31-08-17

overwinning - hpv-vaccin verboden

 Eddy heeft het bericht van Learn The Risk gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
 
Learn The Risk
 

BIG NEWS!!
Colombia's highest court just ruled that the 
HPV vaccine CANNOT be made mandatory. This is a HUGE victory!!

The HPV-vaccine victims are finally being heard after filing a class-action lawsuit in Colombia against Merck, the pharmaceutical giant and maker of Gardasil. Gardasil is the leading HPV shot (vaccine) that is being heavily promoted worldwide, yet is linked to thousands of cases of life-devastating reactions, including autoimmune disorders, paralysis and death.

The ruling also said that no state agency can make decisions for a citizen with regards to that citizen's body.

Nobody should have the right to force a medical procedure on anyone without proper informed consent, including a discussion of the true risks involved. It is a fundamental HUMAN RIGHT.

Countries around the world should also follow suit and give the power back to the people to make their own medical decisions for all medical treatments, including all vaccines.

Bravo to Colombia for putting people ahead of pharmaceutical profits!

More info on vaccines: www.LearnTheRisk.org

#learntherisk #sayNO #gardasil

Groot nieuws!!
Het hoogste gerechtshof van Colombia oordeelde dat de
HPV-vaccin niet verplicht kan worden gesteld. Dit is een enorme overwinning.

De slachtoffers van de HPV-vaccins worden eindelijk gehoord na het indienen van een klacht in Colombia tegen Merck, de farmaceutische reus en maker van Gardasil. Gardasil is het belangrijkste HPV-shot (vaccin) dat wereldwijd zwaar wordt gepromoot, maar is verbonden met duizenden gevallen van verwoestende reacties, waaronder auto-immuniteit, verlamming en de dood.

Het arrest heeft ook gezegd dat geen enkele instantie voor de burger beslissingen kan nemen met betrekking tot het orgaan van de burger.

Niemand mag het recht hebben om een medische procedure te af dwingen zonder goed geïnformeerde toestemming, waaronder een discussie over de werkelijke risico ' s. Het is een fundamenteel menselijk recht.

De landen rondom de wereld moeten ook de uitspraak  opvolgen en de macht teruggeven aan de mensen om hun eigen medische beslissingen te nemen voor alle medische behandelingen, inclusief alle vaccins.

Bravo voor Colombia om mensen voor te stellen voor de farmaceutische winst!

Meer informatie over vaccins: www.LearnTheRisk.org

#learntherisk #sayNO #gardasil
 
LeukMeer reacties weergeven
Opmerking plaatsen
 
 

13:14 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

het geluk

een foto van Lief gedeeld.
2 uur · 
 
 
 
foto van Lief.

geen bewijs

BMC: veel medicijnen onvoldoende bewezen..!

Een onlangs verschenen medische studie toont aan dat farmaceuten van veel ‘voorlopig’ goedgekeurde medicijnen,, na 5 jaar nog geen onafhankelijk bewijs voor deugdelijkheid hebben!! …

per vliegtuig

Europese Commissie wil Afrikaanse vluchtelingen rechtstreeks overvliegen

 
 
Om het aantal illegale migranten en verdrinkingsdoden op de Middellandse Zee te verminderen, wil de Europese Commissie 37.700 vluchtelingen uit Afrika rechtstreeks overvliegen naar...
 

 Ook België lijkt bereid te zijn deel te nemen aan het plan. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken toont zich alvast voorstander van het principe van herlocatie. “Ik ben altijd een grote voorstander geweest van het principe van hervestiging. België is bereid om daarin zijn deel te doen. Er is wel één cruciale voorwaarde aan verbonden. Veilige en legale migratie via hervestiging kan alleen als elke kans op asiel na illegale migratie volledig stopt.”

