06-09-17

Hallo Francken

Ook hierbij zal Francken expliciet in de media niet akkoord mee zijn  ... maar ... als één van de betere leerlingen zal hij zijn akkoord hiervoor geven !  Net zoals bij zijn herbevestiging van een duizendtal mensen zal hij doen wat de EU beslist !  En met hem natuurlijk de hele NVA !

Eddy

 

Het einde van een onafhankelijk immigratiebeleid.

Goed nieuws voor eurofiele, politiekcorrecte multiculturalisten:

De Europese Unie mag lidstaten dwingen asielzoekers op te nemen. Dat heeft het Europees Hof van Justitie bepaald. Het hof vindt dat de verdeling van asielzoekers over de EU een proportioneel middel is om Griekenland en Italië te helpen de migrantencrisis te verwerken.

Slowakije en Hongarije ware naar de rechter gestapt omdat ze het quotabeleid van de EU belachelijk vinden. Zij bepalen, vinden ze, zelf wel even wie er inkomt van buiten de EU. Dat gaat Brussel verder niets aan.

Dat klopt natuurlijk helemaal, maar helaas is de hele Europese kliek dictatoriaal tot op het bot. Als je naar het Europees Hof van Justitie stapt weet je van tevoren al dat het Hof Brussel gelijk gaat geven. Dat zijn twee handen op één buik, hoewel ze theoretisch onafhankelijk van elkaar zijn.

De commentaren zijn gesloten.