31-07-17

boe -angst is een slechte raadgever

 
 

 

13:17 | Tags: boe | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

30-07-17

Vaccins

De waarheid komt dan toch naar boven.  De strategie van de farma-industrie: wij zorgen dat Italië de kop neemt om de bevolkingen te vergiftigen met vaccins, als wij d'er maar rijk van worden.  Een volkstribunaal: bah, trekken we ons niks van aan.  We hebben reeds miljoenen dollars betaald aan schadevergoedingen ...  maar wat zijn die honderden miljoenen op onze miljarden winst !

Ellen Vader heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
12 uur · 
 

Dus toch een achterliggende agenda en fijn om hier bevestiging van te krijgen, zwart op wit:

ITALY TO GUIDE WORLD VACCINE STRATEGY 
'We have to boost vaccination programmes aimed at everyone living in Europe.' 
http://www.imalab.net/ne…/italy-guide-world-vaccine-strat...

...Meer weergeven
The Global Health Security Agenda (GHSA) was launched on February 13, 2014.Its mission was expressed as being to contribute to protecting the world from major infectious disease threats and to bring together nations from all over the globe in…
IMALAB.NET
   

08:54 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

DE KRACHT VAN DE VERANDERING (NVA-SLOGAN)

Eddy Elyn heeft een link gedeeld.
27 minuten · 
Het Nieuwsblad
 · 
 
 
 
Elektriciteit blijft nog altijd duurder worden. De stijging is niet zo spectaculair als vorig jaar, maar ten opzichte van juli 2016 is er nog eens meer dan...
NIEUWSBLAD.BE
 
 

08:33 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

VOOR TRUMP ZIJN OF NIET MAAR DIT IS SMEERLAPPERIJ VAN DE GROOTSTE SOORT?

Trump weigert getinte man hand te geven! Wat vind jij van deze beelden?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
18 duizend weergaven
 
LeukMeer reacties weergeven
Opmerking plaatsen
Reacties
Cees van den Broek
Cees van den Broek eerst goed kijken dan pas commentaar geven.
LeukMeer reacties weergeven
 · Beantwoorden · 12 minuten
Beheren
ManuChantal Vangelderen-leroy
ManuChantal Vangelderen-leroy Tja de pers hé ze schrijven maar wat zij willen zien,ok nu zeg ik wat ik zie ,
De getinte man stapt langs kijkt star voor zich uit en doet geen enkele poging om een hand te geven.
En dit is wat ik zie.
LeukMeer reacties weergeven
 · Beantwoorden · 10 minuten
Beheren
Eddy Elyn
Eddy Elyn wat een smeerlapperij weer om Trump in een racistisch hoekje te duwen. Trump geeft aan elkeen een hand die zelf een hand uitsteekt. Bovendien hield deze gekleurde medemens zijn staf ostentatief in de rechterhand zodat hij geen hand uitstak om Trump een hand te geven. dit is wat ik noem weer een "gekleurde" smerige poging om Trump in een verdoem hoekje te duwen. Het is de gekleurde man die ostentatief voor zich uitstarend Trump passeert. Eerlijkheid is weer ver weg bij deze laster poging.
LeukMeer reacties weergeven
 · like it's 1997.
 

08:20 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

29-07-17

Karel DE Gucht : de prediker van de Open VLD

React
1 uur · 

Alle taksen omhoog, maar de elite van politiek en leugenpers vult verder haar zakken... En bij corruptie, belastingontduiking of handel met voorkennis worden de ambtenaren onder druk gezet of uitgerangeerd...

De villa La Macinaia van de familie De Gucht in het Italiaanse San Vincenti, Toscane, heeft een waarde van 5 miljoen euro.
DERIJKSTEBELGEN.BE
 
Foto: react
 

d'er is nog steeds niets veranderd - ze durven niet vragen of het nodig is

20, 40 en 80 jaar

 Oma is 100 jaar geworden. Voor die gelegenheid komt de burgemeester bij haar op bezoek.

"U leeft nu honderd jaar", zegt de burgemeester: "Wat is in al die honderd jaar nu de grootste verandering in uw leven geweest?" .

Zonder een seconde na te denken, zegt oma: "De dokter."

"De dokter?" vraagt de burgemeester verbaasd.

"Ja," zegt oma: "Toen ik 20 jaar was, zei de dokter: `helemaal uitkleden en ga maar liggen'. Toen ik 40 jaar was, zei de dokter: `bloesje uit en ga maar zitten'. En toen ik 80 jaar was, zei de dokter: `steek je tong maar uit en blijf maar staan'."