Lees meer bron : https://sceptr.net/2017/08/europese-commissie-wil-afrikaanse-vluchtelingen-rechtstreeks-overvliegen/

Goed zo

Met Soros heulende Italiaanse burgemeester door boze burgers aan de kant gezet

Dat is een tegenvaller voor mevrouw Giusi Nicolini, de burgemeester van het eilandje Lampedusa, die zoals bekend werd een samenwerkings overeenkomst met George Soros sloot om van haar eiland een migranten opvangcentrum te maken. Lampedusa heeft 6.000 inwoners en het eiland wordt overspoelt door vanuit Libië vetrokken gelukszoekers. ( foto...
Lees hele artikel

zouden er dan toch nog Duitsers zijn met verstand

Angela Merkel tijdens verkiezingsbijeenkomst uitgejouwd

 (0)
31 AUGUSTUS 2017 • ACTUALITEIT

Twee dagen geleden trad de Duitse bondskanselier Angela Merkel tijdens een verkiezingsbijeenkomst van de Christlich Demokratische Union (CDU) op voor het verzamelde publiek in de stad Brandenburg an der Havel in het oosten van Duitsland. Ze werd gedurende haar 40 minuten durende optreden door de menigte op een luid fluitconcert getrakteerd. Het was onmogelijk voor… READ MORE ›

30-08-17

Dit lezen Theo Francken

Het kordate optreden van de Libische kustwacht lijkt op die manier ook mensenlevens te redden. #migratiecrisis

Lees meer ⬇️ & deel dit bericht met je vrienden!

Het VN-Migratieagentschap (IOM) heeft sinds 9 augustus geen melding meer binnen gekregen van omgekomen migranten in de Middellandse Zee. Daarmee lijkt de…
 
SCEPTR.NET|DOOR PIETER VAN BERKEL
 

Verkiezingskoorts in Leuven.

Verkiezingskoorts :

Leuvense propagandacarrousel draait op volle toeren:

5.5 kilometer fietssuggestiestroken worden aangelegd in de Leuvense binnenstad.

Ni slecht zou je dan denken.  Maar voor de rest moeten de voetgangers opletten dat ze op de voerpaden niet struikelen over losliggende stenen of zelfs gaten in het voetpad.  Maar dat kom je niet te lezen natuurlijk. Goed voor de naar de school fietsende jeugd ... alhoewel:  de veiligheid voor deze jeugdige naar school-fietsers kan opgekrikt worden met 100% indien de burgemeester de politie de opdracht geeft om alle fietsers die zonder licht rijden naar de school een pv te geven. voorl in de komende herfst en winterdagen als het nog duister of donker is het 's morgens.

Eddy

Het is een beproefde politieke methode; een jaar en zelfs wat eerder kan men plots van alles en kijkt men niet aan de kostprijs ervan.  Als de perceptie maar overkomt bij de kiezer.

Eddy

kwakzalverij

Marianne Schirm heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.

De waarheid komt aan het licht!

Het gezaghebbende British Medical Journal heeft een onderzoek laten uitvoeren naar 2500 van de meest voorgeschreven reguliere medische behandelingen e...
MIJN-KIJK-OP.INFONU.NL
 
  
 

Theo francken maakt akkoord: meer asielzoekers aan de slag.

Selfie met Pierre-Yves Jeholet, de nieuwe Waalse minister van Werk.

Ondertekening samenwerking FEDASIL-FOREM.

Meer asielzoekers aan de slag!

foto van Theo Francken.

09:12 | Tags: lap | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

29-08-17

Waar blijft Groen bij die bomenkap !

Eddy :  Geheime agenda van deze beleidsploeg ! Ook op nationaal vlak zie je hoe de NVA de rijken nog rijker maken.  Kwrstie van na hun politieke carriëre een goed betaald postje te krijgen.
Eddy 
 
 
 
Kristof Debecker heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
1 uur · 
 

Stukje per stukje is Linden-bos aan het verdwijnen. Het wijndomein van Vandeurzen ligt ondertussen al een heel stuk verder de berg op dan waar het oorspronkelijk lag. En die uitleg van Natuur &Bos dat ze de rand van het bos aan het verfraaien en beheren zijn, is complete onzin. Ze hebben daar de voorbije maanden vooral bomen gekapt en ze schuiven steeds verder op..de berg op. En wat dat vandalisme aan die wijnranken betreft, ben ik er ondertussen vrijwel zeker van dat er helemaal geen sprake was van vandalisme, maar dat ze van het protest en de context geprofiteerd hebben om de helft van hun terrein te vernieuwen en te ontdoen van rotte/slechte exemplaren. Zou de eigenaar goed verzekerd geweest zijn? Het is echt schrijnend vast te stellen dit soort toestanden anno 2017 nog steeds kan. Voor het grote kapitaal en de macht gaat iedereen op zijn knietjes zitten.

foto van Kristof Debecker.
foto van Kristof Debecker.
 
