24-11-17

in de cel

KVHV-Gent
 

De Belgische staat verzaakt zowel op nationaal als op lokaal niveau aan haar meest elementaire verplichtingen ten aanzien van de burger. In het Gentse manifeste...

Meer weergeven
Donderdag beslist de Gentse Kamer van inbeschuldigingstelling of de 24-jarige Gentenaar die nu al tweeënhalve week in de cel zit voor een raid op een kraak...
NIEUWSBLAD.BE
 

ZALIG GEBETONNEERD KERSTFEEST

FOTO Brugge: Kerstmis 2017 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Van erg naar erger naar ergst : met wat zijn we bezig. armzalige moeder

Maakt de prins uit ‘Doornroosje’ zich schuldig aan seksueel misbruik?

Sneeuwwitje

De prins die Doornroosje kust in het sprookje: maakt die zich schuldig aan seksueel misbruik? Een Britse moeder vindt van wel en wil dat het sprookje niet meer wordt voorgelezen op de school van haar zoontje.

Doornroosje, die slaapt op het moment van de kus, geeft volgens de moeder geen toestemming en dat is geen goed voorbeeld voor kinderen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

geld is het enige

Re Pa https://www.youtube.com/watch?v=fhen90Esh_o&app=desktop
Voormalig Merck (vaccinmaker) verkoopvertegenwoordigster Brandy Vaughan zegt dat vaccinaties er zijn voor de winst, en niet voor de algemene gezondheid.
YOUTUBE.COM
 
 

lap

L. V. heeft het bericht van FGTB Coca-Cola Chaudfontaine gedeeld.
 
 
foto van FGTB Coca-Cola Chaudfontaine.

23-11-17

Na Linden ... Pellenberg leve de NVA

Mijn zoontje Rayan van bijna 3 jaar .. onstoord voor al zijn vaccins die hij heeft gekregen to 12 maanden .. jammer dat ik toen niks wist ivm vaccinatieschade en hoe slecht ze zijn.. tot ik op deze pagina terecht ben gekomen 

Na Linden Pellenberg meneer Francken - en de CD&V doet leuk mee

Vrijwel heel Linden vraagt zich af wat eigenlijk het doel is van de werken die het dorpscentrum drastisch gaan veranderen. De overgrote meerderheid van de Lindenaars is gewoon tegen de plannen die van Linden-dorp eigenlijk één grote parking moeten maken. Toch gaat het bestuur de plannen - waarover amper inspraak mogelijk is geweest - door de mensen hun strot rammen. Ze beloven nog overleg, maar steken ondertussen hun middelvinger op en doen gewoon door. Je vraagt je af: Waarom toch?Het dorp is toch van de mensen, laat hen toch mee beslissen. Vanwaar die motivatie? Wel Theo Francken en de lokale N-VA geven door hun compleet gebrek aan tact zelf het antwoord. Een paar keer per jaar organiseert de partij een aperitiefgesprek. Nadat eerder al Urbain Vandeurzen eregast was, is nu zondag niemand minder dan de architect van Urbain Vandeurzen, John Eyers, de speciale gast. Hoe schaamteloos kan je zijn? Het is ondertussen al lang duidelijk dat Theo Francken tegen de zin van de Lindenaars de plannen en visie van Urbain Vandeurzen wil doorduwen en dat de plannen van Urbain Vandeurzen de basis vormen voor de hertekening van Linden-dorp. In ruil voor wat? Vriendschap?

foto van Kristof Debecker.
 
LeukMeer reacties weergeven
Opmerking plaatsen

Hallo Jambon

“We botsen voortdurend op jonge, linkse magistrates die ons allemaal racisten vinden”

Screenshot_184

(Door: Bert Brussen)

Hoe links, “antiracistisch” wegkijk-beleid de zwaar gefrustreerde Brusselse politie een stratenoorlog laat verliezen.

De officieren durven geen enkel risico te nemen. Ze hebben geen ervaring met ordehandhaving. Ze moeten een peloton leiden in een stratenoorlog en doen het in hun broek.

Enkele jaren geleden was ik erbij toen zwarte jongeren ons aanvielen in de Matongéwijk. We kregen het bevel om te blijven staan, terwijl de stenen ons om het hoofd vlogen. Ik verzeker je: dan kookt je bloed.

Toen er onlangs een manifestatie vanuit de allochtone gemeenschap langs ons commissariaat zou passeren, overwoog men om de politielogo’s te verwijderen. Die konden provocerend werken. Dat is de mentaliteit.

