01-09-17

niet duwen aub

De hoogbegaafden van de EU en van Theo Francken

Busje komt zo! En in Napels gaat dat er tegenwoordig iets anders aan toe dan men er gewoon was. Deze buspassagier nam even de gelegenheid om de slimme telefoon…
RE-ACT.BE
 

gepest en afgedreigd : de NVA en de komende verkiezingen

 
 
 
 
 
Eddy Elyn
50 minuten · 
Het Nieuwsblad
 · 
 

De zoveelste die het licht gezien heeft - ze mag wel oppassen want in andere zuil-partijen speelt zich hetzelfde af !

Het Brugse N-VA-kopstuk Ann Soete stapt uit haar partij. Zowel in de gemeenteraad als in het Vlaams Parlement gaat ze voortaan als onafhankelijke zetelen. ...
NIEUWSBLAD.BE
 

Voetbal

Gisteravond nog eens naar een voetbalwedstrijd gekeken.

De wedstrijden uitgezonden op Q2 volg ik niet omdat ze met twee commentatoren bezig zijn.  Ik vind het een storend element dat tijdens de ganse wedstrijdduur er een analyse gemaakt wordt terwijl de wedstrijd verder loopt. 

Een analyse van wedstrijdfases gebeurt na een wedstrijd.  Tijdens de wedstrijd te moeten horen dat die of deze speler dit of dat had moeten doen terwijl het spel zich reeds verder afspeelt is er ver over.  

Een analist is iemand die de opgemerkte informatie of wedstrijd-ontwikkelingen  bestudeert en er daarna pas conclusies aan verbindt.  

België – Gibraltar :  9  -  0 :

Ik zou graag eens dezelfde spelers op dezelfde wijze zien spelen tegen een hoger gekwalificeerde ploeg .  Bel-Gib was zeker aangenaam om volgen. 

Eddy