 

DEN THEO

Natuurlijk wil ik antwoord geven op je vraag Lucien : waarom ik maar zo weinig positiefs schrijf over Theo Francken ?

Voor mij en anderen is dat het bij de steeds rooskleurige nieuwsvoorziening die hij dagelijks verspreidt  het steeds gaat over wat je wel hoort of ziet maar nooit over datgene wat je niet te horenof te zien krijgt.

M.a.w. de essentie van zijn boodschappen bestaat er in de mensen geen toegang te laten krijgen tot de realiteit van het nieuws of de informatie die hij bewust achterhoudt.

Hij laat essentiële nieuwsberichtgeving rigoreus bewust achterwege.  Daarbij vergeet hij het echte nieuws in zijn volle omvang mede te delen, nieuws die de mensen wel willen zien of horen.   

Het steeds maar ophemelen van zichzelf beginnen meer en meer mensen te inriteren.  Het egocentrischme van zijn egoïsme viert altijd de boventoon. Wat jammer is. 

Waarom moeten we altijd maar details van de asielzoekerij vernemen via een andere partijen.  Via parlementaire vragen dan nog. Om maar op te noemen :  Barbara Pas, Vuye.

Waarom mogen wij van Theo Francken niet vernemen hoeveel van de asielzoekers een leefloon genieten.

Tegenwoordig mag men het woord asielzoeker nog nauwelijks in de mond nemen.  Ook het woord economische gelukszoekers zijn taboe en worden niet of nauwelijks door T.F. gebruikt.

Economische gelukszoekers komen vooral uit Gambia, Senegal, Ghana en Nigeria.  Landen waar er geen oorlogssituatie bestaat en waar ze naar eigen zeggen niet vervolgd worden.

Hoeveel bedraagt de werkelijke kost van dit alles meneer Francken ,

Wel moet ik toegeven dat onze staatsscretar niet gespeend blijkt van enige humor !  Om in de lijn te blijven van wat  heilige Angela en de media verkondigen, als zou men duizenden hoogbegaafden vanuit het buitenland nodig hebben om onze economie en onze pensioenen te redden,  heeft hij het de laatste tijd over werkmigratie.  Wie een beetje nuchter nadenkt vraagt zich terecht af waar hij die hoogbegaafden onder de asielzoekers gaat halen.  Hij weet of zou het moeten weten dat de overgrote ( sommigen spreken zelfs van 90 % ) meerderheid van de nieuwkomers jonge mannen zijn.    

De vergelijking als zou hij, zeer bekwaam overigens, de kiezers als puppets-on-string behandelen is niet ver af.  Deze kiezers zijn zich er niet van bewust dat ze moeten gaan zitten, liggen en alleen maar luisteren naar “his masters voice”, en vooral geen conclusies mogen trekken over wat er werkelijk gebeurt.

Kortom Lucien:  ik ben ervan overtuigd dat de meeste politci een lesje mogen komen volgen bij Theo Francken inzake het in de media komen, het geheimhouden van cruciale essentiële nieuwsvergaring.

Kan ik de mens Theo Francken, Lucien, nog wel pruimen ... als politieker moet hij niet onderdoen van vele propagandamakers van vroegere tijden.  

Eddy           

 

15:02 | Tags: mja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De dokter weet het absoluut niet

Vaccinaties in één plaatje: ‘Of de dokter PRECIES weet wat ie nou aan het inspuiten is..!!’ Het antwoord is: ‘Nou NEE, eigenlijk niet….! De dokter doet wat hij geleerd heeft; waarbij zijn eigen mening van geen of minimaal belang is geworden..!’