10:02 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

28-07-17

De schijnheiligheid van een Vlaamse (?) minister-president

Hoe Bart Verhaeghe helemaal Geert Bour

Steunde Geert Bourgeois (N-VA) de aanstelling van een ééntalige baas voor de voetbalbond?

Het kan toch niet waar zijn? Is de onkreukbare der onkreukbaren, Geert Bourgeois, de gevierde Vlaamse ministerpresident, echt zo laag gevallen. Deze blog, van een anonieme insider van Uplace, is toch wel heel fel over de rol van Geert… Hij zou echt wel heel dicht bij Uplace aanleunen. En het strafte van al: hij keurde een ééntalig Franstalige voorzitter voor de voetbalbond mee goed! Die geloof je toch niet?

Deze blog doe ik omdat ik gedegouteerd ben. Gedegouteerd over wat ik allemaal gezien en gehoord heb rond één dossier, waar blijkbaar alles…
MEDIUM.COM
 

Hoe Bart Verhaeghe helemaal Geert Bourgeois en de N-VA in z’n zak heeft zitten…

 

Deze blog doe ik omdat ik gedegouteerd ben. Gedegouteerd over wat ik allemaal gezien en gehoord heb rond één dossier, waar blijkbaar alles voor kan en mag in Vlaanderen: Uplace. 
Ik heb het allemaal van op de eerste rij gezien, en gevolgd, ik zit er (helaas) middenin. En uiteraard kan ik niet langer zwijgen. Maar het gaat om machtige mensen, dus m’n identiteit, die kan en wil ik niet prijsgeven….

Ons verhaal begint op een vreemde herfstavond in 2015. Vreemd, omdat het fiere Club Brugge thuis speelt, maar Jan Breydel is leeg. Want die avond mag Napoli, een topper uit Italië, aantreden tegen de West-Vlamingen. Alleen, supporters mogen er niet in: boete van de UEFA. 
Wie uiteraard wel erin mag, is de steenrijke en arrogante voorzitter, Bart Verhaeghe, ooit in opspraak gekomen omdat hij een steward had aangevallen in Lokeren, maar in het Belgisch voetbal mag blijkbaar alles, dus daar kwam Bartje ook mee weg.
Verhaeghe heeft die avond hoog bezoek, in de kantoren van Vincent Mannaert, de general manager, houdt grote baas Bart een etentje. Met aparte catering, met gesloten deuren voor gelijk wie, zelfs die arme Mannaert mag niet in z’n bureau. De enige die binnenkomt, is de Vlaamse ministerpresident Geert Bourgeois. 
De N-VAer ontmoet daar voor het eerst de vastgoedkoning en voor Verhaeghe staat er uiteraard veel op het spel. Want hij ziet z’n Uplace, het megalomane project dat heel de Brusselse noordrand dreigt te gijzelen, aan een zijden draadje hangen.
Er is een voorwaardelijke GRUP gemaakt door de administratie op 13 februari van 2015. Maar het ziet er niet naar uit dat de Vlaamse regering echt z’n nek wil uitsteken. Dus het ziet er niet goed uit voor Uplace, de druk is dan ook groot op de N-VA, want VLD en CD&V willen het project eigenlijk al lang niet meer.
Ministerpresident Bourgeois heeft hoogst persoonlijk Philip Muyters, die andere N-VAminister, op zij geschoven: hij en niemand anders zal nu naar Uplace kijken. En Bourgeois en niemand anders zal nu voortaan de contactpersoon van Verhaeghe worden.