Lees verder>>>
Post online

Via FB binnen gekregen

N.P.
8 uur · 
 

SCHITTEREND ! ECHT GEBEURD !
Een telefoontje !
Met Ziekenhuis Gasthuisberg Leuven

Ik zou graag met iemand spreken die me kan inlichten over de toestand van een patiënt die bij u verpleegd wordt.

Hoe is de naam van de patiënt ?
Louis Segers. 
Een ogenblik a.u.b., ik verbind u door met de verpleging.

Met de wachtdienst, wat kan ik voor u doen ?

Ik zou graag weten hoe het gesteld is met de gezondheidstoestand van Louis Segers in kamer 302 ?

Een ogenblikje, ik verbind u door met de dokter van wacht

Met de dokter van wacht.
Dag dokter, ik had graag geweten hoe het gaat met mijnheer Louis Segers die al drie weken bij u verpleegd wordt in kamer 302 ?
Een ogenblikje, ik zal zijn dossier even raadplegen.
Hier heb ik het.
Hij heeft vandaag goed gegeten, zijn bloeddruk en hartslag zijn normaal, hij reageert goed op de voorgeschreven medicatie en morgen
nemen we de hartmonitor weg.
Als alles zo nog 48 uur gunstig verder evolueert zal zijn behandelende arts hem waarschijnlijk uit het ziekenhuis ontslaan voor het volgende weekend.


Dat is fantastisch nieuws, ik ben ongelooflijk opgelucht.
Bedankt dokter, van harte bedankt.

Zo te horen bent u wel erg begaan met de patiënt.
Dichte familie?

Nee, nee dokter, ik ben Louis Segers zelf. Ik bel u vanuit kamer 302.
Iedereen loopt hier mijn kamer in en uit maar niemand zegt verdomme iets.
Ik wou zelf ook eens weten hoe het met mij gesteld is.....

 
 
 

Het ware gelaat van de NVA

 

Donderdag 23 november 2017 .  In zijn column, getiteld Onze opinie, laat Jan Segers ons het ware gelaat zien van de NVA !

NVA, redder des vaderlands, zo klinkt het .

- Minister Jambon en de fusie van de Brusselse politiezones, of hoe de Vlaamse Leeuw niet langer klauwt. Hij heeft zelfs geen tanden meer.

- Na de uitspraken van Jan Jambon: De waarheid is dat vice-premier Jambon en zijn NVA zich in dit dossier zonder morren plooien naar premier Michel en zijn MR. Baas boven baas.

- Een fusie van de Brusselse politiezones :  NVA wil niet , verveld als ze is tot een onderdeel van het Belgisch compromis.

Dat de NVA daarmee niet alleen de nog weinige Vlaamse Brusselaars, maar ook alle inwoners van deze stad, in de steek laat kan hen geen lor schelen. Tot er doden vallen.

Maar zoals Dewever zei als opnieuw verkozen NVA-voorzitter:  voor de NVA primeert de veiligheid.  En dus zal in elke stad en elke gemeente deze slogan gebruikt worden.  Behalve in Brussel dan.

Voor hoeveel wedden we dat om de heisa rond Jambons uitlatingen in de vergeetpunt te duwen NVA er voor zal zorgen dat de aandacht wordt getrokken op andere zaken.  Door andere hooggeplaatste NVA’rs zoals een Theo Francken,  Ben Weyts of Homans.  Hoe noemt men dat weer ?  Een NVA rookgordijn.  Leve de NVA .

Lees het schitterende artikel van Jan Segers !  Een must !

Eddy

  

22-11-17

Raaskalderij.be

Federale Begroting wint Emmy voor Beste Fictie

NEW YORK – De Belgische begroting heeft een Emmy gewonnen in de categorie ‘Beste Internationale Fictie’. De jury prees de manier waarop de makers de laatste paar jaar steeds weer wegkomen met steeds ongeloofwaardiger plotwendingen. De Emmy-awards zijn uitgedraaid op…

Verhofstadt : of had je anders gedacht, groot bakkes met een meer dan gevulde portemonnee

Guy Verhofstadt genoemd in dossier Paradise Papers

De voorzitter van de liberale fractie ALDE in het Europees Parlement, Guy Verhofstadt, was bestuurder van een groep die voorkomt in de Paradise Papers. Dat maakt de PVDA vandaag bekend. “In het Europees parlement spelt Guy Verhofstadt de les aan iedereen. Maar als bestuurder van de holding Exmar kreeg hij 60.000 euro per jaar. Waarom heeft hij nooit bezwaar gemaakt tegen de schimmige offshoreconstructies van dochter Exmar Offshore Ltd. op Bermuda? Wij vragen dat het Europees parlement een onderzoek start naar de betrokkenheid van politici in de Paradise Papers”, zegt Peter Mertens, voorzitter van de PVDA.