De meeste denken dat ze doen wat goed is voor hun kinderen en voor hun gezondheid, maar ze hebben geen flauw benul van hoe de vork in de steel zit – echt ongelofelijk.

bron:  Wanttoknow

 

plastic

 

Hoe gevaarlijk is jouw drinkfles?

Plastic drinkflessen voor je dagelijkse hoeveelheid water, kunnen sluipmoordenaars zijn. Het plastic kan ‘lekken’.. wat wil zeggen dat uit de chemische ‘constructie’ die plastic is, stoffen kunnen weglekken, in microscopische hoeveelheden. Deze stoffen zijn op z’n zachts gezegd gevaarlijk voor je gezondheid en gewoon te koop in winkels, alwaar het al ‘verpakking’ dienst doet. Maar ben jij zo’n ‘flesjes-water-drinker’, die de hele dag met dat flesje rondloopt, dan is dit artikel een ‘must’ voor je. Een waarschuwing voor het gebruik van plastic als ‘waterdrager’. De 7 meest gebruikte soorten plastic bespreken we in één artikel, zodat je het overzicht houdt/krijgt. Waterflesjes van glas of metaal zijn een goed alternatief.. …

mantelzorg

Eddy Elyn heeft het bericht van Onzin.Com gedeeld.
Zojuist · 
 
 
 
foto van Onzin.Com.
Onzin.Com

Mantelzorg.

28-08-17

FRANCKEN MAAKT ONS OOK NU WAT WIJS - LEES HET VERSLAG HIERONDER

 

leefloon

SCEPTR
4 uur · 

Eerder bereikte aantal #asielzoekers met een #leefloon in #België ook een record. #Asielcrisis #Oostenrijk

Volgens de financiële dienst van het Oostenrijkse parlement vallen de kosten voor de vluchtelingenopvang hoger uit dan verwacht. Er was eerst begroot op een totale…
SCEPTR.NET
 

Macro - Mutti enz : op de brandstapel ermee

EU bewijst met het niet oplossen van gelukszoekerscrisis zijn overbodigheid

Vandaag wordt er maar weer eens een top overlegje tegenaan gegooid . In Parijs,  dat als het aan de Franse inmiddels duidelijk in populariteit dalende president Macro ligt, de navel van de wereld wordt, een oude Franse nooit verwezenlijkte droom, komen Merkel, de Spaanse premier Rajoy, zijn Italiaanse college Paolo...
Lees hele artikel

Overleden na inspuiting !

Scott Marten heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
23 uur · 
 
Botched campaign cost 15 young lives after being vaccinated - A measles vaccination campaign has left 15 children dead, some as young as 2 years old, as…
 
NEONNETTLE.COM|DOOR NEON NETTLE
 

vaccins vrij

Hoeveel geld krijgen de politici per verkochte spuit met gif in van de pharma-industrie ?

 een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
22 uur · 
 

Het ambitieuze vaccinatie-actieplan van de Vlaamse overheid (van wieg tot graf). We kunnen dus nog wel het een en ander verwachten.

Doelstelling:
'Tegen 2020 moet een kwaliteitsvol vaccinatiebeleid in Vlaanderen erop gericht zijn de bevolking gedurende het HELE LEVEN doeltreffend te beschermen tegen vaccineerbare infectieziekten'.

Doelgroepen:
* kinderen en jongeren
* volwassenen
* 65‐plussers
* reizigers die in aanmerking komen voor vaccinatie
* de werkende bevolking die in aanmerking komt voor vaccinatie

Een paar voorbeelden:
'Tegen 2020 is minstens 50% van de zwangere vrouwen gevaccineerd tegen seizoensgriep'. (Noot: dit percentage wordt anno 2017 al behaald).
HPV: 90% vaccinatiegraad (in 2016 bereikt - hoogste percentage wereldwijd).

 
Vlaams Actieplan Vaccinaties 2012-2020 (251 kB) Om de gezondheidsdoelstelling vaccinaties te bereiken, is het Vlaams actieplan vaccinaties opgeste...
ZORG-EN-GEZONDHEID.BE
 

op vakantie

SCEPTR
11 uur · 

De vrouw werd door meerdere mannen #verkracht terwijl haar vriend verwond moest toekijken. Er wordt gezocht naar de daders, van wie de #identiteit niet gekend is.

Een Poolse toeriste, 26 jaar, werd door meerdere mannen verkracht op het strand van Rimini, een stad aan de oostkust van Italië. Haar vriend, ook 26 jaar, werd geslagen en moest verwond toekijken. Een groep van vier mannen, van wie de…
 
SCEPTR.NET|DOOR SIMON LEJEUNE
 

Spa

Waar blijft de vooruitgang voor gepensioneerden?

Gepensioneerden zijn de verliezers van de taks shift. De laagste pensioenen gaan er zelfs op achteruit. Wat ze bruto meer krijgen door de index, de welvaartsenveloppe of door langer te werken, wordt meer dan wegbelast. “De kleine pensioenen worden het ergste getroffen. Dit lijkt de regering van de gebroken beloftes”, zegt Kamerlid Karin Temmerman.

 Het is niet voor het eerst dat Karin Temmerman aan alarmbel trekt. “De gepensioneerden zijn stilaan de paria’s van deze regering. De ene belofte na de andere wordt gebroken. Mensen worden verplicht om langer te werken, voor uiteindelijk minder pensioen.”

 “De verkiezingsbelofte werd gebroken voor het behoud van de pensioenleeftijd op 65 jaar.  En daar blijft het niet bij. Ook de pensioenbonus werd afgeschaft waardoor langer werken leidt tot lagere pensioenen. De minima werden selectief verhoogd vooral in het nadeel van vrouwen met een laag pensioen, er werd aan de gelijkgestelde periodes geraakt waardoor mensen die vroeg zijn beginnen werken hun pensioen zien krimpen. Dat zijn allemaal zaken waaruit blijkt dat deze regering de mensen langer laat werken voor minder pensioen. En ook voor de zware beroepen is er geen oplossing in zicht, ondanks beloften.”

 “En wat de fiscale afstraffing voor lage pensioenen betreft, daar wijzen we al bijna twee jaar op. Verschillende fiscalisten zeiden toen al dat er zich een probleem stelt. De regering zou dat aanpakken en oplossen. Intussen zijn we twee jaar verder.  Deze regering verlaagt keer op keer onze pensioenen, zelfs wanneer ze van zin is ze te verhogen, blijkt het een kat in een zak”, besluit Temmerman.  

08:58 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

27-08-17

Voor zijn vrouw !

26-08-17

Brexit

De cijfers zijn goed nieuws voor het kabinet-#May. Vooral de migratie uit #EU-landen daalt sterk. #Brexit

Lees meer ⬇️

 
SCEPTR.NET|DOOR PIETER VAN BERKEL
 
Door de naderende Brexit heeft de migratie in Groot-Brittannië haar laagste punt in drie jaar tijd bereikt. Dat heeft het Britse Bureau voor de Statistiek (ONS) gisteren…
 

boodschap voor Theo Francken : sluit de grenzen

Er enkele honderden terugsturen maar er duizenden binnenlaten ?

 

 

Volgens premier van Libië, Al-Sarraj, verhoogt massamigratie de kans op terroristische aanslagen in Europa. Hij acht een goede samenwerking noodzakelijk om mensensmokkelaars en ngo's te stoppen en zo illegale migratie te beperken.

De waarheid mag niet verteld worden/ de aanval van de chemische industrie

Annelies Witlam heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
14 uur · 
 
 
THE rogue Melbourne doctor at the centre of an alleged anti-vaccination cell has been told his medical registration is about to be suspended over concerns for patient safety.
HERALDSUN.COM.AU
 

Hamer en sikkel voor deze spa'r

communistische spa'r wil gemeentes dwingen tot fusie !  Desnood met de hamer d'erop.  Geen democratie voor zulke politici.  Crombez :  smijt deze vent op de vuilbak ! Hij is nog erger dan Bourgeois !!!

Eddy

 

De bal misslaan kunnen ze ook nog bij de SP.a...
Ook daar weten weten ze nog niet wat democratie is blijkbaar.

Dat je burgers moet vragen wat ze willen, in plaats van dergelijke dingen te verplichten of te beslissen, zonder te vragen aan de burger wat zij er van denken...