Het etentje verloopt zeer goed. Club Brugge verliest die avond met 0–1, maar het kan Verhaeghe niet veel schelen, want hij komt als overwinnaar buiten, het straalt van z’n gezicht. En ook Bourgeois is opgetogen, wat hij van Verhaeghe kreeg, dat is een goed bewaard geheim.
Maar het moet de moeite geweest zijn, want plots komt Uplace weer op de agenda van de Vlaamse regering. En kijk, ineens zie ik in januari het dossier opduiken: het definitieve GRUP is er nu wel, begin 2016.
En dan gebeuren er toch opvallende zaken, als je het dossier echt goed volgt. De Raad van State bevestigt begin 2017 wat iedereen al lang wist: de milieuvergunning kan niet meer geldig zijn na zo veel jaren procedure, en dus is het hele GRUP Vilvoorde-Machelen niet meer geldig, en wordt het vernietigd. 
Iedereen weet het nu wel zeker: Uplace is dood. En wat doet Verhaeghe voor de camera’s? Hij verklaart daar iets helemaal anders dat je alleen kan verstaan als je het dossier uiteraard van binnenuit kent: “Ik bevestig mijn vertrouwen in de Vlaamse regering. Die heeft ons nog nooit een vergunning geweigerd.” 
En Verhaeghe heeft dan al samen met Bourgeois een alternatief uitgetekend. Een nieuw concept duikt op: Uplace Light. Wat houdt dit dan in? Wel, volgens wat ik hoor en zie passeren, zou dit in samenspraak met het kabinet Bourgeois uitgewerkt zijn. En is er voor 30.000 m2 minder retail. De huidige gigantische 75.000 m2 zakt dus naar ‘maar’ 45.000 m2 die Verhaeghe krijgt. De rest zal hij moeten ‘delen’ met andere ontwikkelaars in het Vilvoordse, wat meteen het grote protest van vele andere ontwikkelaars zoals BPI, Depaepe, Hendrickx en Iret zal doen verstommen. Kwestie van iedereen, inclusief burgemeester Hans Bonte, eindelijk koest te krijgen en het project erdoor te rammen zeker? 
Vraag is hoe lang het koninkrijk van Verhaeghe blijft duren, want de bedrijven die vroeger stonden aan te schuiven om kantoren en winkels te gaan huren, zijn al lang weg: hij heeft nog voor slechts 20% van z’n oppervlakte getekende letters of intent. 
En bij de voetbalbond waagt hij zich steeds verder: het moest en zou daar de ééntalige Gérard Linard zijn als nieuwe voorzitter. Want die simpele François De Keersmaecker was te veel voor het Eurostandion. 
En dat moet Verhaeghe kost wat kost tegenhouden: de opritten en afritten van dat complex ontsluiten NEO, dat andere grote winkelscentrum, van de Brusselaars zelf. NEO moet dood, en dus dan maar een Waal die geen Nederlands kan aan het hoofd van de bond. Dat laatste overigens ook met goedkeuring van Bourgeois. 
Laat mij dus eens goed lachen met al die flaminganten van de N-VA: die staan met hun vlag te zwaaien zolang iedereen kijkt. Maar uiteindelijk zijn het gasten zoals Verhaeghe die de echte beslissingen nemen…

 

de regering Francken

 

Ook te lezen in het Pallieterke van deze week onder de rubriek  Roddels uit de Wetstraat

Onder de titel :  twee regeringen

Hendrik Vuye (ex NVA) ziet twee regeringen. Ten eerste de regering-Francken en ten tweede de regering-Michel. 

De regering- Francken: de Operatie Sophia in de Middellandse  Zee is waanzin !

De regering-Michel: minister Vandeput ( NVA ) stuurt toch het fregat Louise-Marie.

De regering-Francken:  Unia, wat is dat ?

De regering-Michel:  opnieuw een miljoenensubsidie naar Unia.

Vuye was in zijn sas toen hij deze vergelijkingen kon maken, want hij zag dat dat  op de banken van zijn vroegere partij ( de NVA ) erg vervelend overkwam.

Twitteren met gespierde taal is voor Theo Francken duidelijk makkelijker dan één en ander ook echt uit te voeren.  Of tegen te houden.

         

27-07-17

vaciins in de ban in Japan

Rowan Raijmann heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
12 uur · 
 

ik had het gezegd :)

The legacy we leave to our future generations. Let's be the change and make the world a better place! ♥
HUMANSAREFREE.COM
 
Het onderstaande is ondermeer te lezen in dit rapport
 
 A search of the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) database shows the following statistics from the United States: over 75,000 adverse events have been reported from any combination of measles, mumps, and rubella vaccines, including, most notably:

 • 78 deaths
 • 85 cases of deafness
 • 48 cases of decreased eye contact
 • 92 cases of developmental delay
 • 855 reported cases of autism
 • 116 cases of intellectual disability
 • 401 reports of speech disorders
 • 276 reports of loss of consciousness
 • 143 cases of encephalitis
 • 74 cases of meningitis
 • 111 cases of Guillain-Barré syndrome
 • 692 cases of gait disturbance (not being able to walk normally)
 • 748 cases of hypokinesia (partial or complete loss of muscle movement)
 • 653 reports of hypotonia (poor muscle tone)
 • 4874 reports of seizures, including febrile convulsions and tonic clonic seizures
 • 1576 cases of cellulitis (a potentially serious skin infection)

And finally, in some cases, the vaccine has caused the very diseases it is supposed to prevent, with the following data reported to VAERS:

 • 147 cases of measles
 • 384 cases of mumps
 • 29 cases of rubella [9]

bedreigingen aan Polen

Mensen aub sta op voor het te laat is!