En wortels groeien niet mee de bomen

Bloemen verwelken, schepen vergaan...
Vind onze pagina leuk - DolDwaas (y) (y)

foto van DolDwaas.
 
 
 

lap

ReAct heeft het bericht van Erik Acke gedeeld.
11 uur · 

Zo ziet je huis eruit als de Romakrakers er gepasseerd zijn. Kan allemaal straffeloos in Belgistan, want sp.a heeft 'veel begrip'. Moet je als Vlaming eens proberen ...

 
foto van Erik Acke.
foto van Erik Acke.
foto van Erik Acke.
foto van Erik Acke.
foto van Erik Acke.
+14
Erik Acke heeft 18 nieuwe foto's toegevoegd.

De Bigg Boss van de VLD - en al de seutjes luisteren nog naar hem

foto van Helena Luyten.

21-11-17

Weg met de bomma's en de bompa's : door hun toedoen krijgen hun kleinkinderen op latere leeftijd kanker

Het is de schuld van Bomma en Bompa !

En wij bekennen schuld :  wij verwennen onze kleinkinderen

Bompa Eddy .. wij kennen je als een bezorgde grootouder die dagelijks (zo’n 4 x ) aan de school in Linden stond.  Graag een reactie over de hetze die er momenteel in de media gaat over de schadelijke invloed van grootouders op de kleinkinderen.

Wel, Jeanneke, je hebt gelijk.  Toen ik de eerste maal met zulke wetenschappelijke nonsens geconfronteerd werd in de media heb ik er moeten mee lachen.  Maar tijdens mijn gesprekken met andere bomma’s en bompa’s voelde ik op mijn beurt dat er iets over geschreven moet worden.

Het waren de wetenschappelijke (?) onderzoekers van de universiteit van Glasgow die uit hun onderzoeken liet blijken dat de meeste grootouders de gezondheid van hun kleinkinderen onder druk zetten.  Ze krijgen van hen de verkeerde voeding, ze gaan er te weinig mee wandelen enz.  Hen helemaal ongelijk geven kan ik niet. Want uit hun onderzoek blijkt dat er nog altijd grootouders zijn die in het bijzijn van de kleinkinderen roken.  Dat vindt ik ook verderfelijk.

Maar wat één van die onderzoekers op de BBC durft te zeggen ?  Voor zulke uitspraken zou men haar in de cel moeten stoppen.  Met overtuiging durfde ze beweren dat deze verwennerij de grootouders het risico op kanker bij hun kleinkinderen vergroot zodra die volwassen zijn.  Dus, beste lezer, als je kleinkind later kanker krijgt weten we waar we de schuldigen moeten gaan zoeken.  Bij bomma en bompa.

En daarmee wordt de onuitgesproken link naar de ouders zelf gelegd.  Oeps ...

En dan komen we bij de kern van de zaak ! Beide ouders hebben het druk met hun carrière en met geld verdienen om op hun beurt iets te kunnen maken van hun leven en dat van hun kinderen , en dus fungeren de grootouders als gratis oppas . 

Het onderzoek gaat niet alleen over het voedsel dat de kleinkinderen voorgeschoteld krijgen.  De onderzoekers maken ook gewag dat de grootouders niets liever willen dan hun kleinkinderen in de zetel te laten nestelen met een ipad of tablet of wat dan ook.  Het zijn wel de ouders en niet de grootouders die zulke spullen kopen voor hun kinderen.  Ook houden ze geen rekening met het emotioneel gegeven dat als de grootouders de kleinkinderen  verbieden om gebruik te maken van wat ze meekrijgen van de ouders.   

De onderzoekers zitten zelf met een diepgaand probleem. Werden ze dan zelf op een zodanige slechte wijze opgevoed door hun ouders dat ze ze nu beschuldigen van een wat ze nu een kankerverwekkende opvoeding noemen ? Als ik één van die , zoals beschreven,  grootouders zou zijn smeet ik hen buiten en kwamen ze nooit meer in het ouderlijk huis binnen. 

Ook wat voeding betreft slaan ze de bal opzettelijk mis.

Dit onderzoek kan ik niet anders noem dan de zoveelste dolksteek richting grootouders !  Weg met die lastigaards! We sluiten ze op in een concentratiekamp ! Zo kunnen we hun bezittingen zonder justitiële tussenkomst tot de onze maken !

Edoch, maar ... wat als wij zelf grootouder worden ? 

Geschreven door een diep verontwaardigde bompa

Is getekend :  Bompa Eddy  

20-11-17

Sinterklaas op bezoek in het Lubbeekse OCMW

Lubbeek –OCMW :

Vandaag het Sleutelnieuws ontvangen.

Eén artikel viel ons dadelijk op :  Sinterklaasfeest !