We delen hieronder een stukje uit het artikel in Knack:

Kurt De Loor (SP.A) Vlaams Volksvertegenwoordiger voor SP.A zegt:
'Pleidooi voor verplichte fusie: "grotere gemeenten zijn noodzakelijk, of ze dat nu willen of niet"

http://www.knack.be/…/pleidooi…/article-opinion-891227.ht...

Het enige antwoord op de uitdagingen waar gemeenten en steden mee geconfronteerd worden is meer bestuurskracht, zegt Kurt De Loor (SP.A). 'Het…
KNACK.BE
 

zakkenvullers

 bericht van Teilvrev Neiculgedeeld.
13 uur · 
 
 
 
foto van Teilvrev Neicul.
Teilvrev Neicul

25-08-17

De Zes

 

Vlamingen wordt toch eindelijk eens wakker ?

Lees onderstaand bericht van een faciliteiten gemeente :

Ze zijn BEDROEFD !

Omdat zij zoals gevraagd Nederlandssprekend was, wilde een Vlaming haar kans wagen voor een jobaanbieding bij een Brussels gemeentebestuur.  Gevraagd: een Nederlandssprekende bij een Nederlandstalige gemeentedienst.

De betrokkene haalde het net niet.  En dat vonden ze bij dat Brusselse gemeentebestuur echt spijtig.  

Dus schakelde dat Vlaams gemeentebestuur Google in om hun in het Frans opgesteld origineel te vertalen en met het Nederlands te Goochelen :  “Wij zijn echter droevig dat wij niet over uw aanvraag zal opvolgen.  Wij hebben iemand gekozen met meer ervaring als leidinggevende.  Ik wens u om snel te vinden een positie die overeenkomt met uw wensen.”

Dit antwoord begon wel met vriendelijke woorden van "dank voor uw beschikbaarheid en professionaliteit tijdens het interview werving.”

Tot zover dit bericht uit het blad “De ZES” !

Mijn beste Vlaams voelende medeburger :  deze Vlaams gemeente deed dan toch haar best om een antwoord in het Nederlands te geven ?

Arme vlamingen

Eddy

09:21 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

Lubbeek mag juichen

Juicht Lubbeek juicht !!!

In Leuven Actueel herhaalt Theo Francken zijn boodschap dat hij niet naar Leuven gaat voor de komende verkiezingen.  Zijn gehechtheid aan zijn geboortedorp Lubbeek zit te diep !  Althans dat beweert hij.  En dus gaat hij opnieuw de Lubbeekse NVA-lijst trekken.

Wie kan er anders over oordelen dan dat er een nieuw kiezersbedrog in de maak is ?

De vorige maal liet hij zijn gehechtheid voor zijn geboortedorp van zich afglijden om staatssecretaris te worden. 

En nu ligt er de inwoners van Groot-Lubbeek dus hetzelfde scenario te wachten.  Hij zorgt voor de stemmen, geeft dan het burgemeesterschap aan iemand met “inhoud”. Om een jarenlange harde werker als troostprijs  een ambt te geven als schepen van sport.

Dus, tenzij dat een paar personen met “inhoud” een stap opzij zetten men met dezelfde ploeg Lubbeek weer eens gaat veranderen .  De retributies en andere verdoken belastingen vergetend natuurlijk. 

Blijft de vraag :  met welke coalitiepartners ?

CD&V met LL of Open VLD met ...

Ik kan mij nog altijd niet ontdoen van de indruk dat door de stilzwijgenheid van de Open VLD de kopman (ex-burgemeester Freddy Vranckx ) van deze partij sinds 2012 denkt dat den Theo toch wel een beloning zal geven voor zoveel ... mja, hoe kan men zo’n houding  van een oppositiepartij noemen ? ...

Blijven er over Groen en SPA .  Het vorige samen gaan van beide partijen liep falikant af voor de SPA die daardoor een zetel verloren.

Er ligt dus een open weg voor een anderen nieuwe Lubbeekse beweging.  Een beweging dan die die niet afhangt van enige zuilenpartij.  Enkel Lubbeek !             

Eddy