Juncker en Timmermans bedreigen regelrecht Polen omdat het land terecht zelf beslist wie of wat in haar land kan wonen. Wij vrezen dat Polen als Joegoslavië gaat eindigen! Polen heeft zelf het recht om te beslissen hoe en wat in haar land! Niet die EU!
De EU is een dictatoriaal orgaan waar niet verkozen mensen in die EU de grootste fraudeur van Luxemburg president gemaakt hebben nadat hij fraude systeem met postbussen en alle gelden va...

Lees verder
foto van Free Speech nieuwshoekje.
 
 
 
 

Omdat ze allemaal in de geldschuif zitten van de farmaceuten

Ellen Vader heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
TWEET – TWEET – TWEET - TWEET - TWEET

Waarom berichten de media niets over de massale demonstraties in Italië??? Journalisten, alstublieft, zoek uit waarom er zoveel mensen op de been zijn in Italië!!!

Moge datgene wat er in Italië gebeurt de ogen van de rest van Europa openen......

Meer weergeven
• 11 Juli: Torino • 12 Juli: Trasta (GE), Cuneo • 13 Juli: Genova, Firenze • 14 Juli: Matera, Cesenatico, Pescara, Varese • 15 Juli: Assisi, Pordenone, Novara • 16 Juli: Lecco, Salerno, Intra • 17 Juli: Borgnano di Cormons, Follonica, Brescia, Cicagna • 18 Juli: Roma, Ravenna, Empoli • 19 Juli: Mod...
VACCINVRIJ.NL
 

08:54 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

overlijden van een echt Vlaams icoon

 

Danke Jan

Voor het opsturen van dit bericht.  Hieronder twee van de vele berichtgevingen over dit verlies voor Vlaanderen.  Ik veronderstel dat wat je me opstuurde slechts een klein deeltje is van wat de web Golfbrekers.be er over schreef.  Interesaante lectuur overigens.

Zoekresultaten

Icoon Vlaamse Beweging Mark Grammens overleden - SCEPTR

https://sceptr.net › België › Communautair

2 dagen geleden - Gisterennamiddag is journalist-publicist Mark Grammens overleden. ... buiten de Vlaamse Beweging bekend en evolueerde overheen de jaren van ... uithaalde naar N-VA-voorzitter Bart De Wever, die volgens Grammens zijn ...

I.M. Mark Grammens | Golfbrekers

www.golfbrekers.be/i-m-mark-grammens/comment-page-1/

2 dagen geleden - Lees hier het uitgebreid bericht over Mark Grammens levensloop. ... Een vernietigende analyse voor de N-VA en speciaal de Vlaamse halfgod ...

Lees hier heel het artikel met aangehecht vraaggesprek.

Enkele opvallende citaten over de N-VA:

“De mensen wórden bang gemaakt. De N-VA doet er alles aan om van veiligheid het volgende verkiezingsthema te maken. Ze hoopt dat de Vlamingen daardoor zullen vergeten hoe de partij haar Vlaamse standpunten heeft begraven en haar daar niet meer op zal afrekenen. Ik ben daar heel bezorgd over. Die partij haalt momenteel alles uit de kast om toch maar aan de macht te kunnen blijven. Ze zet mensen en groepen tegen elkaar op en creëert een klimaat van angst. De partij gedraagt zich als een roofdier dat in het nauw gedreven wordt. Bijna elke dag komt de N-VA met een voorstel waarmee ze de ene of de andere groep het zwijgen wil opleggen. En de echte verkiezingsstrijd moet nog beginnen…

De diepere reden ken ik niet, maar wat ik zie is dat de N-VA een grotere gedaanteverwisseling heeft ondergaan dan om het even wat ik in mijn 60-jarige beroepsleven heb meegemaakt. Sinds de Tweede Wereldoorlog is het niet meer voorgekomen dat een partij zo compleet haar principes verloochent. De N-VA is niet meer de partij van vóór de verkiezingen van 2014, maar een geheel andere partij…

Ik kan alleen maar vaststellen dat hier een Vlaams-nationalistische partij, die als belangrijkste bestaansreden de Vlaamse zelfstandigheid heeft, precies het tegendeel doet van wat ze haar kiezers beloofde. Sinds de verkiezingen doet de N-VA niets anders dan België zo sterk mogelijk maken. Op elk gebied. Zowel de N-VA-ministers als de partij in haar geheel sloven zich daarvoor uit. En België wordt ook sterker met de dag, dat voel je aan alles. Ik begrijp niet dat de Vlamingen dat zo gemakkelijk aanvaarden. Ik zou een opstand verwachten…