Op 6 december komt Sinterklaas op bezoek in het Lubbeekse OCMW.  Aanvang 14 uur.  Prijs 6 euro.  Iedereen krijgt een cadeautje en veel lekkers.

Vraag aan de heer voorzitter Hugo Simons : 

Geachte heer,  een goed initiatief.  Alleen:  welke helpers vergezellen de goede Sint. Echte Zwarte pieten of Witte Pieten met een sneer zwarte verf over de wangen gesmeerd !

Als het echte pieten zijn kom ik af.

Eddy

  

De kroning van Merkel

De kroning van Angela Merkel

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:

help

Help ... ik verdrink op FB in de berichten van Theo Francken !

19-11-17

ziek in het W.E. : neem een paracetamolleke

Een huisarts belt in het weekend een loodgieter met de vraag of hij direct wil komen, want hij heeft water in de kelder. De loodgieter probeert de huisarts af te wimpelen en vraagt of dat niet kan wachten tot maandag. Maar de huisarts staat er op dat de loodgieter direct komt. Daarop zegt de loodgieter toe om direct te komen.

Bij de huisarts aangekomen neemt deze hem mee naar de kelder, doet de deur open en de loodgieter ziet inderdaad dat de kelder vol water staat. 
De loodgieter vraagt de huisarts of die een paracetamol voor hem heeft. De huisarts gaat niet begrijpend een paracetamol halen en geeft deze aan de loodgieter.

De loodgieter gooit de paracetamol in het water en zegt tegen de huisarts: 
"Ik ben weer weg, maar als het maandag niet over is moet je me bellen"

 
 

geen discriminatie

Lukske Verheyden heeft een foto van Henk-Bart Van Doorngedeeld.
21 uur · 
 
 
 
foto van Henk-Bart Van Doorn.
Henk-Bart Van Doorn

Kijk dit is het!!! Respect!!!! Hoop dat dit gedeeld word dan ziet iedereen dat het geen discriminatie is!!

goe gedaan

ReAct heeft het bericht van ZwartePieterman gedeeld.
18 uur · 

Linkse haatgroep tegen kindervriend Zwarte Piet was vanuit Amsterdam op weg met bus naar Friesland om intocht Sint te verstoren. Boze Friezen stoppen hen met wegblokkade op de snelweg. Blokkade half uur volgehouden. Haatgroep wordt daarna door politie verplicht terug te keren naar Amsterdam 'voor hun eigen veiligheid'. Bravo voor de Friezen! Aan al wie denkt dat 'op straat komen niets uithaalt': het tegendeel is waar, alleen NIET op straat komen haalt met zekerheid NIETS uit.

 
foto van ZwartePieterman.
ZwartePieterman
21 uur · 

Kick Out Zwarte Piet wordt Friesland uit gekickt! #Fryslan staat op vóór #ZwartePiet. Tegenstanders komen #Friesland niet in. Tegengehouden op snelweg. Geweldig...

Meer weergeven
 
LeukMeer reacties weergeven
Opmerking plaatsen
 

educatie

foto van Jeno Mens.

18-11-17

Ssst ssst zeg ik

Zwijg ! - Jullie moeten zwijgen !  Ik heb het voor het zeggen !

 

hmja

  1. Vlaams-nationalisten?? kiesbedrog: verkiezingen '14 Confederalisme? Niet eerste 5 jaar! Anno 2018: géén communautair programma meer!

     
  2.  

Den aave iet et geziet

Lowee Tobback enkele dagen geleden :

Chirurgen begraven hun mislukkingen,  architecten zetten er klimop tegen.

 

Nieuwbouw

Lore Deltour heeft het bericht van Bouwbedrijf Sempels gedeeld met de groep Handelaars regio Lubbeek weetjes/acties.
16 uur · 
 
 
 
foto van Bouwbedrijf Sempels.

juist

 het bericht van DolDwaas gedeeld.
 
 
foto van DolDwaas.
DolDwaas

Ben jij het hiermee eens? Druk dan op "Delen"

 

Wit en zwart : binnengekregen bericht !

 
 
 
foto van PVV Aanhangers.
 

persbericht . Brussel ruikt geld: De armen kunnen weer betalen

In het Brussels Hoofdstedelijk Parlement werd vandaag (17/11) gestemd over het invoeren van een Lage Emissie Zone (LEZ) in Brussel. De enige tegenstem kwam van het Vlaams Belang. Niet omdat we tegen een LEZ op zich zouden zijn. Integendeel, schone lucht en een verkeersarmere stad is ook onze bekommernis. Maar wel omwille van de verschrikkelijk

 
 
 TREFWOORDEN: 
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende