet alleen maar veel geld – het vereist ook speciale voorzorgsmaatregelen. De mensen die dit werk verrichten krijgen speciale inentingen om het risico van besmetting met ziekten te voorkomen, zegt Per Nilsson, van de technische dienst. Het personeel heeft tot dusver dit jaar niet minder dan zeven illegale nederzettingen in Hässleholm gesaneerd en was gedwongen rond te lopen in menselijke uitwerpselen, afval en [...]