Frans Crols vroeg zich in “De misdaad van Mark Grammens” af:

  

08:44 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

deze week in het Pallieterke

In de kijker

 

De onbegrijpelijke strategie van CD&V

De centrumlinkse campagne die de CD&V nu al bijna drie jaar voert binnen de federale regering, heeft een electoraal doel: tegen 2018 en 2019 een nieuw kiezerspubliek aanspreken aan de linkerzijde van het politieke spectrum. Het is volgens voorzitter Wouter Beke de enige manier om politiek te kunnen overleven nu het christendemocratische electoraat letterlijk uitsterft. Het is twijfelachtig of deze gok van CD&V veel kans op slagen heeft.

 

Zagen en janken over belastingen die er al zijn

De CD&V blijft tegen beter weten in pleiten voor één of andere nieuwe vermogenstaks. Louter symboliek. De belastingen op vermogen en vermogenswinsten zijn in België al royaal aanwezig. In de herfst van vorig jaar viel de federale regering bijna over de discussie of er al of niet een meerwaardebelasting op aandelen moest worden ingevoerd. Die bestaat in de meeste landen maar niet in België.

 

Mark Grammens,

journalist voor Vlaanderen

Mark Grammens is op zijn 84ste overleden na een slepende aftakeling. Van 1990 tot 2004 was hij onder schuilnaam, als SP of Spectator, medewerker van ‘t Pallieterke. Nadat hij enkele maanden eerder gestopt was met zijn eigen Journaal, werkte hij vanaf oktober 2013 opnieuw mee voor ’t Pallieterke, nu onder eigen naam. Die samenwerking duurde tot april 2016.

 

Praten met Joost Niemöller: “Men wil een wig drijven tussen het volk en degenen die men ziet als de woordvoerders van dat volk.”

Joost Niemöller is een vrijbuiter in de Nederlandse journalistiek. Ooit behoorde hij zelf tot de gilde der gerespecteerde journalisten en opiniemakers van het land. Hij was freelancejournalist bij gevestigde waarden als De Volkskrant, VARA en De Groene Amsterdammmer, vaste politiek redacteur bij HP/De Tijd en medewerker bij de Nieuwe Revu en het tv-programma “Lunch” (NCRV). Enkele jaren was hij zelfs de hoofdredacteur van een gespecialiseerd muziekmagazine.

 

Gille Van Binst

over ‘Roger la Honte’

In de krant ‘La Dernière Heure - Les Sports’ had Michel Verschueren enkele merkwaardige uitspraken gedaan over ondergetekende. Ik citeer: “Gille Van Binst heeft een zeer mooie carrière achter de rug, maar er had nog meer ingezeten als hij voor zijn sport had geleefd! Het Brussels nachtleven was hem niet onbekend en hij genoot ervan omringd te zijn door ‘blondines’ uit de jaren zeventig, Gille was het ‘enfant terrible’ van paars-wit.”

 

Regeringsonderhandelingen,

een werk van lange adem

‘Landen’ heet het in het Wetstraatjargon. Dat is het fenomeen waarbij ministers in conclaaf gaan en zich afsluiten van de buitenwereld om dan met een nieuwe batterij aan maatregelen naar buiten te komen. ‘Landen’ is altijd een feest voor de politiek. ’t Pallieterke was er exclusief bij. ‘Fasten your seatbelts!’.

08:18 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

26-07-17

Politie verwittiging

 

Beste buren

 

De politie vraagt om jullie van het volgende op de hoogte te stellen:

 

Naar aanleiding van -opnieuw- een inbraak in een huis in de Zavelstraat wordt gevraagd om enige alertheid aan de dag te leggen.

Langs de kant van de Platte-Lostraat en de Heidebergstraat zijn er al een tijdje meldingen van inbraken. Mogelijks is het "werkgebied" aan het opschuiven naar onze straat.

Indien men een verdachte situatie of personen opmerkt is het aangeraden om de dienst 101 te bellen. Een interventieploeg van de politiezone Leuven kan dan de situatie komen inschatten.

 

groeten

het zavelcomité

 

21:32 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

zo

Eddy Elyn heeft een link gedeeld.
8 minuten · 
 
 
Enige tijd geleden was professor Peter Doshi in het nieuws vanwege zijn kritiek op de griepprik. Het bericht doet sinds kort weer de ronde op social media.
NINEFORNEWS.NL
 

12:58 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

WAT BEZIELEN DE MENSEN NOG OM VOOR DE NVA TE KIEZEN. WORDEN ZE ZO GRAAG BEDROGEN.

Zomerakkoord: Mystery Calls en belastinggeld voor Arco

De Federale Regering ronde afgelopen nacht de onderhandelingen af over haar zomerakkoord. Een aantal zaken springen onmiddellijk in het oog. Zo trekt de regering 600 miljoen euro belastinggeld uit voor Arco, komen de mystery calls er ondanks eerdere beloftes van de N-VA toch en lijken de andere maatregelen vooral de grote bedrijven ten goede te komen. Intussen is van een rechtvaardige, vereenvoudigde en transparante fiscaliteit nog steeds geen sprake. De gewone Vlaming blijft, opnieuw, in de kou staan.

De kogel is door de kerk: er is een akkoord. Wie de maatregelen die getroffen worden door de regering bekijkt, kan echter maar tot één conclusie komen. Dit is een akkoord van gebroken beloftes.

Het eerste wat in het oog springt, is dat CD&V haar slag thuis haalt en een regeling voor Arco heeft kunnen afdwingen. Er zal niet minder dan 600 miljoen euro worden uitgetrokken om de door het ACW bedrogen spaarders te vergoeden. 400 miljoen euro zou moeten komen uit de verkoop van Belfius. Belastinggeld dus. De N-VA, die zich voor de camera’s aanvankelijk steeds hard opstelde in het Arco-dossier, zwijgt nu in alle talen, gaat door de knieën en werkt stilzwijgend mee aan wat in feite gelegaliseerde diefstal is.

Ook de mystery calls, een dossier waarin de N-VA zich meermaals op de borst klopte, komen er. “We gaan toch geen heksenjacht ontketenen?”, vroeg een N-VA-kamerlid zich hierover nog terecht af eerder deze maand. “Ik hoop alleen maar dat dit geen loze praat is van de N-VA om de achterban te sussen en dat N-VA, als het er echt op aan zal komen, niet alleen deze testen met woorden, maar ook met daden zal tegenhouden”, stelde Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas toen nog. Jammer genoeg blijkt voor de zoveelste keer dat er op een paar weken tijd heel wat kan veranderen, aangezien de regering de mystery calls nu gewoon zal invoeren. Men beliegt met andere woorden gewoon zijn eigen achterban.

Van stappen naar rechtvaardige en transparante fiscaliteit is geen sprake. De veelbesproken taks op effectenrekeningen van boven 500.000€ is niet meer dan een doekje voor het bloeden. Professor fiscaal recht Michel Maus bevestigt dat ook. “Op een portefeuille van 1 miljoen euro moet 750 euro effectentaks betaald worden. Trek daar 180 euro belastingvermindering op dividenden van af, en uiteindelijk kom je uit op 570 euro effectentaks op een portefeuille van een miljoen euro.” Een maatregel voor de schone schijn dus, waarvan de budgettaire impact te verwaarlozen is. Wat alvast wel zeker is, is dat de belastingdruk voor de gewone Vlaming buitengewoon hoog zal blijven en dat de belastingaangifte (die dit jaar niet minder dan 885 codes telde) bijzonder complex blijft.

Tom Van Grieken: “Na het bekijken van dit zomerakkoord kan men zich de vraag stellen wat de N-VA nog in deze regering doet of wat haar precieze meerwaarde er in is. Naar het verschil met haar traditionele coalitiegenoten MR, CD&V en Open VLD is het zoeken met een vergrootglas. Premier Michel stelde wat betreft dit akkoord dat de burgers er de vruchten van zouden kunnen plukken. Hij is vergeten zeggen dat het om rotte vruchten zou gaan.”

 

waarschuwing

Deze opmerkelijke spot moet Zuid-Afrikanen ontraden te sms'en achter het stuur.

 
 
 

09:15 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

de griepprik en andere vaccins : killers

Harma Hooijenga heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
 

Dit artikel had een vriendin van mij gepost, dacht deel hem even met de groep.

Geschiedenis van de Spaanse griep *Engels

When vaccines go wrong.
 
YOURNEWSWIRE.COM|DOOR BAXTER DMITRY
 

Net zoals hier

SCEPTR
13 uur · 

Volgens onderzoek fungeert de #Duitse media meer als een propagandamachine om de Willkommenskultur van #Merkel te promoten, in plaats van als onafhankelijke waarnemers. #Fakenews Lees meer:

Uit onderzoek blijkt dat Duitse kranten gefaald hebben in de berichtgeving over de vluchtelingencrisis. Volgens de studie gedroeg de media zich eerder als een…
 
SCEPTR.NET|DOOR TOM LALLEMAND
 

08:56 | Tags: mja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

25-07-17

Denk niet

Denk niet dat uw medisch dossier enkel geheim blijft bij de huisarts.  Regelmatig komen  deze vrouwen en mannen samen om bepaalde dossiers te bespreken.

 
 
Wat Maggie De Block niet aan de burgers vertelt, is dat er geen enkele controle bestaat op WIE toegang heeft tot de medische gegevens die gedeeld worden. Zieken...
INFO3701.WIXSITE.COM
 
 
 

16:49 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

fietspaden in Linden

Geduld blijkt een schone deugd...

Ruim 33 jaar geleden doken de eerste plannen op om langs een gedeelte van de Nachtegalenlaan in Linden fietspaden aan te leggen. De plaatselijke subcommiss...
NIEUWSBLAD.BE
 
 
 

fietspaden in Linden

Geduld blijkt een schone deugd...

Ruim 33 jaar geleden doken de eerste plannen op om langs een gedeelte van de Nachtegalenlaan in Linden fietspaden aan te leggen. De plaatselijke subcommiss...
NIEUWSBLAD.BE
 
 
 

De monarchie

Filip en zijn madam hebben het gevonden.  Ze gaan zich meer en meer richten op een groep die makkelijk te manupileren valt :  de jeugd.  alhoewel: ik zie ze toch niet rondhuppelen op de maat van de muziek.  

Onder de titel "Dans, Elisabeth, dans" wil ik een zinnetje citeren uit het editoriaal in het HLN van reporter LDVK:  Sinds de mannen van Bart De Wever het land besturen, hoeft de koning het immers niet meer te redden.

LDVK

Reactie bloghouder: Treffender kan men het niet schrijven.  Misschien kan men dit illustreren door het terughangen van de koninklijke foto's in de raadzaal van Lubbeek.  Ten bewijze van hoe de NVA verknocht raakte door de monarchie.

Eddy

09:22 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

Unia

Wie wou dit ook weer opdoeken :  juist, de NVA van Theo Francken.  nu krijgen ze nog meer geld. 

Eddy

 

Dotaties van polariserende en door te lichten UNIA worden verhoogd tot 8.000.000 euro i.p.v. verlaagd? Begrijpen wie kan :( :(

De dotatie aan Unia loopt op tot 8 miljoen euro. Daar kan flink op bespaard worden, zou je denken. Quod non. Diep verborgen in de wetsontwerpen van…
VUYEWOUTERS.BE
 

 

hij wist van het eerste moment wie hij voor zich had

Knack
12 uur · 

Mark Grammens, voormalig journalist, publicist en coryfee van de Vlaamse Beweging, is op 84-jarige leeftijd overleden. Knack sprak hem een jaar geleden voor het laatst. Herlees het integrale interview.

Mark Grammens, voormalig journalist, publicist en coryfee van de Vlaamse Beweging, is op 84-jarige leeftijd overleden. Knack sprak hem een jaar geleden voor het ...
KNACK.BE
 

08:56 | Tags: mja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

24-07-17

doodsbedreigingen als men de waarheid vertelt

Ellen Vader heeft een link gedeeld met de groep Vaccin Vrij - Vaccine Free.
 

Op initiatief van Martine Ferguson-André zullen 100 ouders van kinderen met vaccinatieschade in september 4 vaccinfabrikanten voor de rechter slepen in Parijs: Sanofi, Pfizer, Eli Lilly en GlaxoSmithKline. De door haar opgerichte beweging in Frankrijk wordt ondersteund door Robert Kennedy jr. Inmiddels kreeg ze al enkele doodsbedreigingen en werd haar appartement doorzocht... 
http://www.francetvinfo.fr/…/convaincues-d-un-lien-entre-...

https://www.facebook.com/…/Martine-Ferguson…/100005080304...

12:09 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

Zavelstraat: jachtgebied

 Beste buren

 op vraag van 1 van onze buren geven we jullie volgende info door:

"Het is een beetje een hot-topic voor de moment, dus heb ik op Geopunt Vlaanderen eens gekeken hoe het zit met inkleuring van de jachtgebieden in onze buurt. Blijkbaar is onze hele straat * en zelfs het industriegebied ingekleurd als jachtgebied. Persoonlijk vind ik het maar niks dat iemand ons terrein zonder ons medeweten inkleurt voor een bestemming waar we zelf niet achterstaan. Voor degenen die deze mening delen en zich uit willen schrijven bestaat het volgende formulier : https://www.natuurenbos.be/sites/default/files/inserted-f... of    http://www.schietinactie.be ."

 * ps.: dit geldt voor bijna de hele Zavelwijk, dus ook voor zij die in het stukje Platte Lo wonen aan de kant van Wimmershof (niet kant CM) en de Zavelstraat/Wolvenstraat Pellenberg.

 

zomerse groet

het Zavelwijkcomité

Nota bloghouder :  zo'n 20-25 jaren geleden kwamen de jagers een pint "pakken" bij "Meneerke" = het kleinste café van heel Vlaanderen.  Het café, gelegen in de Zavelstraat Pellenberg bestaat nu niet meer.

Eddy 

08:54 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

4de oorzaak

"In de westerse wereld zijn de bijwerkingen van medicijnen doodsoorzaak nummer 4.

Deze informatie is sinds
april 1998 algemeen bekend.
 
Ik vraag mij af hoeveel artsen deze informatie
in overweging nemen terwijl zij
hun dagelijkse werk doen.

Houden ze het in gedachten
wanneer ze medicijnen voorschrijven?


Hoeveel mensen die medicijnen gebruiken
weten dit?
"

Dr. Gábor Lenkei
"Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid"

08:42 | Tags: mja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

23-07-17

21 juli : neen

RUDI DIERICK – Een Belgisch gezinde vriend vroeg waarom België me koud laat. Misschien gewoonweg omdat ik graag trots op mijn land wil kunnen zijn, en omdat er niet wil misprezen, noch gediscrimineerd worden.

 

21-07-17

ouders denk aan uw kinderen -elke witte jas die niet kan antwoorden op de vraag wat er in zo'n vaccin zit laat je beter gaarstoven in zijn vel

Homepagina » Gezondheid » HPV-vaccins zijn gevaarlijk. Deze nieuwe documentaire toont het voor eens en altijd aan
HPV-vaccins zijn gevaarlijk. Deze nieuwe documentaire toont het voor eens en altijd aan

HPV-vaccins zijn gevaarlijk. Deze nieuwe documentaire toont het voor eens en altijd aan

 

HPV-vaccins zoals Cervarix en Gardasil brengen meisjes over de hele wereld schade toe. Dat terwijl de mainstream media blijven volhouden dat ze veilig en effectief zijn.

Steeds meer mensen en organisaties beseffen dat het HPV-vaccin ronduit gevaarlijk kan zijn.

De Alliance for Natural Health – USA heeft nu een nieuwe documentaire gemaakt over de schadelijke effecten die deze prik kan hebben.

Beschadigd

In de film zijn een aantal medici en professoren te zien die het aandurven om zich uit te spreken tegen het vaccin.

Aan het woord komen onder meer dr. Sin Hang Lee, die aan de Yale-universiteit verbonden was, en Laurie Powell, die voor Big Pharma werkte, maar haar kennis nu gebruikt om terug te vechten.

In de documentaire zijn ook jonge vrouwen te zien die zijn beschadigd door de inenting. Emily Tarsell vertelt hoe haar dochter Christina plotseling overleed nadat ze Gardasil had gekregen.

Gruwelijke pijn

Andere jonge vrouwen, zoals Taylor Wickline, zijn ernstig ziek geworden nadat ze het vaccin kregen.

In Japan hebben 100 vrouwen en meisjes een rechtszaak aangespannen tegen de fabrikanten van Gardasil en Cervarix en de overheid.

De 20-jarige Erina Sonoda zei dat ze sinds de vaccinatie rond haar menstruatie last krijgt van gruwelijke pijn in haar hele lijf.

Rolstoel

Vanwege de pijn heeft ze een wandelstok of zelfs een rolstoel nodig om zich te kunnen verplaatsen. “Het voelt alsof iemand mijn organen samenperst,” zei ze.

Bij de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zijn tussen 2006 en 2013 meer dan 22.000 meldingen binnengekomen van bijwerkingen na vaccinatie met Gardasil.

Onder deze meldingen zijn 157 sterfgevallen en diagnoses van het syndroom van Guillain-Barre, hersenontsteking, hersenschade en stuiptrekkingen, zo valt te lezen op de website van de CDC.

Bekijk hieronder alvast een trailer van de documentaire Manufactured Crisis: HPV, Hype & Horror:

[Natural News

13:32 | Tags: zo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook